2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Kızlar merhaba bana 19 Mayıs da 3.gün çift embriyo transferi edildi,ama şuana kadar hiç bir belirtim olmadı bu şekilde olması sizce normal mi ve sizce yarın erken gebelik testi yapsam mı?Ooff beklemek çok zor
14 gün geçmiş canım, test yapsan veya kan versen cıkar :)

Canlarım biraz önce son kan testimi verdim. Sonuç 6080.

21.05 de 219
25.05 de 884
29.05 de 6080
Tek mi ikiz mi, var mı tahmininiz?
Hayirli olsun kucaginada almak nasip olur insallah bence ikiz gebelik
Çok teşekkürler, Cuma günü belli olacak inşallah ama nasıl beklicez o kadar bilmiyorum . Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi
Canım seninde 2 embriyo mu transfer edilmişti?
Benim değerlerim de sana çok benziyor, fakat 1 tane transfer edilmişti.... Yarın mutlaka bana bilgi veriri misin, çok merak ediyorum seninki ikiz mi :)
değerlerim şu şekilde:
25.06.2021 335
01.06.2021 4033

Büyük ihtimalle hamilesiniz :)))

Senin adına çok üzüldün canım. Eminim ki bir defa tutmuşsa bir daha oluşacaktır bebeğin.. Kendine zaman ver. Allah bizleri sınar bazı zamanlarlarda, sabır diliyorum. Allah her isteyene değil de layığıyla bakabilecek, psikolojik ve fiziksel ihtiyaçlarını karşılayabilecek olana çocuk versin

Yanı hamile kalabildiysem gerisi gelir diye düşünüyorum. Umutluyum inşallah devamı gelecek. 2 tane donmuş embriyom var. Kendimi toparladıktan sonra tekrar deneyeceğim. Bakalım nasipte varsa olur inşallah.

Evet canım dün kan testi yaptırdım hamileyim ama muhtemelen kimyasal değerim 17 cıktı yarın tekrar kan vereceğim ama pek umut yok
öyle deme canım, değeri az olup sonradan artış yaşananlar var.. Avokado ye canım 1 tane günde.. çok işe yarıyor diyorlar.

öyle deme canım, değeri az olup sonradan artış yaşananlar var.. Avokado ye canım 1 tane günde.. çok işe yarıyor diyorlar.
Inan ne düşüneceğimi şaşırdım 2. Transferimdi bu ilk transferimde de 5.gün 5a en iyi kalite embriyo transfer edildi hiç tutmadı. Bunda da aynı gün aynı kalite transfer edildi muhtemelen kimyasal olacak. Birkaç ay ara verip gücümüzün yettiği yere kadar tekrar deneyeceğiz. Aynı kalitede dondurulmuş 14 embriyom daha var ama bukadar iyi embriyolarla ikidir negatif sonuc alinca onlara dair de umudum kırıldı

Canım iki embriyo transfer edildi. Yarın haber veririm tabii.

Canım bende senin gibi başarısız transferler düşük betalar gördüm çok yıprandım ve inancımı kaybetmiştim. Doktorumdan pıhtılaşma testini yaptırmayı ben talep ettim ve pıhtılaşmada sorunum olduğu ortaya çıktı bebek tutunmaya çalışıyor beta 9 çıkıyor 6 çıkıyor sonra düşüyodu. Son tedavimde kan sulandırıcı iğnelerle hamile kaldım inşallah mutlu sona kavuşurum senin yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm belki faydam dokunur diye yazmak istedim.

Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canim bana iğne değilde coraspin verdi kan sulandırıcı onuda transferin 5.günü lekelenmem olunca kesti. Muhtemelen lekelenme olduğunda tutunmaya çalışıyordu ağrımda olmuştu çünkü ama tutunamadı muhtemelen bu başarısız ikinci deneme oldu bundan sonra muhtemelen incelenmesi için bendende bir takım test tahlil birşeyler isteyecek

Canım pıhtılaşma ile ilgili problemin varsa kan sulandırıcı iğne kullanmak gerekiyor. Coraspirin başka bişey onun etkisi olmuyor o bozukluğa.. birde histeroskopi yapıldı mı sana? rahimdeki polipler de engelleyeniliyormuş tutunmayı. İki sefer de iyi kalite embriyonun tutunmama sebebi araştırılmalı... Allah'ım kolaylıklar versin

Ilki tutmadiginda doktorum ilk tedavide olabileceğini ikinciden sonra pozitif sonuç alamazsak ozaman sebebini inceleyecegimizi söyledi. Histeroskopiyide aynı şekilde ikinci tedavimiz olumsuz olursa yapacağız dedi. Benim 16 embriyom donduruldu ve hepsinin kaliteside 5a sadece birkaç tanesi 5ab kaliteydi rahimde tahlil testlerimde ve değerlerimde de görünen bir sorun yoktu o yüzden doktorumda ilki olmadı ikincide çok ümitliydi ama olmadı bundan sonrası artık bütün tetkikler histeroskopi vs isteyecek muhtemelen. Birde benim 7 yaşında aşılama tedavisi ile bir kızım var onda kan sulandırıcı iğne falan kullanmadım kan pıhtılaşması olsa ondada olmazmiydi?

Merhaba kizlar. Transfer hazırlığında cyclo ilacın beyazlarini kullananlar test pozitif çıktıktan sonra ne kadar kullanmaya devam etti acaba bilgisi olan var mı en acilinden

Evet pıhtılaşma bozukluğun olsaydı onda problem olurdu demekki Şükür o yönden problem yok. Doktorlar en doğrusunu bilir tabi 2. Denemeden sonra araştırıyorlar ama o vakte kadar maddi manevi yaşadığın yorgunluk da seni yıpratıyor neyse canım hakkında hayırlısı olsun

Adana başkente ben gittim tedavi olduk olmaz olaydım. Bu kadar amatörce bir tedavi olamazdı. Bin pişman oldum. Tedavşye başladığım içinde bırakamadım. Gelişi güzel araştırmadan yapılan bir tüp bebekti ki tutmadı. Eğer olumsuz olursa sonucunuz Bülent Haydardedeoğlu na gidin derim

Hangi doktora gitmiştiniz

Canım bu test özelde yaklaşık ne kadar biliyor musun? Devlet hastanelerine covidden dolayı gitmek istemiyorum ama kalan 7 ayında Oksapar kullanmakta da özelde yaptırıp eğer risk yoksa kurtulmak daha mantıklı değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…