2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Kızlar tüp bebek tedavisinde sizler ilaç kullanmışsınız bana ilaç vermedi sadece eşim kullanıyor 15 mayısta çağırdı bizi yumurtlama gününe uygunsa hemen toplamaya geçecekmiş
Canim sende bir problem yoksa gerek duymamistir doktorun..degerlerin nasil..yada yumurta sayin..esinin ne gibi problemi var buarada..tatlim..insallah sifa olmustur..igneler..

Olur ekleyin tedavimiz çoktan başladı bazı testler yaptı doktorumuz eşimde sıkıntı çıktı 6 aydır tedavi oluyor mayısta şartlar uygunsa tüp bebek yacağım dedi eşim de tese ameliyatı olacak

Bende 4. Denemeye giricem..elifcimmm..insallah darisi basimizaa tatlim ya...nasip tabi..hersey allahtann...saglikliysa..nasip etsin rabbim..kuzum bizede..

İnşallah benim amh 4.52 çıktı diğer değerler de normal
Masallah canim..superr..o yuzden doktorun takviye vermemis olabilir..canim..insallah esinin degerleride iyi cikar..tedavinesnasinda..igne verilcek zaten sana..yumurta sayin ve kalitende iyi cikcaktir..zaten..imsi yontemi var..toplamadan sonra onu yaptirmani oneririrm..bi arastir istersen canim..

Bende 4. Denemeye giricem..elifcimmm..insallah darisi basimizaa tatlim ya...nasip tabi..hersey allahtann...saglikliysa..nasip etsin rabbim..kuzum bizede..
Tabiki cnm.nasip bizlerin kucağına alana kadar bitmez ins sizlerde yaşayacaksınız Allah'ım. Bu yoldaki bütün cabalayanlarin mükâfatını versin ins bana 4 nasibli geldi sanada nasibli gelsin inss

Canim sende bir problem yoksa gerek duymamistir doktorun..degerlerin nasil..yada yumurta sayin..esinin ne gibi problemi var buarada..tatlim..insallah sifa olmustur..igneler..
Eşimin sayısı azmış yumurta toplamadan sonra bana da ilaç veriliyor mu? Yumurta toplama işlemi uyutmalı oluyor sanırım ikimizde ameliyat olmuş gibi olacağız

Merhaba, Acıbadem Fulya tüp bebek bayramda çalışıyor muymuş, öğrenildiniz mi? Benim transferim bayramın ilk günü olabilir de, şimdi içim içimi yer bütün gece.
Canım merhaba, ben doktoruma sordum biz burdayız sıkıntı yok dedi İnşallah hayırlı sonuçlar olsun strese girme hiç her şey sw bir hayır vardır hayırlı hayırlı zamanda olsun inşallah

Eşimin sayısı azmış yumurta toplamadan sonra bana da ilaç veriliyor mu? Yumurta toplama işlemi uyutmalı oluyor sanırım ikimizde ameliyat olmuş gibi olacağız
Evet tatlim anestezi veriliyor..ama kisa suren bi durum..oyle saatlerce kalmiyosun..hatta yumurtalarin toplanip odaya geldiginde gozlerin acilmis oluyo..ben tam odaya getirildigimde gozlerimi acmisrim tatlim..hic korkma..

Canım merhaba, ben doktoruma sordum biz burdayız sıkıntı yok dedi İnşallah hayırlı sonuçlar olsun strese girme hiç her şey sw bir hayır vardır hayırlı hayırlı zamanda olsun inşallah
Hayırlar hayır neler yazmışım hayırlısı hayırlı zamanda olsun dedim

Beni de eklermisin canım?önce yazdım ama baya geride kalmış görmemişsindir diye tekrar yazıyorumBenim 30 nisanda transferim oldu testi bekliyorum. Herkese hayırlı olsun inşallah bebişlerimizi alırız kucağımıza bir an önce

Tabikide tatlim benim...merhaba canim..bazen..hakkaten mesajlari takip edemiyorum..ozur dilerim guzelim benim..tesavin hayirli ugurlunolsun..bugun duzenleme yapcam..az once cozdum olayi..klavyenin ayarlari ile oynamisimtedavin hayirli ugurlu olsun canimm..hosgeldin topigimize..rabbim saglicakla kucaginada almayi nasip etsin..insallah...kacinci gun embriyosu oldun canim..

Merhaba, bana bir akıl verin :)
Öncelikli sorum, PGT /NGS yöntemi ile tüp bebek yapacağım. Bu yöntemleri deneyip memnun kalınan İstanbul için hastane ve doktor önerilerinize açığım. Birde diğer sorum, 2'li 3'lü transfer olmayı kendimiz seçebiliyor muyuz ? Yani ben ikiz olsada uygun 2 embriyo transfer edelim diyebiliyor muyum doktora ?

Şişli memorial çok iyi diye duydum. Kaçinci denemeniz?

Evet canım mikrotese olacak sorum sayısı çok az ve hareketsizdi mikrotese ile hareketli sağlıklı spermler bulunuyormuş
İns kaliteli spermleri olur eşinde sperm varsa kaliteli bulunma olasılığı çok yüksek sperm olmayanlarda bile az da olsa bulunanlar oluyor ins tesede en kalitelileri çıksın senin yumurtalarinda kaliteli olur fonlunu ferah tut

Aynen canım ondan yazdım zatenne özrü hiç olur muHoşbuldukİnşallah uğurlu gelir topic bana da5. Gün embriyosu. Test günümü tecrübeliyim diye söylemediler ama 10. Günde yapmıştık daha öncekinde sanırım 10 mayısta yapabilirim testiben de sormadım böyle beklemek daha kolay gibi geldihayırlısıyla pozitifi görürüz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…