2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Kızlar merhaba hipereskopi ve rahme çizik atma fiyatı hakkında bilgisi olan var mı yaptirjp ücreti hakjinda bilgisi olan

Benim doktorum 3. Gün embriyosunu çöpe atıyor.. embriyo 5. Gün olmassa işlem yapmıyor açık açık konuştuk bunlarıı..embriyomun 5. Güne gideceğine emin olduğu için net tarih verdi inşallah dediği gibi olur

İlk deneme 3.gun embriyosu. Evet Rabbimin taktdiri o böyle uygun gördüama içim yanıyor ya

günaydın kızlar 9.değerim 216 çıkmıştı 13.gün 836 çıktı düzenli artmamış çok moralim bozuldu
Gayet düzenli artmış canım 2 günde 2 katı diyorlar ya zaten .. bak bende test verdim bugün 132 den 506 çıkmış 4 günde.. doktorla konuştum gayet güzel dedi bence seninkide aynı bir problem yok yanı sıkıntı yapma kendine

Sonucum negatif kizlar olmadı
Canim gecmis olsun..idrarta silik cıkınca umitlenmistim ben aslinda..cok uzgunum..tatlimher serde bir hayir vardir..insallah rn kisa zamanda..saglicakla kucagina almayi nasip etsin rabbim..canim..peki dusunuyomusun tekrar..

Canim gecmis olsun..idrarta silik cıkınca umitlenmistim ben aslinda..cok uzgunum..tatlimher serde bir hayir vardir..insallah rn kisa zamanda..saglicakla kucagina almayi nasip etsin rabbim..canim..peki dusunuyomusun tekrar..
Şuan hiç bişe düşünemiyorum gerçekten sadece daha çekecek çilem varmış diyorum.esim ikna olacak mı tamam diyecek mi napacaz bilmiyorum şuan tüm dünya yıkılmış ben altında kalmışım gbi

canim yasin daha henuz cok kucuk..senden cok cok buyuk insanlarr..ugrasiyor..bir taneside benimben daha denrmem mesela yasim 40 oldu cunki..yani tamamen umitsiizim..senin daha en azindan..zaman anlmainda cok yillatin var..insallah aslinda..bi daha yasatmaz rabbimde..dogal olur insallah..bugun bi gecsin..yarina cok daha rahat olucaksin guzelim benim

kızlar,belirtilerle ilgili güzel bir tablo.paylasmak istedim sizlere de

Sonucum negatif kizlar olmadı
Yaa ama zamanı varmış daha öyle düşün bi kere daha başlamadan önce daha sağlıklı beslen kendine zaman ayır motivasyonunu yükselt eşine de vitaminler ver ve sonra tekrar başlayın bence ... bu arada sizin sorun neydi acaba

Geçmiş olsun hastane tedbir alıp yapabiliyormuş diye duydum o kadar emek çaba hayırlısı olsun üzme kendini

Ne kötü hissettiriyor di mi.. umarım ilk ve son kez yaşamışsındır bu üzüntüyü. Yalnız değilsin ama çoğumuz bu duyguyu birden fazla kere yaşadı ne yazık ki. Biraz zaman geçince ümitsizlik yerini ümide bırakacak emin ol, çok üzülmemeye çabala olur mu

Ben inanıyorum faydası olduğuna. İlk tedavimde sadece 2 embriyo gelişti ve kalitesi 2bb idi. Şimdi ise 4 tane 5. Ve 6. Güne geldi ve kaliteleri 4aa ve 3bb oldu. Çok iyi olmasalar da ben yine de artıştan memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…