2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

18:15 de transferim yapıldı.inşallah olacak… benim diğer ikisi evet hiç tutmadı.. busefer öncesinde histereskopi yapıldı ve transfer esnasında embriyo yapıştırma yöntemi uygulandı…
Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah bu defa benimde ilki hiç tutmadı ikincisi tuttu ama kimyasal oldu şimdi dinlenmedeyim inşallah eylül gibi histereskopi ekim gibide 3. transferi düşünüyoruz diğer ikisinden farklı olarak bu sefer hem histeroskopi yapılacak hemde çift embriyo transfer edilecek bu defa inşallah rabbım nasip eder

Yarım saat yeterli yatmak için fazlasına gerek yok dediler yarım saat sonra kalktım WC gittim sen iyi dayanmissin çünkü bizim merkezde herkesi erken kaldırıyorlar çünku bizim için yeterli diyorlar sonra taksiyle 15 dk otele geldik sonra sürekli WC için kalktım zaten yemek falan bu kez sakin davranmsya çalışıyorum olacaksa olur hepsi bahane günlük hayatına devam et sadece ağır kaldırma yeter dediler bu kadar bana birşey takılmadı ama transfer masasında kaç dk yattın?

İnşallah cnm inşallah banada öyle yaptı. Histereskopi gebelik serumu embriyo yapıştırma yöntemi busefer uygulananlar…

O geçen seferkilerden farklıydı embriyolog geldi 5 dk boyunca anlattı. Transfer olacak embriyoların kalitesi 4ab şu saatte çözdük şukadar hücre var falan… sonra doktor sonrası max 5 dk sürmüştür

O geçen seferkilerden farklıydı embriyolog geldi 5 dk boyunca anlattı. Transfer olacak embriyoların kalitesi 4ab şu saatte çözdük şukadar hücre var falan… sonra doktor sonrası max 5 dk sürmüştür
Maşallah gayet iyi kaliten inşallah tutar o taktıkları neymiş beyaz olan

Anladım canim hayırlısı olsun bakalım yatiyormusun surekli
Amin hepimiz için hayırlısı olsun evet dört gün hiç kalkmadan yatacaksin dedi Dr dört gün den sonra evin içinde kısa kısa yürüyüşler yapabilirsin dedi bakalım sen yatio musun

Amin hepimiz için hayırlısı olsun evet dört gün hiç kalkmadan yatacaksin dedi Dr dört gün den sonra evin içinde kısa kısa yürüyüşler yapabilirsin dedi bakalım sen yatio musun
Alala bizimkiler günlük hayatına don sadece ağır kaldırma ani hareket yapma dediler önemli olan ilaçlarını düzenli kullan dediler yok ben yatmadım transfer sonrası tarım saat sonra kalktım otele geldik 20 dk kadar taksiyle yavaş git dedik ama yine sarstı sonra yemek yemeğe kakltim sürekli WC icin kalktım sabahta kahvaltıya gittim yavaş yuruyuslerle aslında mecburum ben kendi evimde olsam belki yatardim ama şehir dışı mecbur taksiye uçağa binmek için ayaklanmam gerek rabbim yardım etsin şimdi sadece WC mi kalkıyorsun gece yatarken sabit sırt üstümü yatıyor sun

Bende araçla yarım saat yol geldim ev dördüncü katta asansör yok yarım saatte dinlene dinlene çık dedi Dr öyle çıktım hep yatiom WC ye kalkiom sadece sırt üstü yat basın yukarda olmasın dedi acaba benimki zorlayınca mı öyle oldu bilemedim

Transfer sonrası bende basın altında yastık olmaması gerek diye çekmiştim transfer sonrası görevli bayan koydu yastığı demekki farkı yok diye düşündüm biz okadar dikkat ediyoruz ama gereksiz görüyorlar transfer sonu hemen o sedyeden o sedyeye kendini kaydiriyorsun ister istemez zorluyoruz kendimizi hayırlısı

Ben transfer masasında yattım baya hemen geçmedim sedyeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…