• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Kızlar bilginiz var mı korona virüs hastası iken transfer yapılıyor mu salında uygun olan yapılmaması ama yapılınca bir sıkıntı yaratıyor mu
Benim gittigim merkezde opu öncesi ve transfer öncesi test yapılıyor. Pozitif çıkması durumunda opu da iptal transfer de. Hatta bunun için imza aldılar bizden.

Merhaba, Acıbadem Fulya tüp bebek bayramda çalışıyor muymuş, öğrenildiniz mi? Benim transferim bayramın ilk günü olabilir de, şimdi içim içimi yer bütün gece.
Benimde bayrama denk geliyor transferim acıbadem Adana’da.. bayramda da açık bu gibi işlemler ertelenmez için rahat olsun hastaneyi arayıp sorabilirsin

Benimde bayrama denk geliyor transferim acıbadem Adana’da.. bayramda da açık bu gibi işlemler ertelenmez için rahat olsun hastaneyi arayıp sorabilirsin
Çok teşekkürler, yarın soracağım ama içime kurt düştü şimdi. İlk günü kapalı olabilir diyenler de var. Umarım değildir.

Kızlar bilginiz var mı korona virüs hastası iken transfer yapılıyor mu salında uygun olan yapılmaması ama yapılınca bir sıkıntı yaratıyor mu
Yapılmıyor dedi benim doktorum.. yapılsada mantıklı düşününce bir anda fenalaştığını var say ilaç kullanmak gerekecek verdikleri ilaçlar çok ağır böyle bir riske girilmez

ya komşumuzda çıktı covid ben de korktum sonuçta aynı apartmandayız. Çarşamba da opu var gidip test versem pozitif çıkarsa herşey iptal olur of 😓

Canim..cok uzgunum..😔😔defalarca yasadim.ilk negatifte cok uzulmuztum..diger ikisinde alistim..biraz..sanirim..okadar cok etkilenmedim..yani sunu dusunuyosun..hayirli degilmis diyosun..tekrar denemeyi dusunuyomusun peki canim.
3 tane 3. gun dondurulmus embriyomuz var bu ay sonuna dogru regli olucam ve dr gel dedi. ama ben dr'umdan sunu isticem yapilan bir sey mi onuda bilmiyorum. dicemki cozulen embiyo(lar) 5.gune bekletme sansimiz varsa bekletelim en azindan saglikli deilse ve yine olumsuz olacaksa bastan olmasin ve ben onca ilac igne vs olmayayim. zaten baskada denemeyiz. ne yeni tup bebek ne de kalan embriyolari. kendimize tek sans verdim. yasimda 36. bugun hamile kalsam dogumumda 37 olacagim ve cok ileri yas olacak. o yuzden bir daha denemeyi dusunmuyorum ve istemiyorum.

3 tane 3. gun dondurulmus embriyomuz var bu ay sonuna dogru regli olucam ve dr gel dedi. ama ben dr'umdan sunu isticem yapilan bir sey mi onuda bilmiyorum. dicemki cozulen embiyo(lar) 5.gune bekletme sansimiz varsa bekletelim en azindan saglikli deilse ve yine olumsuz olacaksa bastan olmasin ve ben onca ilac igne vs olmayayim. zaten baskada denemeyiz. ne yeni tup bebek ne de kalan embriyolari. kendimize tek sans verdim. yasimda 36. bugun hamile kalsam dogumumda 37 olacagim ve cok ileri yas olacak. o yuzden bir daha denemeyi dusunmuyorum ve istemiyorum.
Cnm öyle düşünme ben 39 yaşındayım ve yarın doğum günüm düşün 🤭🤭🤭4 denemem şükür pozitifi gördüm ne var ya yaşımızda bizde olgun anneler olucaz takılma genç anneler den daha tecrübeli daha anlayışlı anneler olacağız ins bu sefer evlatların seninle olur..

Merhaba kizlar.⚘⚘.topigimiz hayirli ugurlu olur insallah.bol bol pozitif sonuclar alalim😍..transfer oncesi ..sonrasi...neler yapiyorsunuz..
breath12 breath12 mayis-haziran :nazar:
Ballikko Ballikko nisan-mayis :nazar:
@haemsamayis:nazar:
@DenizMelek1907nisan-mayis:nazar:
simin55 simin55 nisan -mayis:nazar:dogal:anneadayı: :nazar::nazar:
@pulim08nisan-mayis:nazar:
@Melanyamayis-haziran:nazar:
@Elmas arslannisan:nazar:
@elcin123nisan:nazar:
@melo203921 nisan:nazar:5.gun embiyosu.cift.. :anneadayı: :nazar:

@DLK0331 nisan:nazar:3. Gun embriyosu
@Esmer 245 nisan:nazar:6.Gun embriyosu :anneadayı: :nazar:
@eladadn1 nisan:nazar:5. Gun embriyosu.cift. :anneadayı: :nazar: .
@RAAT31 mart:nazar:3.Gun embriyosu.cift :anneadayı: :nazar:
@Siyahinci123 nisan:nazar:3. Gun embriyosu... :anneadayı: :nazar:
@candyyyynisan-mayis:nazar:5. Gun embriyosu
@Nevermindjustsmilemayis:nazar:
@Bulutumsu7mayis-haziran:nazar:
@Cemrewwwmayis:nazar:3.gun embriyosu
@Zeynepkur13 nisan:nazar:5.gun embriyosu..cift

