Bu da o kadar degisiyoki, ben 1800 tl fiyat almistim, daha az ve daha fazlasini da duydum.Canım bu test özelde yaklaşık ne kadar biliyor musun? Devlet hastanelerine covidden dolayı gitmek istemiyorum ama kalan 7 ayında Oksapar kullanmakta da özelde yaptırıp eğer risk yoksa kurtulmak daha mantıklı değil mi?
Ben de tayfun çok a gittim hastanenin işleyişi çok sıkıntılı bir defa başladık artık donülmüyor evetErhan şimşek e gitmiştim maalesef hiç ilgilenmedi yumurta toplandı odaya bile gelmedi transfer oldum gelmedi ilgi sıfırdı
Bitanem ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım ama daha çok yeni. 6 haftalık. İlk tedavimde transferden sonuca kadar kullandım, sonuç negatif olunca bıraktım, bu sefer henüz coraspin aşamasındayım ama büyük ihtimalle doktorum bugünkü muayenede Oksapar verecek yine. Pıhtılaşma var mı hiç bilmiyorum belki de yok. Fiyatı çok pahalıymış, normal bir kan testi gibi değil demek kiBu da o kadar degisiyoki, ben 1800 tl fiyat almistim, daha az ve daha fazlasini da duydum.
Sana verilen oksapar gebelik boyunca mi verildi? Ben saniyorum ki tedbir amacli verilenler transfer zamani bir sure kullanilip birakiliyor.
Dedigin mantikli o zaman canim
Canim normal bir kan testi. Devlette genetik bolumunden randevu alarak yaptirabilirsin. Bende ozelde yaptirdim 1500 civari ucret odedim. 1 ayda sonuclandi, arkadasim sehir hastanesinde ucretsiz yaptirdi 2 haftada çikti sonuç. Basit bi kan testi sadece, dna hasari varmi pihtilasma problemi varmi onu tespit ediyorlar.Bitanem ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım ama daha çok yeni. 6 haftalık. İlk tedavimde transferden sonuca kadar kullandım, sonuç negatif olunca bıraktım, bu sefer henüz coraspin aşamasındayım ama büyük ihtimalle doktorum bugünkü muayenede Oksapar verecek yine. Pıhtılaşma var mı hiç bilmiyorum belki de yok. Fiyatı çok pahalıymış, normal bir kan testi gibi değil demek ki
Canım normal zaman olsa yaparım tabi de şimdi bir de oralarda Covid olursam diye korkuyorumCanim normal bir kan testi. Devlette genetik bolumunden randevu alarak yaptirabilirsin. Bende ozelde yaptirdim 1500 civari ucret odedim. 1 ayda sonuclandi, arkadasim sehir hastanesinde ucretsiz yaptirdi 2 haftada çikti sonuç. Basit bi kan testi sadece, dna hasari varmi pihtilasma problemi varmi onu tespit ediyorlar.
Ama sunu söyliyim. Bazi klinikler pihtilasma sorunu olsada olmasada kan sulandirici igne veriyor tedbir amaçli. Bazilari sadece sorunu olanlara veriyor. Ben mesela onceki tedavilerimde kullandim sorunum olmamasina ragmen, bu son tedavimde dr um vermedi.. Merkezden merkeze fark ediyor yaniCanım normal zaman olsa yaparım tabi de şimdi bir de oralarda Covid olursam diye korkuyorum, keşke ASM lerde yapılsaydı bizim ASM oldukça sakin.
