• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Hımm bunu bilmiyordum, hepsi aynı zannediyordum, benim ki kas altına, derin yere yapın yazıyor. Hazır iğne değil, Bide 30 günlük. Acaba dr. Söylesem göbekten yapılandan reçete yazar mı? Yani senin kullandığınla benim kullandığımın içeriği farklı mıdır?
İçerikleri aynı canım progesteron iğnesi hepsi. Sadece mg farkı var ben günde 2 yapıyorum 50 mg oluyor toplamda. Bence danış doktoruna kalçaların mahfolur 30 gün boyunca yazık.

İçerikleri aynı canım progesteron iğnesi hepsi. Sadece mg farkı var ben günde 2 yapıyorum 50 mg oluyor toplamda. Bence danış doktoruna kalçaların mahfolur 30 gün boyunca yazık.
Benim günde 1 defa 50 mg lık.
Neyse cuma ya kadar böyle yapayım. Cuma günü transfer olacak embriyom kalırsa aradaki farkı sorayım olursa göbekten yapılanı alayım.
Çok teşekkür ederim canım çok yardımcı oldun😘😘🌹

Yok canım doktor demedi ama 6.günde silikte olsa görenler var. Kararsızım kanamayı görünce vazgeçtim 😔
Kalitesi 5aa idi. 5.gün embriyosuydu .
5.gün embriyolarında dha erken çıkıyormuş canım o yüzden yapayım dedim ama işte
Ooo süper maşallah 5aa teknik olarak tutunması en iyi embriyo kalitesi sen hiç moralini bozma herkesin süreci farklı oluyor bazısında çıkıyor bazısında çıkmıyor bence hiç olmazsa 8.gunu bekle önceki topiklerde bazen arkadaşlar lekesi olsada gayet sağlıkla devam ediyo surecleri

Neyse cuma ya kadar böyle yapayım. Cuma günü transfer olacak embriyom kalırsa aradaki farkı sorayım olursa göbekten yapılanı alayım.
Sizinki nedir kalçadan progestan mi?

Sizinki nedir kalçadan progestan mi?
20210523_195621.jpg
Kalçadan olanmış cnm, ben hepsini aynı zannediyordum. Günde 1 defa. Ama Göbekten yapılanla arasındaki fark nedir bilmiyorum.

Ooo süper maşallah 5aa teknik olarak tutunması en iyi embriyo kalitesi sen hiç moralini bozma herkesin süreci farklı oluyor bazısında çıkıyor bazısında çıkmıyor bence hiç olmazsa 8.gunu bekle önceki topiklerde bazen arkadaşlar lekesi olsada gayet sağlıkla devam ediyo surecleri
Çok sağol canım benm haklısın ben bekliyeyim şimdi tekrar pembe akıntı geldi. Bakalım insallah tutunmaya calısıyodur 🤲🏻 allahım sana da nasip etsin insallah tez zamanda

Rica ederim canım ne demek insallah kaliteli embriyoların olur da tutunur bebişin snaa 🤗

Eki Görüntüle 2855454
Kalçadan olanmış cnm, ben hepsini aynı zannediyordum. Günde 1 defa. Ama Göbekten yapılanla arasındaki fark nedir bilmiyorum.
Hepsi progesteron bildiğim kadarıyla maddi gücün varsa prolutex var göbekten honslf gibi yapılan evde kendin yapabilirsin bu kalçadan olanlar çok fena yağlı olunca

Çok sağol canım benm haklısın ben bekliyeyim şimdi tekrar pembe akıntı geldi. Bakalım insallah tutunmaya calısıyodur 🤲🏻 allahım sana da nasip etsin insallah tez zamanda
O senin nasibinde varsa hersekil olacak inşallah güzel haberle dönersin 🤲amin inşallah rabbim banada anneliği nasip etsin

Günaydın hanımlar 😍 bahçeci sağlıkta tedavi görenleriniz varsa transferden sonra ilaç olarak ne kullandınız acaba yine pahalı iğneler kullanılıyor mu bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim. Benim transferim haziranda bursa bahçeci betül hanımda olacak ❤️
Kişiye göre değişmekle birlikte estroferm coraspin oksapar progestan ampul progestan fitil pahalı vitaminlerden falan kullandım ben

Hepsi progesteron bildiğim kadarıyla maddi gücün varsa prolutex var göbekten honslf gibi yapılan evde kendin yapabilirsin bu kalçadan olanlar çok fena yağlı olunca
5 gün sonra Transfer Allahın izni ile yapılırsa, o gün doktora soracam göbekten yapılanlardan kullansam olurmu diye canım. Teşekkür ederim.

Demekki bebişin sana tutundugunun müjdesini verdi 🤭 ins daha gelmez canım benim sen dinlen güzelcene bir kaç gun sonra güzel haberi alırsın ins 😊🥰
İnsallah kuzum insallahh 🤗 dinleniyorum markete çıkayım dedim 6.gün artık ufak adımlarla gidip gelirim dedim ağrım basladı yine anlasılan fazla yürümek iyi gelmiyor 😊

Kızlar Selam, ikinci çizgi bayağoı netleşmiş değil mi? Yorum yapar mısınız? İğne etkisi felan geçmiştir değil mi? Yarın kan günüm :)

Eklentiler

• 11.jpg
    11.jpg
    76,2 KB · Görüntüleme: 56
  • 13.jpg
    13.jpg
    36,5 KB · Görüntüleme: 53
Back