@Nm88326mayis:nazar:
@Aponjjmayis:nazar:5.gun embriyosu.cift
@izmirli3533nisan:nazar:3. Gun embriyosu. :anneadayı::nazar:
@NaaNaanisan_mayis:nazar:5. Gun embriyosu
@asyaaaa9 nisan:nazar:5. Gun embriyosu
@Sohrab9 nisan:nazar:5. Gun embriyosu.cift
@ARYA4570nisan-mayis :nazar:
@MrvEfenisan-mayis :nazar:5. Gun embriyosu.
@aysunayy10 nisan :nazar:5. Gun embriyosu..cift
nurr64 nurr64 mayis :nazar:5.gun embriyosu.cift
@Roseemarryy8 nisan :nazar:5.gun embriyosu.cift
@KbrOzkn50608 nisan :nazar:5.gun embriyosu :anneadayı: :nazar:
@Yelserknisan :nazar:5. Gun embriyosu:anneadayı::nazar:
@minik kalp0753nisan :nazar:
@Monaezop15 nisan :nazar:3.gun embriyosu.cift
@yakut14 mayis :nazar:
Elifimm30 Elifimm30 mayis-haziran :nazar:5. Gun embriyosu..cift:anneadayı: :nazar:
@Azsekerli17nisan-mayis :nazar:
@Deniz3525nisan :nazar:
@papatyakokankadinnisan :nazar:5.gun embriyosu..:anneadayı::nazar:
@Morsumbul07nisan-mayis :nazar:5.gun embriyosu
@Ruzgarruya19 nisan :nazar:3. Gun embriyosu
@Ataabetullnisan :nazar:
@hththtnisan-mayis :nazar:
@Israrlacalinankapi17 mayis :nazar:5. Gun embriyosu..cift
@Suzaannn21mayis :nazar:6.gun embriyosu..cift
@Prensssprensesssmayis :nazar:
@eluardmayis :nazar:5.gun embriyosu.
@bsrbrk8819 nisan :nazar:5.gun embriyosu..cift..
@Seymoss16nisan-

Selam arkadaşlar bizde yaklaşık 6 ay kadar önce tedaviye başladık eşim 6 aydır iğne oluyor doktorumuzu tanıyoruz Amerika’dan bu ay dönüyor tüp bebek yapacağını söyledi sizlerin mesajlarını okuyordum yeni üye oldum inşallah hepimizin yüzü güler

Canim cok iyi dusunmussun..benimde ilk 2 tedavimde 3. Gun transferi olmustu..ilkinde 5 hucreliydi..2. Sinde 8 hucreli..ikiside 2. Kalite idi..negatifle sonuclandi..3. Tesaviye baslamadan bende senin gibi karar almistim..5. Gune gitmezse transfer olmicaktim..3. Tedavimde doktorumu degisrirdim..zaten doktorum bana soyledi..ben 3. Gun transferi yapmiyorum diye..tam yerine gelmistim..cunki bende zaten ..3. Gun asla istemiyodum..3. Tedavimde kimyasalla sonuclandi..5. Gune gitti cok sukur bi tanesi..ama nasip degilmis..ben bir dhaa asla tedavi olmam diyodum..ama suan 40 a dayandim..bu seferde vicdanim ic sesim beni birakmadi..en azindan bikere daha denemelisin dedi..ilerde belki keske diceksin dedi..o yuzden suan 4. Ye hazirlaniyorum..en azindan elimden geleni yapmis olucagim..biz yastakilere her gecen gun aleyhte olan durumlar..biraz toparlan..cok yorgunsun biliyorum..caniminici..seni vede cok iyi anliyorum..ama karamsarda olma..olurmu..dunyanin sonuda degil ayrica..allah saglikli bebisler versin..tatlim benim..

Kızlar tüp bebek tedavisinde sizler ilaç kullanmışsınız bana ilaç vermedi sadece eşim kullanıyor 15 mayısta çağırdı bizi yumurtlama gününe uygunsa hemen toplamaya geçecekmiş

Selam arkadaşlar bizde yaklaşık 6 ay kadar önce tedaviye başladık eşim 6 aydır iğne oluyor doktorumuzu tanıyoruz Amerika’dan bu ay dönüyor tüp bebek yapacağını söyledi sizlerin mesajlarını okuyordum yeni üye oldum inşallah hepimizin yüzü güler
Merhaba canim...🤗🤗💕💕tedavin hayirli ugurlu olur insallah..rabbim saglicaklada kucagina almayi nasip etsin..tatlim benim..suan yazi butonumda bi sıkıntı var..cozebilirsemm..senide listemize eklemek isterim..tedavin ne zman basliyacak tam olarak canim..

Back