Benim gittigim merkezde opu öncesi ve transfer öncesi test yapılıyor. Pozitif çıkması durumunda opu da iptal transfer de. Hatta bunun için imza aldılar bizden.Kızlar bilginiz var mı korona virüs hastası iken transfer yapılıyor mu salında uygun olan yapılmaması ama yapılınca bir sıkıntı yaratıyor mu
Benimde bayrama denk geliyor transferim acıbadem Adana’da.. bayramda da açık bu gibi işlemler ertelenmez için rahat olsun hastaneyi arayıp sorabilirsinMerhaba, Acıbadem Fulya tüp bebek bayramda çalışıyor muymuş, öğrenildiniz mi? Benim transferim bayramın ilk günü olabilir de, şimdi içim içimi yer bütün gece.
Amin çok sağolunGözünüz aydın olsun hayirlsii olsun inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim
Çok teşekkürler, yarın soracağım ama içime kurt düştü şimdi. İlk günü kapalı olabilir diyenler de var. Umarım değildir.Benimde bayrama denk geliyor transferim acıbadem Adana’da.. bayramda da açık bu gibi işlemler ertelenmez için rahat olsun hastaneyi arayıp sorabilirsin
Yapılmıyor dedi benim doktorum.. yapılsada mantıklı düşününce bir anda fenalaştığını var say ilaç kullanmak gerekecek verdikleri ilaçlar çok ağır böyle bir riske girilmezKızlar bilginiz var mı korona virüs hastası iken transfer yapılıyor mu salında uygun olan yapılmaması ama yapılınca bir sıkıntı yaratıyor mu
Bayramın ilk günü transferim Allahtan bişey olmazsa.. hiç bişey olmazz rahatla biraz..:))Çok teşekkürler, yarın soracağım ama içime kurt düştü şimdi. İlk günü kapalı olabilir diyenler de var. Umarım değildir.
Çok teşekkürler, hayırlı olsun transferiniz, inşallah sımsıkı tutunur size, sağlıkla doğarBayramın ilk günü transferim Allahtan bişey olmazsa.. hiç bişey olmazz rahatla biraz..:))
İnşallahh hepimizinÇok teşekkürler, hayırlı olsun transferiniz, inşallah sımsıkı tutunur size, sağlıkla doğar
Hadi hayırlısı çok az kalmış yaBenim çarşamba toplanacak yumurtalarım duruma göre taze transfer olursa ya 8 Mayıs yada 10 Mayıs transfer olacak.
3 tane 3. gun dondurulmus embriyomuz var bu ay sonuna dogru regli olucam ve dr gel dedi. ama ben dr'umdan sunu isticem yapilan bir sey mi onuda bilmiyorum. dicemki cozulen embiyo(lar) 5.gune bekletme sansimiz varsa bekletelim en azindan saglikli deilse ve yine olumsuz olacaksa bastan olmasin ve ben onca ilac igne vs olmayayim. zaten baskada denemeyiz. ne yeni tup bebek ne de kalan embriyolari. kendimize tek sans verdim. yasimda 36. bugun hamile kalsam dogumumda 37 olacagim ve cok ileri yas olacak. o yuzden bir daha denemeyi dusunmuyorum ve istemiyorum.Canim..cok uzgunum..defalarca yasadim.ilk negatifte cok uzulmuztum..diger ikisinde alistim..biraz..sanirim..okadar cok etkilenmedim..yani sunu dusunuyosun..hayirli degilmis diyosun..tekrar denemeyi dusunuyomusun peki canim.
ben pko'yum ama adetlerim cok duzenlidir. ilk denememizdi ve 3. gun embriyosuydu.Yaaasizin sorun neydi acaba ? Bir de kaçıncı denemenizdi
Cnm öyle düşünme ben 39 yaşındayım ve yarın doğum günüm düşün3 tane 3. gun dondurulmus embriyomuz var bu ay sonuna dogru regli olucam ve dr gel dedi. ama ben dr'umdan sunu isticem yapilan bir sey mi onuda bilmiyorum. dicemki cozulen embiyo(lar) 5.gune bekletme sansimiz varsa bekletelim en azindan saglikli deilse ve yine olumsuz olacaksa bastan olmasin ve ben onca ilac igne vs olmayayim. zaten baskada denemeyiz. ne yeni tup bebek ne de kalan embriyolari. kendimize tek sans verdim. yasimda 36. bugun hamile kalsam dogumumda 37 olacagim ve cok ileri yas olacak. o yuzden bir daha denemeyi dusunmuyorum ve istemiyorum.
Merhaba kizlar.⚘⚘.topigimiz hayirli ugurlu olur insallah.bol bol pozitif sonuclar alalim..transfer oncesi ..sonrasi...neler yapiyorsunuz..
breath12 mayis-haziran Ballikko nisan-mayis @haemsa mayis @DenizMelek1907 nisan-mayis simin55 nisan -mayis dogal @pulim08 nisan-mayis @Melanya mayis-haziran @Elmas arslan nisan @elcin123 nisan @melo2039 21 nisan 5.gun embiyosu.cift..