Anladim canim, ben de ayni sekilde tup bebek transferimi oldum, bekliyorum. Mesela benim 2 pihtilasma genimde mutasyon cikti ama gittigim merkez onemsemeyip kan sulandirici vermedi. Oysaki bu genlerle igne kullanan cok insan var, aklima takildigi icin yarin perinatologa randevu aldim, gerekiyorsa o yazsin da kullanayim diyeBitanem ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım ama daha çok yeni. 6 haftalık. İlk tedavimde transferden sonuca kadar kullandım, sonuç negatif olunca bıraktım, bu sefer henüz coraspin aşamasındayım ama büyük ihtimalle doktorum bugünkü muayenede Oksapar verecek yine. Pıhtılaşma var mı hiç bilmiyorum belki de yok. Fiyatı çok pahalıymış, normal bir kan testi gibi değil demek ki
Benim doktorum da 35 yaş üzerine veriyor canım, bana da verecek. Çok da can yakıcı bir iğne şimdiden kabusum olduAma sunu söyliyim. Bazi klinikler pihtilasma sorunu olsada olmasada kan sulandirici igne veriyor tedbir amaçli. Bazilari sadece sorunu olanlara veriyor. Ben mesela onceki tedavilerimde kullandim sorunum olmamasina ragmen, bu son tedavimde dr um vermedi.. Merkezden merkeze fark ediyor yani
Çok teşekkürler bitanem. Özelde uygun fiyata bulursam yaptırayım, bulamazsam hiç riske girmiyim şimdi. İnşallah minnoşun sana sımsıkı tutunurAnladim canim, ben de ayni sekilde tup bebek transferimi oldum, bekliyorum. Mesela benim 2 pihtilasma genimde mutasyon cikti ama gittigim merkez onemsemeyip kan sulandirici vermedi. Oysaki bu genlerle igne kullanan cok insan var, aklima takildigi icin yarin perinatologa randevu aldim, gerekiyorsa o yazsin da kullanayim diye
Bu basit bir kan testi aslinda, sadece tibbi genetik bolumunde yaptirabiliyorsun. Devlette hastanesine gore degisiyor ne kadar surede ciktigi. Ortalama 3 hafta diyebiliriz, azi veya cogu olmasi o hastanenin lab.ina bagli.
Evet malesef öyle. Arı sokmasi gibi bisey, nefesini kesiyo anindaBenim doktorum da 35 yaş üzerine veriyor canım, bana da verecek. Çok da can yakıcı bir iğne şimdiden kabusum oldu
Aminnnn. Bekleyen herkesin insallahÇok teşekkürler bitanem. Özelde uygun fiyata bulursam yaptırayım, bulamazsam hiç riske girmiyim şimdi. İnşallah minnoşun sana sımsıkı tutunur
Anladim canim, ben de ayni sekilde tup bebek transferimi oldum, bekliyorum. Mesela benim 2 pihtilasma genimde mutasyon cikti ama gittigim merkez onemsemeyip kan sulandirici vermedi. Oysaki bu genlerle igne kullanan cok insan var, aklima takildigi icin yarin perinatologa randevu aldim, gerekiyorsa o yazsin da kullanayim diye
Bu basit bir kan testi aslinda, sadece tibbi genetik bolumunde yaptirabiliyorsun. Devlette hastanesine gore degisiyor ne kadar surede ciktigi. Ortalama 3 hafta diyebiliriz, azi veya cogu olmasi o hastanenin lab.ina bagli.
Ayy insallah canimeluard senden güzel haberler bekliyoruz inş bol sayili bi beta görürsün ins.. Kacinci gunundesin 4 mü? Yürüyüşlere devammı??
Ooo cidden çok şanslısınn.Ayy insallah canim4. gunumdeyim, yuruyus bakimindan kendimi cok kisitlamadim ama 15 dk yuruduysem 15 dk dinlence seklinde, eski tempoda hic degil yani merkezden de hicbir problem olmaz diye yureklendirdiler. Acikhavada olmak iyi geliyor kesinlikle ev de sahile ve parklara yakin oldugu icin sansliyim.
Saol canim benimOoo cidden çok şanslısınn.Sayılı günler kaldı hadi bakalımm bir atak bekliyorum senden inş sonu guzel olurrr
Olabiliyor mu öyle? Dik demişti hemşire ama olabiliyorsa çok iyi olur, çok teşekkürlerEvet malesef öyle. Arı sokmasi gibi bisey, nefesini kesiyo anindasana tavsiyem, çaprazlamasina sok. Hafif yanlamasina. Dikey cok acitiyo çünkü
Mandala cok iyi geliyo bu sürecte ve netflix dizileri. Ben öyle gecirdim..Saol canim benimAmin, Allah razi olsun 9. ve 11. gune test gunu verdiler, yariladim sayilir ama sen bir de bana sor zaman gecmek bilmiyor
İnşAllah sonu güzel olur canımBen de tayfun çok a gittim hastanenin işleyişi çok sıkıntılı bir defa başladık artık donülmüyor evet
Aaaa, en heyecanli seninkiMandala cok iyi geliyo bu sürecte ve netflix dizileri. Ben öyle gecirdim..Benimde yarin netleşecek bakalim tam sonucum.. Yarini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?