14 gün geçmiş canım, test yapsan veya kan versen cıkar :)Kızlar merhaba bana 19 Mayıs da 3.gün çift embriyo transferi edildi,ama şuana kadar hiç bir belirtim olmadı bu şekilde olması sizce normal mi ve sizce yarın erken gebelik testi yapsam mı?Ooff beklemek çok zor
Hadi gözün aydın, hislerimin doğru çıkmasına kendi adıma sevindimbizlere de nasip olsun böyle güzel haberler Nm88326
Canlarım biraz önce son kan testimi verdim. Sonuç 6080.
21.05 de 219
25.05 de 884
29.05 de 6080
Tek mi ikiz mi, var mı tahmininiz?
Hayirli olsun kucaginada almak nasip olur insallah bence ikiz gebelik
Canım seninde 2 embriyo mu transfer edilmişti?Çok teşekkürler, Cuma günü belli olacak inşallah ama nasıl beklicez o kadar bilmiyorum. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi
Büyük ihtimalle hamilesiniz :)))Kizlarrrrrrr dün eşim 1 kaset 1 erken gebelik testi aldı demistim. dayanamadim öğlen kaset testi yaptim ama ilk idrarla değildi en fazla 3 saat tuttuğum idrarla yaptım ve negatif cikti. Moralim bozulmuştu erken gebeligide bu sabah yaparim dedim ve ilk idrarla yaptım 1 dakikada sonuç bu çok heyecanlandım ya ne diyorsunuz 5.gün embriyosu transferin 8.günü varmı sizce bu erken test daha belirgin çıkması gerekmiyormuydu kafamda deli sorularEki Görüntüle 2860456
Senin adına çok üzüldün canım. Eminim ki bir defa tutmuşsa bir daha oluşacaktır bebeğin.. Kendine zaman ver. Allah bizleri sınar bazı zamanlarlarda, sabır diliyorum. Allah her isteyene değil de layığıyla bakabilecek, psikolojik ve fiziksel ihtiyaçlarını karşılayabilecek olana çocuk versinBugün bebeğimin zaten zayıf olan kalp atışlarının tamamen durduğunu öğrendim 8. haftada olduğumuzu sanarken gelişimi 5. Haftada kalmış. O benden vazgeçmiş hanımlar.. Olması gereken budur muhakkak ama vedalaşması çok zormuş. Pozitifi gördüğün an bütün vücuduna yayılmaya başlayan o annelik duygusu, kısa zamanda ne çok sarmış beni.. altı üstü bir mercimek tanesi.. gelde gönlüme anlat. Süreç çok meşekkatli demişlerdi. O kadar doğru ki. Bi tarafta evladını sokağa atanlar, şiddet uygulayanlar, sevmeyen, hor görenler.. bir tarafta da bir evladım olsun deyip kapı kapı gezip dertlerine derman arayan bu uğurda maddi manevi varını yoğunu ortaya koyan arkadaşlarım.. hepinizin çıktığı bu yolda evlat kokusuyla tanışabilmenizi diliyorum. İnanıyorum çok güzel günler göreceğiz inşallah
Evet canım dün kan testi yaptırdım hamileyim ama muhtemelen kimyasal değerim 17 cıktı yarın tekrar kan vereceğim ama pek umut yokBüyük ihtimalle hamilesiniz :)))
Yanı hamile kalabildiysem gerisi gelir diye düşünüyorum. Umutluyum inşallah devamı gelecek. 2 tane donmuş embriyom var. Kendimi toparladıktan sonra tekrar deneyeceğim. Bakalım nasipte varsa olur inşallah.Senin adına çok üzüldün canım. Eminim ki bir defa tutmuşsa bir daha oluşacaktır bebeğin.. Kendine zaman ver. Allah bizleri sınar bazı zamanlarlarda, sabır diliyorum. Allah her isteyene değil de layığıyla bakabilecek, psikolojik ve fiziksel ihtiyaçlarını karşılayabilecek olana çocuk versin
öyle deme canım, değeri az olup sonradan artış yaşananlar var.. Avokado ye canım 1 tane günde.. çok işe yarıyor diyorlar.Evet canım dün kan testi yaptırdım hamileyim ama muhtemelen kimyasal değerim 17 cıktı yarın tekrar kan vereceğim ama pek umut yok
Inan ne düşüneceğimi şaşırdım 2. Transferimdi bu ilk transferimde de 5.gün 5a en iyi kalite embriyo transfer edildi hiç tutmadı. Bunda da aynı gün aynı kalite transfer edildi muhtemelen kimyasal olacak. Birkaç ay ara verip gücümüzün yettiği yere kadar tekrar deneyeceğiz. Aynı kalitede dondurulmuş 14 embriyom daha var ama bukadar iyi embriyolarla ikidir negatif sonuc alinca onlara dair de umudum kırıldıöyle deme canım, değeri az olup sonradan artış yaşananlar var.. Avokado ye canım 1 tane günde.. çok işe yarıyor diyorlar.