@DLK033 1 nisan 3. Gun embriyosu @Esmer 24 5 nisan 6.Gun embriyosu @eladadn 1 nisan 5. Gun embriyosu.cift. . @RAAT 31 mart 3.Gun embriyosu.cift @Siyahinci12 3 nisan 3. Gun embriyosu... @candyyyy nisan-mayis 5. Gun embriyosu @Nevermindjustsmile mayis @Bulutumsu7 mayis-haziran @Cemrewww mayis 3.gun embriyosu @Zeynepkur 13 nisan 5.gun embriyosu..cift
@Nm88326 mayis @Aponjj mayis 5.gun embriyosu.cift @izmirli3533 nisan 3. Gun embriyosu. @NaaNaa nisan_mayis 5. Gun embriyosu @asyaaaa 9 nisan 5. Gun embriyosu @Sohrab 9 nisan 5. Gun embriyosu.cift @ARYA4570 nisan-mayis @MrvEfe nisan-mayis 5. Gun embriyosu. @aysunayy 10 nisan 5. Gun embriyosu..cift nurr64 mayis 5.gun embriyosu.cift
@Roseemarryy 8 nisan 5.gun embriyosu.cift @KbrOzkn5060 8 nisan 5.gun embriyosu @Yelserk nisan 5. Gun embriyosu @minik kalp0753 nisan @Monaezop 15 nisan 3.gun embriyosu.cift @yakut1 4 mayis Elifimm30 mayis-haziran 5. Gun embriyosu..cift @Azsekerli17 nisan-mayis @Deniz3525 nisan @papatyakokankadin nisan 5.gun embriyosu..
@Morsumbul07 nisan-mayis 5.gun embriyosu @Ruzgarruya 19 nisan 3. Gun embriyosu @Ataabetull nisan @hththt nisan-mayis @Israrlacalinankapi 17 mayis 5. Gun embriyosu..cift @Suzaannn21 mayis 6.gun embriyosu..cift @Prensssprensesss mayis @eluard mayis 5.gun embriyosu. @bsrbrk88 19 nisan 5.gun embriyosu..cift.. @Seymoss16 nisan-
Canim cok iyi dusunmussun..benimde ilk 2 tedavimde 3. Gun transferi olmustu..ilkinde 5 hucreliydi..2. Sinde 8 hucreli..ikiside 2. Kalite idi..negatifle sonuclandi..3. Tesaviye baslamadan bende senin gibi karar almistim..5. Gune gitmezse transfer olmicaktim..3. Tedavimde doktorumu degisrirdim..zaten doktorum bana soyledi..ben 3. Gun transferi yapmiyorum diye..tam yerine gelmistim..cunki bende zaten ..3. Gun asla istemiyodum..3. Tedavimde kimyasalla sonuclandi..5. Gune gitti cok sukur bi tanesi..ama nasip degilmis..ben bir dhaa asla tedavi olmam diyodum..ama suan 40 a dayandim..bu seferde vicdanim ic sesim beni birakmadi..en azindan bikere daha denemelisin dedi..ilerde belki keske diceksin dedi..o yuzden suan 4. Ye hazirlaniyorum..en azindan elimden geleni yapmis olucagim..biz yastakilere her gecen gun aleyhte olan durumlar..biraz toparlan..cok yorgunsun biliyorum..caniminici..seni vede cok iyi anliyorum..ama karamsarda olma..olurmu..dunyanin sonuda degil ayrica..allah saglikli bebisler versin..tatlim benim..3 tane 3. gun dondurulmus embriyomuz var bu ay sonuna dogru regli olucam ve dr gel dedi. ama ben dr'umdan sunu isticem yapilan bir sey mi onuda bilmiyorum. dicemki cozulen embiyo(lar) 5.gune bekletme sansimiz varsa bekletelim en azindan saglikli deilse ve yine olumsuz olacaksa bastan olmasin ve ben onca ilac igne vs olmayayim. zaten baskada denemeyiz. ne yeni tup bebek ne de kalan embriyolari. kendimize tek sans verdim. yasimda 36. bugun hamile kalsam dogumumda 37 olacagim ve cok ileri yas olacak. o yuzden bir daha denemeyi dusunmuyorum ve istemiyorum.
Amin insallah caniminiciEline sağlıkbreath12 ne güzel hazırlamışsın. Bol bereketli bol pozitifli oluyor bu grup Allah isteyen herkese pozitifi görüp sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin
Merhaba canim...Selam arkadaşlar bizde yaklaşık 6 ay kadar önce tedaviye başladık eşim 6 aydır iğne oluyor doktorumuzu tanıyoruz Amerika’dan bu ay dönüyor tüp bebek yapacağını söyledi sizlerin mesajlarını okuyordum yeni üye oldum inşallah hepimizin yüzü güler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?