• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Kızlar pazartesi günü 5.gün embriyosu 2 tane taze transferim olcak bu 3.denemem diğerleri hep tekti . Histereskopi ameliyatımıda oldum gecen ay sizce tutarmı cok heycanlıyım 2 tane koyulcagı için doktor hepsinin 1. Kalite oldugunu söyledi korkuyorum bilmiyorum 😢 yardım edin lütfen 🙏🏻
Canım inş hayırlı bir sonuç alırsın 🥰genellikle histereskopi yapanlarda şans artıyor diye okudum inşallah güzel olur senin için

Kızlar ben 29 unda transfer oldum bugün kan testi versem çıkarmı sizce kanda, çok sabırsızım ve hiç bi belirtim yok :/ korkuyorum açıkçası

Canım inş hayırlı bir sonuç alırsın 🥰genellikle histereskopi yapanlarda şans artıyor diye okudum inşallah güzel olur senin için
İnşallah canım benım doktor çizikte attı şimdi 2 tanede blast koycagı için daha da bi heycan yaptım çok umutluyum ama hadı hayırlısı artık 🤗

Merhaba kızlar yardımınıza ihtiyacım var çok moralim bozuldu 29 da 5• gün embriyosu 2 tane transfer edildi bugün 6 cı günüm ben idrar testi yaptım sonuç tek çizgi bu benim 6. Denemem ve son şansım artık lütfen yardım edin acaba erkenim çıkmaması bilemedim kan testim salı günü dedi doktorum 😞😞

Merhaba kızlar yardımınıza ihtiyacım var çok moralim bozuldu 29 da 5• gün embriyosu 2 tane transfer edildi bugün 6 cı günüm ben idrar testi yaptım sonuç tek çizgi bu benim 6. Denemem ve son şansım artık lütfen yardım edin acaba erkenim çıkmaması bilemedim kan testim salı günü dedi doktorum 😞😞
Yarın sabah erken gebelik testi yapın bence

Canım yaparım yine sabah ama böyle olup sonradan pozitif olan varmı İnan canım çok sıkıldı
Sıkma canını inşallahh çıkar sonradan değerin yükselir . Benım 2 tüp bebek denememde de 5.gun embriyosu 2.kaliteydi biri taze diğeri dondurulmustu bende dayanamadım 6.gunu test yaptım ikisindr de negatif cıktı sonra kan testi yaptırdım 0 çıktı . İnşallah senin pozitif olur ama dayanamam diyosan kan testine git

Sıkma canını inşallahh çıkar sonradan değerin yükselir . Benım 2 tüp bebek denememde de 5.gun embriyosu 1.kaliteydi biri taze diğeri dondurulmustu bende dayanamadım 6.gunu test yaptım ikisindr de negatif cıktı sonra kan testi yaptırdım 0 çıktı . İnşallah senin pozitif olur ama dayanamam diyosan kan testine git

Sıkma canını inşallahh çıkar sonradan değerin yükselir . Benım 2 tüp bebek denememde de 5.gun embriyosu 2.kaliteydi biri taze diğeri dondurulmustu bende dayanamadım 6.gunu test yaptım ikisindr de negatif cıktı sonra kan testi yaptırdım 0 çıktı . İnşallah senin pozitif olur ama dayanamam diyosan kan testine git
İnş kuzum ya erkenci dedim ama erkende olsa çizgi silikte olsa çıkar mı İnan bilmiyorum yarın yapacam sabah test ama canım İnan sıkıldı

Aaaa, en heyecanli seninki 🤩 Allahim pozitifi, sonra da saglikla ilerledigini gormeyi nasip etsin 🌺🌺🌺 o zaman heyecanla ben de bekliyorum ❤️ sabahtan mi vereceksin?

Mandala hic denememistim ama cok mantikli, icine gomuldu mu unutur her seyi insan ☺️
😍amin inş tüm uğraş veren ve dileyenlere inss. Kimseyi ugrastirmasin bu yolda Rabbim🙏🏼🍀Öğlen verecegim. 🤗
Mandala keyiflidir, migrosta indirimde bilgin olsun😂

5D94AC55-6B10-439D-B000-9B8D5C8DEA17.jpeg

İnan kuzu bilmiyorum ki transfer günü hariç 6. Günüm beşinci gün embriosu erkenmi bilemedim iki embrio transfer edildi ne yapacam bilemedim 😞😞
Hayalet bir çizgi görünüyor. Bence sabahın ilk idrariyla tam çıkar eğer test gününe kadar bekleyemeyecekseniz sabah yapin 🌸 İnşallah bebekleriniz sımsıkı tutunmuştur 🙏

İnan kuzu bilmiyorum ki transfer günü hariç 6. Günüm beşinci gün embriosu erkenmi bilemedim iki embrio transfer edildi ne yapacam bilemedim 😞😞
Oncelikle suratini asma ❤️ bu testi saat kacta yaptin? Sabah ilk idrarla yapmak onemli. Hem 7. gun olmis olacak, yarin sabahtan yaparsan daha net cikacak gibi duruyor bu cizgi. Aslinda cok erken degil 5. gun embriyosu icin, yarin yaptigin test daha ideal olacak 👍

Back