Canım iki embriyo transfer edildi. Yarın haber veririm tabii.Canım seninde 2 embriyo mu transfer edilmişti?
Benim değerlerim de sana çok benziyor, fakat 1 tane transfer edilmişti.... Yarın mutlaka bana bilgi veriri misin, çok merak ediyorum seninki ikiz mi :)
değerlerim şu şekilde:
25.06.2021 335
01.06.2021 4033
Canım bende senin gibi başarısız transferler düşük betalar gördüm çok yıprandım ve inancımı kaybetmiştim. Doktorumdan pıhtılaşma testini yaptırmayı ben talep ettim ve pıhtılaşmada sorunum olduğu ortaya çıktı bebek tutunmaya çalışıyor beta 9 çıkıyor 6 çıkıyor sonra düşüyodu. Son tedavimde kan sulandırıcı iğnelerle hamile kaldım inşallah mutlu sona kavuşurumInan ne düşüneceğimi şaşırdım 2. Transferimdi bu ilk transferimde de 5.gün 5a en iyi kalite embriyo transfer edildi hiç tutmadı. Bunda da aynı gün aynı kalite transfer edildi muhtemelen kimyasal olacak. Birkaç ay ara verip gücümüzün yettiği yere kadar tekrar deneyeceğiz. Aynı kalitede dondurulmuş 14 embriyom daha var ama bukadar iyi embriyolarla ikidir negatif sonuc alinca onlara dair de umudum kırıldı
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canimCanım bende senin gibi başarısız transferler düşük betalar gördüm çok yıprandım ve inancımı kaybetmiştim. Doktorumdan pıhtılaşma testini yaptırmayı ben talep ettim ve pıhtılaşmada sorunum olduğu ortaya çıktı bebek tutunmaya çalışıyor beta 9 çıkıyor 6 çıkıyor sonra düşüyodu. Son tedavimde kan sulandırıcı iğnelerle hamile kaldım inşallah mutlu sona kavuşurumsenin yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm belki faydam dokunur diye yazmak istedim.
Canım pıhtılaşma ile ilgili problemin varsa kan sulandırıcı iğne kullanmak gerekiyor. Coraspirin başka bişey onun etkisi olmuyor o bozukluğa.. birde histeroskopi yapıldı mı sana? rahimdeki polipler de engelleyeniliyormuş tutunmayı. İki sefer de iyi kalite embriyonun tutunmama sebebi araştırılmalı... Allah'ım kolaylıklar versinAllah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canimbana iğne değilde coraspin verdi kan sulandırıcı onuda transferin 5.günü lekelenmem olunca kesti. Muhtemelen lekelenme olduğunda tutunmaya çalışıyordu ağrımda olmuştu çünkü ama tutunamadı muhtemelen bu başarısız ikinci deneme oldu bundan sonra muhtemelen incelenmesi için bendende bir takım test tahlil birşeyler isteyecek
Ilki tutmadiginda doktorum ilk tedavide olabileceğini ikinciden sonra pozitif sonuç alamazsak ozaman sebebini inceleyecegimizi söyledi. Histeroskopiyide aynı şekilde ikinci tedavimiz olumsuz olursa yapacağız dedi. Benim 16 embriyom donduruldu ve hepsinin kaliteside 5a sadece birkaç tanesi 5ab kaliteydi rahimde tahlil testlerimde ve değerlerimde de görünen bir sorun yoktu o yüzden doktorumda ilki olmadı ikincide çok ümitliydi ama olmadı bundan sonrası artık bütün tetkikler histeroskopi vs isteyecek muhtemelen. Birde benim 7 yaşında aşılama tedavisi ile bir kızım var onda kan sulandırıcı iğne falan kullanmadım kan pıhtılaşması olsa ondada olmazmiydi?Canım pıhtılaşma ile ilgili problemin varsa kan sulandırıcı iğne kullanmak gerekiyor. Coraspirin başka bişey onun etkisi olmuyor o bozukluğa.. birde histeroskopi yapıldı mı sana? rahimdeki polipler de engelleyeniliyormuş tutunmayı. İki sefer de iyi kalite embriyonun tutunmama sebebi araştırılmalı... Allah'ım kolaylıklar versin
Evet pıhtılaşma bozukluğun olsaydı onda problem olurdu demekki Şükür o yönden problem yok. Doktorlar en doğrusunu bilir tabi 2. Denemeden sonra araştırıyorlar ama o vakte kadar maddi manevi yaşadığın yorgunluk da seni yıpratıyor neyse canım hakkında hayırlısı olsunIlki tutmadiginda doktorum ilk tedavide olabileceğini ikinciden sonra pozitif sonuç alamazsak ozaman sebebini inceleyecegimizi söyledi. Histeroskopiyide aynı şekilde ikinci tedavimiz olumsuz olursa yapacağız dedi. Benim 16 embriyom donduruldu ve hepsinin kaliteside 5a sadece birkaç tanesi 5ab kaliteydi rahimde tahlil testlerimde ve değerlerimde de görünen bir sorun yoktu o yüzden doktorumda ilki olmadı ikincide çok ümitliydi ama olmadı bundan sonrası artık bütün tetkikler histeroskopi vs isteyecek muhtemelen. Birde benim 7 yaşında aşılama tedavisi ile bir kızım var onda kan sulandırıcı iğne falan kullanmadım kan pıhtılaşması olsa ondada olmazmiydi?
