2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

İyi akşamlar kızlar.
4 yıldır çabaladım hiç bir sorun gözükmüyor fakat hamile kalamadım, En sonunda bende ilk tüp tedavime başladım.
Pazar günü yumurta toplama işlemi yapılacak.
İnşallah hepimiz için güzel günler gelecek, bizlerinde yüzü gülecek

Ben; ya halik, ya musavvir ve ya bari çekiyorum. Çocuk için bunları biliyorum birde hergün meryem suresi okuyorum. Okuma yapamasamda dinliyorum

kızlar bugün transferim 11. günü, Az önce fark ettim hafif kahverengi leke geldi neden acaba ....Regl mi olucam yoksa (
Tutma belirtisi yerleşme ile alakalı olabilir canım. Benim transferden sonra 35. günüm. 11-20 arası ufak tefek lekelenmelerim oldu. 21. günde nerdeyse yarım gün pembe lekeler hafif kanama oldu çok korkmuştum. 26. gün keseyi ve kalp atışını duyduk. Aynı gün yine yarım gün bu sefer kırmızı kanamam oldu ama fazla değil o da korkuttu biraz. Bugün 35. gün ve bebeğim 1.2cm kalp atışı normal herşey normal dedi dr. Ufak tefek kanamaları lekeleri kafanıza takıp moralinizi bozmayın canım. Moral çok önemli. Doktorun ile de konuş muhakkak. hafif kanamalarda progesteron takviyesi önemli oluyor. normalde 3 günde 1 progesteron iğnesi oluyordum kanama olunca günde 1 e 2 günde 1 e filan ayarlıyor doktorum.

Merhaba herkese nasipse haziranda 3.tup bebek denemesi olacak benimde ama sole bir sikintim var gittigim klinik sgk anlasmali degil bu nedenle rapor veremiyor transferden sonra 10 gun ise gitmek istemiyorim malum istanbul trafigi stresi ayri zaten 3.deneme olunca daha da korkiyor insan rapor sikintisi yasayanlar nasil bir cozum bulabilirim tesekkurler

Şöyle yapabilirsin bir ihtimal tabi, transferden sonra sonuçta hamile sayılırsın. SGK anlaşmalı özel yada devlet hastanesine gidip durumu anlatırsan yardımcı olur canım. Özele gitmen daha sağlıklı olur doktorlar halden anlıyor. Hamile olduğunıu ve düşük riski olduğunu belirtip rapor isteyebilirsin düşük tehdidinden dolayı vereceklerdir.

Canım belki tutunma lekesidir hemen üzülme çok kırmızı kan gelirse tedirgin ol kahverengi leke olabiliyor normal
İlk idrarınla yapmayı unutma :)) kahverengi lekeyi kafana takma canım olabiliyor çoğu kişide. Devam etcekmi onu takip et
Tamam canım benim ilk idrarla yapıcam :)) paylaşırım burada. Göbeğinden 3 parmak aşağı bölgeye öyle bir kramp giriyor ki, bıçak aniden batıyor bazen hareket edemiyorum. dinlenince geçiyor sanki bişi yok... Şuan çok az miktarı... İnşallah hayır olur kuzum :)

Tutunma belirtisidir
İnşallah dediğin gibidir :)

Nm88326 canım senin 3. Gün embriyosuydu değil mi? Tek mi çift mi koydular
Evet canım 3. gün, tek koydular çünkü 2 yumurtam vardı sadece, amh düşük rezerv az bende. doktor tedaviyi es geçmek istemedi. 2 yumurtadan 1 i döllendi, o da aa kaliteydi.
Bununla ilgili çok örnek vaka okudum, ama başımıza gelince acaba bir sorun mu var diye düşünmeden edemiyoruz. İnşallah dediğiniz gibi bir durumdur. BU tüp süreci öyle anlatılan gibi kolay değil, yaşamayan bilemez. Maddi yönünü geçtim hormonların yarattığı psikolojik ve fizyolojik etkileri çok fazla.. rabbim güç versin yaşayanlara... Moralimi sizin gibi yazan arkadaşlar sağolsunlar -ki iyi ki varsınız- daha iyi yaptınız, teşekkür ederim Geçen ay da buna benzer kanamam olunca hemen kan vermeye gel demişti, progestanı bırakmamıştım. negatif cıkınca progestanı da bıraktırdı.. Almanya da yaşıyorum, 2 hafta klinik tatile giriyor şansıma. öyle ha diyince de randevu alınamıyor. pzt kan verme günüm, o günü beklerim sanırım.

