• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

paylaştım tabiki pazartesi kese randevusu verdi ama bilmiyorum
Canimmm..lutfenn iyi dusun..artisin..bence kotu degilll....gayette iyi. :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: .sakin ol..olurmu.korkularini cok iyi anliyorum..ama negatif dusunme olurmu..bebeisinn etkilenir..guzel guzel enerjiler gonder ona..rabbim insallah..saglicakla kucagina almayi nasip etsin..doktorunda bisey dmemeis bak..panik yapma..hic...kimyasalin eskide kaldi..sakin kiyaslama bilee..

Lekelenme var mı hala cnm benim arada oluyor gene
Canm 9 10 11. Günlerde ara ara lekelenme oldu kahverengi şeklindeydi ama az az ara ara peçete gelendi.sonra olmadı dün pembe leke geldi bir kere peçete sildm şimdi yok. Neden devam ediyor acaba sen doktora sordun mu canm

Lekelenme var mı hala cnm benim arada oluyor gene
Ben leke gördükçe umutsuzluğa düşüyorum zaten canm ya gerçekten nasıl bişe bilmiyorum benimki ya var yerleşiyor ondan yada yook adet gelecek ama ilaçlardan gelemiyor bilmiyorum

Canimmm..lutfenn iyi dusun..artisin..bence kotu degilll....gayette iyi. :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: .sakin ol..olurmu.korkularini cok iyi anliyorum..ama negatif dusunme olurmu..bebeisinn etkilenir..guzel guzel enerjiler gonder ona..rabbim insallah..saglicakla kucagina almayi nasip etsin..doktorunda bisey dmemeis bak..panik yapma..hic...kimyasalin eskide kaldi..sakin kiyaslama bilee..
sağol canım inşallah stres hiç bitmiyor walla neler yaşıyoruz hayırlısıyla sağşıkla kucağımıza alsak

Canm 9 10 11. Günlerde ara ara lekelenme oldu kahverengi şeklindeydi ama az az ara ara peçete gelendi.sonra olmadı dün pembe leke geldi bir kere peçete sildm şimdi yok. Neden devam ediyor acaba sen doktora sordun mu canm

Ben leke gördükçe umutsuzluğa düşüyorum zaten canm ya gerçekten nasıl bişe bilmiyorum benimki ya var yerleşiyor ondan yada yook adet gelecek ama ilaçlardan gelemiyor bilmiyorum
Benimde 7_9_11 de geldi lekelenme Dr prolutex prgesteron iğne verdi bide enox kan sulandiriciyi günaşırı yaptı ins kesilir artık gelemz

Benimde 7_9_11 de geldi lekelenme Dr prolutex prgesteron iğne verdi bide enox kan sulandiriciyi günaşırı yaptı ins kesilir artık gelemz
İnşallah gelmez csnm ennsinir edici olan leke bence bu aşamada her ne kadar yerleşme deselerde beni panikleyen bişe bu malesef. İnşallah şifa olur leken gelmez bir daha

2 negatifim var öncesinde. Doktor bey özel olarak böyle istedi. Son ihtimal 3 transfer ederiz dedi. Açıklama böyle olunca o anki stresle çok sorgulamadım açıkçası.
Anladım , evet üç transfer yapan bir kaç doktor daha duydum tutunması daha iyi olabiliyormus hayırlısı olsun hakkınızdan

Bugün kontrolüm vardı.. tedaviye hızlı yanıt vermişim perşembe günü yumurta toplanacak haftaya salı transfer biz bayrama denk gelecek sanıyordukk erken olduu hayırlısı olsun hakkımızda inşallah 🙏
Canim hayirli ugurlu olsun tedavin..😍🤗insallahh bol bol kaliteli yumurtalarin toplanir..🙏🙏🙏💕💕

Bugün kontrolüm vardı.. tedaviye hızlı yanıt vermişim perşembe günü yumurta toplanacak haftaya salı transfer biz bayrama denk gelecek sanıyordukk erken olduu hayırlısı olsun hakkımızda inşallah 🙏
Ben şeyi merak ediyorum haftaya salı transfer olacağını şimdiden nasıl söylediler ? Yani yumurta toplamadan sonra eşinizin spermiyle dölleyip ondan sonra 3. Güne mi 5. Güne mi gidecek takip edip o şekilde transfere çağırmıyorlar mı? Bilgilenmek için soruyorum ben de dün başladım da iğnelere :) bana doktorum şey demişti yumurta toplamada az sayıda yumurtan olursa taze transfer yapıcaz ama yeterli sayıda yumurta çıkarsa 1 ay sonra rahim daha hazır olduğunda transfer yapıcaz demişti

Back