Amin canım Allah'ım sağ selim hepimize nasip etsin ya ben ege üniversitesine gidiyordum hiç bişey demediler dikkat ediyordum ama anlamsızca kilo aldım sadece transfer günü doktor biraz kilon var vermelisin dedi ama zaten transferden 3 hatta önce abur cubur paketli tüm gıdalar yasaklanmıştı transferden sonrada az yağlı baharatsiz tuzsuz yemekler yedim 2 hafta yine yasaktı tabi herkesin farklidirRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Dr falan birşey dedim kilo verin faydası olur diye
Teşekkür ederim canım :)))Koyulaşma var canım benim maşallah umarım giderek daha da koyulaşır☺
Bana doktorum yasaklamadı canım, eltm de suan hamile neredeyse günde 3 defa papatya içiyor.Canim transferde bitki cayi icilmez. Benim onceki dr um yasaklamisti. Riske atma.
Çok sevindim canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Kızlar 10 mayısta dondurulmuş embriyo tranferi yapıldı dün test yaptırdım pozitif çıktı, doktorum estrofem, progestan dex, progestan fitil, corasprin ve oksapar ve folik asit kullanmaya devam etmemi söyledi. Siz hangi ilaçları kullandınız yada kullanıyosunuz?
Yok hamile bile kalamadimkiUmutcum doğurdun mu canım
Transferiniz hayırlı olsunSelam kizlar dun transferim oldu bekliyorum insallh hepimiz olumlu sonuclar aliroz
Allah nasip etsin pozitifleri görelim insallahSelam kizlar dun transferim oldu bekliyorum insallh hepimiz olumlu sonuclar aliroz
Çok teşekkür ederim inşallah amin benim transfer sonrası akşamına midem bulandı iki gün sonra bacaklarımda ağrı oldu kasıklarımda çok hafifCanım hiç belirtin var mıydı, bize de yol gösterici olur belki test günümüzü beklerken. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Kuzum çok pardon yaYok hamile bile kalamadimki
Sanırsam yanlış kişiyle karıştırdın bende Cevat beyde hsg çekindim ama tüp bebekle hamile kaldım 2ay ince düşük yaptim bende birşey demedim hepimizin derdi ortak sonuçtaKuzum çok pardon yacevat hocada hsg çektirip hamile kalmamışmıydın karıştırdımmı ya
Bende tüp bebek yaptırdım sonucumu bekliyorum rabbim hepimize nasip etsin inşallahSanırsam yanlış kişiyle karıştırdın bende Cevat beyde hsg çekindim ama tüp bebekle hamile kaldım 2ay ince düşük yaptim bende birşey demedim hepimizin derdi ortak sonuçta
Amin inşallah kaçıncı günü uz bugün ne zaman sonucu ogreneceksinizBende tüp bebek yaptırdım sonucumu bekliyorum rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Bugün 5.günüm hatta lekelenmem oldu üzgünüm nasip bakalım yarın idrar testi yapacağımAmin inşallah kaçıncı günü uz bugün ne zaman sonucu ogreneceksiniz
Canım lekelemen açık renkliyse korkma hiç tutunmadir allahın izniyleBugün 5.günüm hatta lekelenmem oldu üzgünüm nasip bakalım yarın idrar testi yapacağım
Canım kan kırmızı rengindeydi pembe veya kahverengi değildi ondan korktumCanım lekelemen açık renkliyse korkma hiç tutunmadir allahın izniyle
Hiç moralini bozma öyle lekesi olup tutunma kanaması olan arkadaşlar oluyor seninkide belki öyledir kaçıncı gün kalitesi nedydi embriyonun rabbim verirse hiç birinin önemi yok aslında.6.gun erken degilmi Dr dedi yap foyeBugün 5.günüm hatta lekelenmem oldu üzgünüm nasip bakalım yarın idrar testi yapacağım
Canım iki türlü iğnesi var göbekten ve Kastan olanı. Ben göbekten olanını aldım evde kendim yapabileyim diye biraz pahalı ama en azından hastaneye gtmek zorunda kalmıyorum hem daha acısızKızlar progesteron iğne göbekten yapılır mı? Yoksa sadece kalça ve koldan mı yapılır?
Siz nereden yapıyorsunuz?
Yok canım doktor demedi ama 6.günde silikte olsa görenler var. Kararsızım kanamayı görünce vazgeçtimHiç moralini bozma öyle lekesi olup tutunma kanaması olan arkadaşlar oluyor seninkide belki öyledir kaçıncı gün kalitesi nedydi embriyonun rabbim verirse hiç birinin önemi yok aslında.6.gun erken degilmi Dr dedi yap foye
Hımm bunu bilmiyordum, hepsi aynı zannediyordum, benim ki kas altına, derin yere yapın yazıyor. Hazır iğne değil, Bide 30 günlük. Acaba dr. Söylesem göbekten yapılandan reçete yazar mı? Yani senin kullandığınla benim kullandığımın içeriği farklı mıdır?Canım iki türlü iğnesi var göbekten ve Kastan olanı. Ben göbekten olanını aldım evde kendim yapabileyim diye biraz pahalı ama en azından hastaneye gtmek zorunda kalmıyorum hem daha acısız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?