Hayirli sonuc ciksin insallah canimKizlar kan testimi verdim eve geldim sonuç 1 saate çıkacak
Kesinlikle canım hepsinin tedavi şekli farklı oluyor ama sen yine bir sor doktoruna çünkü bazı doktorların da bazı şeyleri bilmediğin yada ısrarlar bilmesine rağmen kendi kafasına gittiklerini düşünüyorum.
Hcg iceren catlatma ignesiBisey daha sorabilirmiyim hanimlar ,evde test yapanlar diyor ya ignenin etkisi gecmişmidir diye,bu igne hangi igne ?
Koenzim q10i opuya kadar kullanmistim, omepa q10di. Sonra folik asit iceren Omepa VM'ye gectim. Doktor tavsiyesiyle degil, kendi secimimdi ama doktor da onayladi. Guzel bir icerigi var, bakabilirsinizKızlar merhaba transfer öncesi koenzim gibi takviye kullananlar transferden sonra da devam ettiniz mi? Yoksa sadece folik asitle mi ilerliyorsunuz şuan? Doktora sormayı unuttum.
O zaman taze transferlerde geçerli,kac gün geçmesi gerekiyor üstünden.Ben dondurulmuş emriyo transferi oldum ama doktorum ovitrellenin çeyregi kadarini 4.gün yaptirdiHcg iceren catlatma ignesiovitrelle
Ben de ovitrelle kullandim transfer hazirliginda. Dondurulmus embriyo naturel transfer oldum. Ovitrelleden sonraki 6. gun transfer oldum. Sadece taze transferde degil yabi, dondurulmus naturel siklusta da kullanilabiliyorO zaman taze transferlerde geçerli,kac gün geçmesi gerekiyor üstünden.Ben dondurulmuş emriyo transferi oldum ama doktorum ovitrellenin çeyregi kadarini 4.gün yaptirdi
Benim 6 gün sonra kan testi günüm zaten,test yapmayip direk kan versem daha iyi olcak sanirim aklimi hic karistirmayimBen de ovitrelle kullandim transfer hazirliginda. Dondurulmus embriyo naturel transfer oldum. Ovitrelleden sonraki 6. gun transfer oldum. Sadece taze transferde degil yabi, dondurulmus naturel siklusta da kullanilabiliyor
Etkisi 12 gun diye biliyorum, ama senin ceyregi kadar olmasi etkisini degistirir mi bilemiyorum
Ah dayanabilsek en guzeli o zatennBenim 6 gün sonra kan testi günüm zaten,test yapmayip direk kan versem daha iyi olcak sanirim aklimi hic karistirmayim
Çıktı mı sonucKizlar kan testimi verdim eve geldim sonuç 1 saate çıkacak
Kaçıncı gün verdin testi canımKizlar kan testimi verdim eve geldim sonuç 1 saate çıkacak
Allah nasip etsin insallahMerhaba arkadaşlar benim de 3. Transferim olacak nasipse.. şimdi adeti bekliyorum sonra hazırlıkDualarınıza talibim
Evet 17 cıktı muhtemelen kimyasal olacak cuma testi tekrarlayacagizÇıktı mı sonuc
11.gün canım 5.gün embriyosuydu muhtemelen kimyasalla sonuclanacakKaçıncı gün verdin testi canım
İnşallah düzenli artış olur, kimyasal değildirEvet 17 cıktı muhtemelen kimyasal olacak cuma testi tekrarlayacagiz
Cnm Allah'ım sabır versin ins yeniden sağlıkla gebelik yaşayıp kucağına aldigin günler gelir bu günleri atlatırsın..Bugün bebeğimin zaten zayıf olan kalp atışlarının tamamen durduğunu öğrendim 8. haftada olduğumuzu sanarken gelişimi 5. Haftada kalmış. O benden vazgeçmiş hanımlar.. Olması gereken budur muhakkak ama vedalaşması çok zormuş. Pozitifi gördüğün an bütün vücuduna yayılmaya başlayan o annelik duygusu, kısa zamanda ne çok sarmış beni.. altı üstü bir mercimek tanesi.. gelde gönlüme anlat. Süreç çok meşekkatli demişlerdi. O kadar doğru ki. Bi tarafta evladını sokağa atanlar, şiddet uygulayanlar, sevmeyen, hor görenler.. bir tarafta da bir evladım olsun deyip kapı kapı gezip dertlerine derman arayan bu uğurda maddi manevi varını yoğunu ortaya koyan arkadaşlarım.. hepinizin çıktığı bu yolda evlat kokusuyla tanışabilmenizi diliyorum. İnanıyorum çok güzel günler göreceğiz inşallah
Ben kullandım yaklasik 2,5 ay kullandım faydasını gördüm rezervin azdı ama kaliteli oldular ...Mrb arkadaslar biestron kullandiniz mi doktorum onerdi.trendyoldan alsiniz mi hic biestron
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?