Dün yazmıştım ama sanırım kimse görmedi transfer sürecinde ilaç kullandığı halde rahmi kalınlasmayan oldumu acaba bu konularda acemiyim biraz da neden olmadı merak ediyorum olmayacak mı diye
Benim bugun kontrolüm vardı 7 olmuş ,10 üstü olması lazım dedi.günde 3 tane estrofer kullaniyorum.5 gün daha kullancam bir tanede gece yatarken vajinaya koycaksin dedi.pazartesi tekrar kontrolüm olacak.ona göre karar verecekmiş.Anlamadim neden böyle oldu.normalde klomen+catlatma ignesi kullandigim zamanlar 11-12 oluyordu

Ben hep kontrollerinde sorun olmuyordu ne zaman transfer gününe kadar verdik estofem kullanmaya başladım kalınlasmadi o yüzden doktor transferi erteleyeyim dedi 3 aydır bunu bekliyordum olmayınca üzüldüm ama nar suyu diyen bir arkadaşımda oldu döneceğim onu teşekkür ederim

Canım opu oldum şubatta mayısta transfer olacaktım her ay normal kontrollerinde rahimde sorun yoktu ilaca başladım bu ay kalınlasmadi aslında doktorda şaşırdı duruma ama bilemedim bende nasip böylemis diyelim teşekkür ederim canım

Normalde bende de rahimde sorun olmazdı ama ilaç aldım estofer günde üç kez kalınlasmadi öyle olunca bıraktirdı adet ol dedi tekrar gel bakalım arada ılacda kullansa olmuyormuş dedi dr umarım senin olur canim hayirlisiyla 7 gene iyi transferinde olur güzel haber verirsin ins canim

Anladım canım sanırım banada öyle yapacak doktor tedaviyi kesti adet olmamı bekle dedi hayırlısı diyelim bir ay olmayınca diğer ins kalınlaşma oluyor o zaman bilgiler için cooook teşekkür ederim

Is kal
Inş kalinlasmiyor canım merak etme sen her zaman olmuyormuş bu anladığım kadarıyla güzelcene transfer gününüzü belirlersiniz ve güzel haberler verirsin ins canım benim ☺☺

kızlar bugün transferim 11. günü, Az önce fark ettim hafif kahverengi leke geldi neden acaba ....Regl mi olucam yoksa (
Canım hiç korkma stres de yapma bil bol dinlen ins yerleşme lekesidir bu allahin izniyle pzt vereceğin testle bebesinin seninle olduğunu ogreneceksin

Anladım canım sanırım banada öyle yapacak doktor tedaviyi kesti adet olmamı bekle dedi hayırlısı diyelim bir ay olmayınca diğer ins kalınlaşma oluyor o zaman bilgiler için cooook teşekkür ederim
Canım benm iyi kalınlastı ama burada okuduklarım tecrübelerden ötürü ben adetliyken daha hemen narsuyuna başladım. Her sabah 1 bardak içtim organik sıkılmıslar satılıyor. Transfer gününe kadar içtim . 15 gün felan yani toplamda. Bilmiyorum etkisi nekadar oldu ama olmuştur herhaldr

Insallah canim cok sikintili bu sekildede insan bide bununla ugrasasi cok zor

Kızlar transfer sonrası nar suyu içmeye devam ediyorum. Doğru yapıyor muyum, bir zararı olur mu? Bilgisi olan var mı?

Benim transferim 7 mayısta yapılmıştı. Betahcg katladı hem beta hem progesteron değerlerim iyi.,transferden sonra 13. Günde açık pembe su gibi akıntım oldu. Korktum biraz, Yerleşme kanamasıdır diye yorumluyorum siz ne düşünüyorsunuz?

Evet genelde o zamanlar lekenmeler görülüyor kırmızı olmadığı müddetçe sıkıntı yok der Dr lar bugün kaçıncı gununuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…