• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Hayalet bir çizgi görünüyor. Bence sabahın ilk idrariyla tam çıkar eğer test gününe kadar bekleyemeyecekseniz sabah yapin 🌸 İnşallah bebekleriniz sımsıkı tutunmuştur 🙏
Ayyy inş kuzum 41 yaşındayım ve 6 denemem oldu bu sondu artık çok yıprandım üzgünüm çok İnan bilmiyorum sabahta yapıcam inş iyi çıkar çok silik çok çok silik çıkmış

Oncelikle suratini asma ❤️ bu testi saat kacta yaptin? Sabah ilk idrarla yapmak onemli. Hem 7. gun olmis olacak, yarin sabahtan yaparsan daha net cikacak gibi duruyor bu cizgi. Aslinda cok erken degil 5. gun embriyosu icin, yarin yaptigin test daha ideal olacak 👍
Sabah yapmıştım sonra bir daha yaptım onda çıkmadı o yüzden canım İnan ki dua istiyorum bilmiyorum

Ayyy inş kuzum 41 yaşındayım ve 6 denemem oldu bu sondu artık çok yıprandım üzgünüm çok İnan bilmiyorum sabahta yapıcam inş iyi çıkar çok silik çok çok silik çıkmış
İnşallah sımsıkı tutunmuslardir 🙏 bu kadar stres iyi değil bence rahat olun. İsterseniz kan verin diğer topikte 7. Günde kan da pozitif gördü arkadaş siz bilirsiniz tabi sonra deger katladi mi diye beklemek daha zor olsa gerek. Herşey gönlünüzce olsun Insallah 🙏 Rabbim nasip etsin 🌸 Bu arada bende 29 mayıs transfer oldum 2 adet. Allah isteyen herkese nasip etsin 🙏😊 Stres yapmamaya çalışın 🌸

İnşallah sımsıkı tutunmuslardir 🙏 bu kadar stres iyi değil bence rahat olun. İsterseniz kan verin diğer topikte 7. Günde kan da pozitif gördü arkadaş siz bilirsiniz tabi sonra deger katladi mi diye beklemek daha zor olsa gerek. Herşey gönlünüzce olsun Insallah 🙏 Rabbim nasip etsin 🌸 Bu arada bende 29 mayıs transfer oldum 2 adet. Allah isteyen herkese nasip etsin 🙏😊 Stres yapmamaya çalışın 🌸
Ayy canım inş sanalda tutunmuştur bebişlerin canım benim 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻Senin sonucun kan testin ne zaman canım bana 8 Haziran dediler

Adana başkente ben gittim tedavi olduk olmaz olaydım. Bu kadar amatörce bir tedavi olamazdı. Bin pişman oldum. Tedavşye başladığım içinde bırakamadım. Gelişi güzel araştırmadan yapılan bir tüp bebekti ki tutmadı. Eğer olumsuz olursa sonucunuz Bülent Haydardedeoğlu na gidin derim
Ben de adanada oturuyorum simdi hangi doktora gidiyosunuz

Kuzlar,29 Mayıs transferi için bugün kan testim 9 çıktı, aşırı moralim bozuk ,Test tarihine 10 u dediler biliyorum erken yaptım ama , burdan artan olur mu sizce yoksa kimyasal mı sizce :/

Hamile kalabildin mi
Kuzlar,29 Mayıs transferi için bugün kan testim 9 çıktı, aşırı moralim bozuk ,Test tarihine 10 u dediler biliyorum erken yaptım ama , burdan artan olur mu sizce yoksa kimyasal mı sizce :/
Mrb canim benim yukselmemisti 11 cikmisti kimyasala dondu umarim yukselir seninki

Benim de aynı şekilde transfer için gittiğimde kist görünmüştü, cyclo verdi bana da, ertesi ay gittiğimde kist yok olmuştu ve transfer hazırlığına başladık.

Bende cyclo kullandım regl geldi bugün ikinci gün bitti yarın Dr a gidicem fakat kesildi gibi bişi oldu normalde dört beş gün sürüyordu bu sefer çok az geldi sizde de öyle oldu mu acaba

Canım yaparım yine sabah ama böyle olup sonradan pozitif olan varmı İnan canım çok sıkıldı
Hayalet bir çizgi görünüyor. Bence sabahın ilk idrariyla tam çıkar eğer test gününe kadar bekleyemeyecekseniz sabah yapin 🌸 İnşallah bebekleriniz sımsıkı tutunmuştur 🙏
Yine yaptım canım sanki yine çok az gibi çizgi ne olur umut olun bugün transfer gününü saymazsam 7. Gün 29 da oldu 5. Ci gün transferim böyle gören varmı devamı olan varmı yardım lütfen

Eklentiler

• 006D0996-F50A-4A46-873E-CF683EDC66EE.jpeg
    006D0996-F50A-4A46-873E-CF683EDC66EE.jpeg
    42,2 KB · Görüntüleme: 44
  • 3837D3F0-8CFD-4E4F-9570-C16494F99DB5.jpeg
    3837D3F0-8CFD-4E4F-9570-C16494F99DB5.jpeg
    43,7 KB · Görüntüleme: 41
Back