• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Kızlar Selam, ikinci çizgi bayağoı netleşmiş değil mi? Yorum yapar mısınız? İğne etkisi felan geçmiştir değil mi? Yarın kan günüm :)
Tatlım baya belirginleşmiş artık iğne etkisi olmaması lazım yarın test günün çünkü ins yarında güzel haber alacaksın allahin izniyle🤗🤲🏻

Aynen canım çok yorma ufak ufak 10 dakka falan yürüyüş diyorlar daha sonraları yavaş yavaş arttır bir den yapma 😁😊
Tamam canım benm ders oldu banada 😊 bugun test yaptım pozitif çıktı bakalım insallah koyulasırsa kanıda vericem 😊

Hanımlar merhaba.. Bugun kontrolüm vardı 29 mayısta nasip olursa transferim olacak 😊🙏
Fitil kullanmaya başladım yalnız ileri iterken zorlanıyorum sizin nasıldı zorlanıyor muydunuz ?

Hanımlar merhaba.. Bugun kontrolüm vardı 29 mayısta nasip olursa transferim olacak 😊🙏
Fitil kullanmaya başladım yalnız ileri iterken zorlanıyorum sizin nasıldı zorlanıyor muydunuz ?
Benimde bugun kontrolüm vardı.29 mayis cumartesi transferim olacak 🤗 İnşallah güzel sonuçlar alırız.
Rahim kalinligim azdi üzülmüştüm ama doktorun istedigi kalinliga ve şekile gelmiş şükür 🙏

Canım hafif ıslatıp yapıyoruz diyenler oluyordu o şekilde de yapabilirsin ama daha tecrübeli olanlar açıklarlar 🤗😄

Kızlar çatlatma iğnemin 10.günü bugün sabah yaptığım test ilk foto bide akşam yaptığım test 2.fotoda sizce koyulaşma varmı biraz yani iğne etkisi azalır artmaz böyle diye biliyorum

Eklentiler

• 6CEBFBE4-A8D0-4B50-BC62-7E29FF7ABC85.jpeg
    6CEBFBE4-A8D0-4B50-BC62-7E29FF7ABC85.jpeg
    129 KB · Görüntüleme: 37
  • F3B04CA2-326B-4EAA-B9CE-3E8FBB4EFFD9.jpeg
    F3B04CA2-326B-4EAA-B9CE-3E8FBB4EFFD9.jpeg
    175,6 KB · Görüntüleme: 43
Benimde bugun kontrolüm vardı.29 mayis cumartesi transferim olacak 🤗 İnşallah güzel sonuçlar alırız.
Rahim kalinligim azdi üzülmüştüm ama doktorun istedigi kalinliga ve şekile gelmiş şükür 🙏
Gözün aydın canım hayirlisiyla olsun ins 🤗🤲🏻 doktorun ne ilaç kullandırdı sana acaba benimde kalınlığın azdı mayıs iptal edildi adet olacağım onu bekliyorum gideceğim o yüzden soruyorum 😀

Aynı gün demek 😊 guzel sonuçlar alırız insallah 🙏🙏 haberdar edelim birbirimizi :)

Kızlar çatlatma iğnemin 10.günü bugün sabah yaptığım test ilk foto bide akşam yaptığım test 2.fotoda sizce koyulaşma varmı biraz yani iğne etkisi azalır artmaz böyle diye biliyorum
Akşam yaptığınızda çizgi belli sekilde koyulasmis ben catlatma iğnesinin etkisinin olduğunu düşünmüyorum 10 gün geçmiş inşallah kanda da sonuç pozıtif olacaktır 😊

Aynı gün demek 😊 guzel sonuçlar alırız insallah 🙏🙏 haberdar edelim birbirimizi :)
Bende bugün kontrole gittim 28 veya 29 transfer olcak inşallah. Beraber bekleyip görelim pozitifleri 🙏🏼🤗

Gözün aydın canım hayirlisiyla olsun ins 🤗🤲🏻 doktorun ne ilaç kullandırdı sana acaba benimde kalınlığın azdı mayıs iptal edildi adet olacağım onu bekliyorum gideceğim o yüzden soruyorum 😀
Sadece günde 3 tane Estrofem kullandim.ilk kontrolümde kalinlik az cikinca bi tanede gece yatarken estrofemi fitil gibi koymami istedi.5 günde öyle kullandim.istedigi kalinlik ve şekile gelmiş.Şimdi transfere kadar estrofeme devam edicem,ayrica duphaston ve progestan fitil ekledi.transferden 2 saat öncede progestan igne kalçadan yaptircam.Bu kadar simdilik bakalim.sonrasinda bisey verilcek mi bilmiyorum

Akşam yaptığınızda çizgi belli sekilde koyulasmis ben catlatma iğnesinin etkisinin olduğunu düşünmüyorum 10 gün geçmiş inşallah kanda da sonuç pozıtif olacaktır 😊
Âmin canım inşallah yarın 11. gün bir de yarın sabah yapayım bakayım koylaşma devam edecek mi

Bak en son böyle oldu akşamki

Eklentiler

• 5153EC78-5035-4B15-A4F7-29A399740E8D.jpeg
    5153EC78-5035-4B15-A4F7-29A399740E8D.jpeg
    49,9 KB · Görüntüleme: 16
Sadece günde 3 tane Estrofem kullandim.ilk kontrolümde kalinlik az cikinca bi tanede gece yatarken estrofemi fitil gibi koymami istedi.5 günde öyle kullandim.istedigi kalinlik ve şekile gelmiş.Şimdi transfere kadar estrofeme devam edicem,ayrica duphaston ve progestan fitil ekledi.transferden 2 saat öncede progestan igne kalçadan yaptircam.Bu kadar simdilik bakalim.sonrasinda bisey verilcek mi bilmiyorum
Anladım canım benim verdiğim bilgi için çok teşekkür ederim bende bugün yarın gideceğim ins bu sefer nasıl tedavi uygulayacak 🤗 hayirlisiyla güzel sonuçlarını da alırsın canım ins 🥰😊

Merhabalar , bugün benimde randevum vardı cumartesi transferim olacağı kesinleşti, sizlere bir şey sormak istiyorum bu Progestan 200MG ilacı ağızdan alınız yazıyor ama doktorum bana sen vajinal fitil olarak alacaksın dedi , bende bunu nasıl yaparım bilemiyorum çok gerildim sabah öğle akşam verdi bunu , elinde ittir dedi ama sizce eldiven kullanayım mı ne olur ne olmaz diye , birde çok elinde tutma erir dedi, o da bi gerdi sabah 6 da kalkıp yapacağım :/
Bir de transfer öncesi E2 ye bakılması gerekiyormuydu bana bugün bakılmadı cumartesi mi bakılacak acaba bu konuda bilgisi olan var mı

Evet genelde o zamanlar lekenmeler görülüyor kırmızı olmadığı müddetçe sıkıntı yok der Dr lar bugün kaçıncı gunun
Şu anda 41. Gündeyim transferden sonra 18. Günüm bu sabah yine kanamam oldu açık pembe, ama ilk seferki gibi değil, daha az Doktorum Daha önceki kanamamda proluton depot verdi 5 günde bir, gün aşırı progestan 50mg vuruluyorum lutinus kullanıyorum günde 3 defa buna rağmen nasıl oluyo? 🥺

Back