Canım inş hayırlı bir sonuç alırsınKızlar pazartesi günü 5.gün embriyosu 2 tane taze transferim olcak bu 3.denemem diğerleri hep tekti . Histereskopi ameliyatımıda oldum gecen ay sizce tutarmı cok heycanlıyım 2 tane koyulcagı için doktor hepsinin 1. Kalite oldugunu söyledi korkuyorum bilmiyorumyardım edin lütfen
İnşallah canım benım doktor çizikte attı şimdi 2 tanede blast koycagı için daha da bi heycan yaptım çok umutluyum ama hadı hayırlısı artıkCanım inş hayırlı bir sonuç alırsıngenellikle histereskopi yapanlarda şans artıyor diye okudum inşallah güzel olur senin için
Yarın sabah erken gebelik testi yapın benceMerhaba kızlar yardımınıza ihtiyacım var çok moralim bozuldu 29 da 5• gün embriyosu 2 tane transfer edildi bugün 6 cı günüm ben idrar testi yaptım sonuç tek çizgi bu benim 6. Denemem ve son şansım artık lütfen yardım edin acaba erkenim çıkmaması bilemedim kan testim salı günü dedi doktorum
Eğer blast sa çıkıyor kandaKızlar ben 29 unda transfer oldum bugün kan testi versem çıkarmı sizce kanda, çok sabırsızım ve hiç bi belirtim yok :/ korkuyorum açıkçası
Canım yaparım yine sabah ama böyle olup sonradan pozitif olan varmı İnan canım çok sıkıldıYarın sabah erken gebelik testi yapın bence
Sıkma canını inşallahh çıkar sonradan değerin yükselir . Benım 2 tüp bebek denememde de 5.gun embriyosu 2.kaliteydi biri taze diğeri dondurulmustu bende dayanamadım 6.gunu test yaptım ikisindr de negatif cıktı sonra kan testi yaptırdım 0 çıktı . İnşallah senin pozitif olur ama dayanamam diyosan kan testine gitCanım yaparım yine sabah ama böyle olup sonradan pozitif olan varmı İnan canım çok sıkıldı
Sıkma canını inşallahh çıkar sonradan değerin yükselir . Benım 2 tüp bebek denememde de 5.gun embriyosu 1.kaliteydi biri taze diğeri dondurulmustu bende dayanamadım 6.gunu test yaptım ikisindr de negatif cıktı sonra kan testi yaptırdım 0 çıktı . İnşallah senin pozitif olur ama dayanamam diyosan kan testine git
Blast ne oluyor tamEğer blast sa çıkıyor kanda
İnş kuzum ya erkenci dedim ama erkende olsa çizgi silikte olsa çıkar mı İnan bilmiyorum yarın yapacam sabah test ama canım İnan sıkıldıSıkma canını inşallahh çıkar sonradan değerin yükselir . Benım 2 tüp bebek denememde de 5.gun embriyosu 2.kaliteydi biri taze diğeri dondurulmustu bende dayanamadım 6.gunu test yaptım ikisindr de negatif cıktı sonra kan testi yaptırdım 0 çıktı . İnşallah senin pozitif olur ama dayanamam diyosan kan testine git
5.gün embriyosu canım ne guzel bak aa kalitedeBlast ne oluyor tambana 5aa dendi ama
Sıkma silik bile olsa çıkıyor . Doktorlar zaten 5. Gun embriyosunun 3 gün 48 saat içerisinde yerleştiğini söylüyorİnş kuzum ya erkenci dedim ama erkende olsa çizgi silikte olsa çıkar mı İnan bilmiyorum yarın yapacam sabah test ama canım İnan sıkıldı
Aaaa, en heyecanli seninkiAllahim pozitifi, sonra da saglikla ilerledigini gormeyi nasip etsin o zaman heyecanla ben de bekliyorum sabahtan mi vereceksin?
Mandala hic denememistim ama cok mantikli, icine gomuldu mu unutur her seyi insan
İnş canım ya yarın güzel sonuç alırım ya dua edin lütfenSıkma silik bile olsa çıkıyor . Doktorlar zaten 5. Gun embriyosunun 3 gün 48 saat içerisinde yerleştiğini söylüyor
Sanki hayalet bir cizgi var
İnan kuzu bilmiyorum ki transfer günü hariç 6. Günüm beşinci gün embriosu erkenmi bilemedim iki embrio transfer edildi ne yapacam bilemedimSanki hayalet bir cizgi var
Hayalet bir çizgi görünüyor. Bence sabahın ilk idrariyla tam çıkar eğer test gününe kadar bekleyemeyecekseniz sabah yapinİnan kuzu bilmiyorum ki transfer günü hariç 6. Günüm beşinci gün embriosu erkenmi bilemedim iki embrio transfer edildi ne yapacam bilemedim
Oncelikle suratini asmaİnan kuzu bilmiyorum ki transfer günü hariç 6. Günüm beşinci gün embriosu erkenmi bilemedim iki embrio transfer edildi ne yapacam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?