2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Evet tatlim anestezi veriliyor..ama kisa suren bi durum..oyle saatlerce kalmiyosun..hatta yumurtalarin toplanip odaya geldiginde gozlerin acilmis oluyo..ben tam odaya getirildigimde gozlerimi acmisrim tatlim..hic korkma..
Çok sağolun hepimizin sonuçları iyi olsun inşallah Mayıs 15 bekliyorum doktorumuz gelecek muhtemelen medikalparkta olur

Doktorumuzda en kalitelileri bulmak için mikrotese yapmayı düşünüyor hepimizin kucağı sağlıklı tatlış bebeklerle dolsun inşallah

İlk olacak, hamile kalabiliyorum fakat kromozom eksikliğim var. Turner sendromu riskinden dolayı PGT önerdi doktor.
Ngs için lab onem tasiyor. İyi bir lab i olan merkez arastirin. Birde tek ve cift embriyoda bazi klinikler şeffaf bazi klinikler kuralcı. Yaş,evlilik yili,bikaç deneme gibi kriterler göz onunde bulunduruyorlar. Bazi merkezlerde çift transfer ediyor direk

Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin..canimm.zaten ben artik deneyim kazandigim icin..tup bebek tedavisinde..en guzeli..normal hayatina geri donmek..olmicak gibi dusunupp..ama kendinide yormadan..canimm..hareket etmek..insallah pozitif haberlerini aliriz canim..

Anladım, memorial şişlinin lab iyi diye duydum/okudum ama hala araştırıyorum alternatifleri

Amin inşallah canımÇok doğru en güzeli bu. Ama zor tabi düşünmeden vakit geçirmekhayırlısı bakalım. Bu arada çift embriyo transfer edildi. Onu da yazıyorsunuz galibagüzel dualarınız için çok teşekkür ederim. Allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın

Hemen ekliyorum canim...amin tatlim benim..

Canım merhaba, ben doktoruma sordum biz burdayız sıkıntı yok dedi İnşallah hayırlı sonuçlar olsun strese girme hiç her şey sw bir hayır vardır hayırlı hayırlı zamanda olsun inşallah
Çok çok teşekkür ederim. Allah hepimize güzel sonuç nasip etsin, emeklerimiz boşa çıkmasın inşallah

Kızlar transfer için adetin 2 ya da 3. Günü estrofeme başlanıyor ya hani. Daha sonraki kontrol randevusuna kaç gün sonra gittiniz

2 negatifim var öncesinde. Doktor bey özel olarak böyle istedi. Son ihtimal 3 transfer ederiz dedi. Açıklama böyle olunca o anki stresle çok sorgulamadım açıkçası.

Kızlar merhaba acil yardım lütfen..23 Nisan da opu oldum.Doktorum bu ay transfer yapmicam progesteron hormonun yüksek demişti, Mayıs ayına transfer olacak dedi.Normalde 9 Mayıs da adet olmam gerekirken yarım saat önce adetim başladı.Kafam çorba oldu.Soracağım şey şunlar adetimin erken gelmesi normal mi sizce ve tahminen herşey yolunda giderse Mayısın kaçı gibi transfer yaparlar acaba lütfen bilgisi olanlar cevap verebilir mi

Opudan sonraki ilk adet erken olabiliyor birçok kişide bu normal bir durum.
İkincisi transfer adetin 15. ve 20. günler arası oluyor asağı yukarı. Bunun net bir tarihi yok doktorun rahim kalınlığına bakarak karar verir gününe herkesin farklı oluyor

merhaba kızlar o kadar üzgün ki dünden beri ağlamaktan helak oldum yarın opu var normalde yumurta toplanacaktı dün çatlatma iğnemi vuruldum gece covid testi verdi 39 a çıktı ateşim pozitif çıktı eminin her şerde bir hayır vardır asla isyan etmiyorum . Çok üzgünüm ama. O iğneleri tekrar en baştan olmak. Peki cinsel ilişkiye girsem sıkıntı yaratır mı 16 tane yumurta var ne de olsa

Çok cokk geçmiş olsun rabbim.bir dahaki redavinde herşeyi guzellestirsin cinsel ilişki ko usunda bilgim yok bilenler yardım edecektir sana....

Canım benim bilgi için çok teşekkür ederim. bütün merakımı giderdin valla

HAdi gözün aydın çokk sevindimm , Benm tek embriyom var o transfer edilcek bu ay , tek embriyo şansı az diyor doktor 3 gün 1 kalite dondurulmuş dr öyle deyince umutta gidiyor bende
Hiç öyle düşünme bana doktorum 1 tane transfer edelim diye yalvardı resmen ama eşim ısrarla 2 tane edilsin dedi biz eşim çok istedi diye 2 transfer ettik Allah nasip ederse 1 tane de tutar hiç şimdiden onun stresini yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…