Adana başkente ben gittim tedavi olduk olmaz olaydım. Bu kadar amatörce bir tedavi olamazdı. Bin pişman oldum. Tedavşye başladığım içinde bırakamadım. Gelişi güzel araştırmadan yapılan bir tüp bebekti ki tutmadı. Eğer olumsuz olursa sonucunuz Bülent Haydardedeoğlu na gidin derimArkadaşlar merhaba Adana başkentte bu ayın başında 2. Tüp bebek tedavim başladı pek doğru bulmadığım içime sinmeyen bi tedaviydi sizlerle paylaşmak istiyorum.benim eşimde sperm sorunu var sayımız 1 milyonun altında.tedaviye adetimin 3. Günü başladık doktor beni opuya kadar sadece bir kez kontrole çağırdı ilk canımı sıkan nokta buydu.yani direk opu gününü söyledi onu da son anda yaptığı kanda progestreron seviyesinden dolayı bir gün erkene çekti.bizde sperm sorunu olduğu için cinsel perhiz süresi çok önemli erkene çektiler ve bizim perhiz süresi 2 gün oldu oysaki bizim cinsel perhiz süremiz 4-5 gün olmalıydı bu konuda onlari uyarmistik dikkat edelim sureye bize haber verin demistik bu nedenle opu günü normalden çok daha az sperm çıktı dolayısıyla daha az ve kalitesiz embriyolar oluştu.opu sırasında anestezinin de etkisiyle doktora baya saydırmışım bu yüzden.neyse en son bir adet 4bb embriyo transfer edildi.transferde ayrı bi canım sıkıldı çünkü transfer oldu çataldan iki hemşire hemen indirdi belki 1 dk bile durmadım hastanenin içindeki lavaboda çişe gitmek zorunda kaldım çünkü sürgü veya sonda getirmediler ve dün 5. Günümdü bhcg 1.6 çıktı sizce bunlara bağlamalı mıyım sonucu. Sonuçta içime hiçbişey sinmemişti psikolojik olarakta negatif olmuş olabilir yorumlarınızı çok merak ediyorum.
Hangi doktora gitmiştinizAdana başkente ben gittim tedavi olduk olmaz olaydım. Bu kadar amatörce bir tedavi olamazdı. Bin pişman oldum. Tedavşye başladığım içinde bırakamadım. Gelişi güzel araştırmadan yapılan bir tüp bebekti ki tutmadı. Eğer olumsuz olursa sonucunuz Bülent Haydardedeoğlu na gidin derim
Erhan şimşek e gitmiştim maalesef hiç ilgilenmedi yumurta toplandı odaya bile gelmedi transfer oldum gelmedi ilgi sıfırdıHangi doktora gitmiştiniz
Canım bu test özelde yaklaşık ne kadar biliyor musun? Devlet hastanelerine covidden dolayı gitmek istemiyorum ama kalan 7 ayında Oksapar kullanmakta da özelde yaptırıp eğer risk yoksa kurtulmak daha mantıklı değil mi?Kan sulandiriciyi bazi merkezler herkese veriyor, benim gittigim merkez ciddi pihtilasma sorunun yoksa vermiyor mesela. Kan sulandirici aslinda pihtilasma sorunu olanlara verilir ama kan sulandirici recete eden merkezler tedbir amacli tum hastalarina veriyor sanirim. Aslinda kandan bakilan bir testle pihtilasma var mi yok mu anlasiliyor. Ama her hastadan da istenmiyor bu test devlette gec cikiyor, ozelde de pahali oluyor. Tekrarlayan dusukleri olanlar icin onemli bir konu bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?