- 23 Mart 2021
- 1.364
- 1.019
- 83
İnşallah vardır yarın yada ctesi kan verecem inşallah sağlıklı ilerleyen bir bebişim vardr Allahım isteyen herkese bana tüm arkadaşlara nasip etsin inşallahVar gibi canım üsttekinde özellikle gayet belirgin çizgiinşallah yolundadır herşey kan ne zaman vereceksin
ferah,huzurlu,umutlu olsun icin insallah.İçimi ferahlattınız çok teşekkür ederim.sizin de hayırlı olsun insallah pozitifi görürsünüz
Amin inşallah Allahım dsha fazla aratmadan nasip etsin hepimizeferah,huzurlu,umutlu olsun icin insallah.
cok tesekkurederim,6. tedavimdi bu,umarim pozitifi gorebilirz
İnsallah görürüz , herseyin bir vakti zamanı var bu sefer tutunur insallah bebişinizferah,huzurlu,umutlu olsun icin insallah.
Cnm yarın vermeyeceksin kanİnşallah vardır yarın yada ctesi kan verecem inşallah sağlıklı ilerleyen bir bebişim vardr Allahım isteyen herkese bana tüm arkadaşlara nasip etsin inşallah
Rabbim. Bu sefer yüzünü güldürsün insferah,huzurlu,umutlu olsun icin insallah.
Eşimi ikna edemiyorum yarın konusunda ama kanına girecem birazdan insalalh tamam der zaten varsa Allah nasip etmisse çıkacak yarın en azından varsa kesinleşecek sağlıklı mı belli olacak inşallah o yüzden eşimi ikna edersem yarın yoksa cumartesi canm koca ters napim ki sözüm geçmiyor malesef o geç ogrenelm kesin olur diyor benm kafayı bilmiyor kiCnm yarın vermeyeceksin kan
Hayirlsii olsun canım benim inşallah bebisin annişim ben burdayım diyecekEşimi ikna edemiyorum yarın konusunda ama kanına girecem birazdan insalalh tamam der zaten varsa Allah nasip etmisse çıkacak yarın en azından varsa kesinleşecek sağlıklı mı belli olacak inşallah o yüzden eşimi ikna edersem yarın yoksa cumartesi canm koca ters napim ki sözüm geçmiyor malesef o geç ogrenelm kesin olur diyor benm kafayı bilmiyor ki
İnşallah csnim inşallah ya Allahım hepimize nasip etsinHayirlsii olsun canım benim inşallah bebisin annişim ben burdayım diyecekbenimde eşim asla yaptırmadı 14. Gün test gününde yaptık biz çok sabırsız olabiliyoruz haklı olarak tabikide
Eşler öyle cnm olsun bir gün daha sabredersin ins sonu selamet olurEşimi ikna edemiyorum yarın konusunda ama kanına girecem birazdan insalalh tamam der zaten varsa Allah nasip etmisse çıkacak yarın en azından varsa kesinleşecek sağlıklı mı belli olacak inşallah o yüzden eşimi ikna edersem yarın yoksa cumartesi canm koca ters napim ki sözüm geçmiyor malesef o geç ogrenelm kesin olur diyor benm kafayı bilmiyor ki
İnşallah canım amin doğru diyorsunEşler öyle cnm olsun bir gün daha sabredersin ins sonu selamet olur
Aminn evet o leke çok.korkutuyir insanı benimde geldi gitti ins bir daha gelmez o leke WC giderken korka korka gidiyorumİnşallah canım amin doğru diyorsunya aslında benmde leke olmasa bende acele etmem ama beni leke telaslandriyor sadece inşallah iyiye işarettir oda
Aynen bende korkarak gidiyorum kahverengiden sasmadi ama ara ara gelip gidiyor benmki hatta az öncede geldi bir sıcaklık aha oldum dedim ama kahverengiydi gene. Gerçekten tuvalet banyo insanın korkulu rüyası oluyor bu aşamada ya Allahım hayırlı haberler almayı nasip etsinAminn evet o leke çok.korkutuyir insanı benimde geldi gitti ins bir daha gelmez o leke WC giderken korka korka gidiyorum
Aminnn benim 5 ci gün embriyosu bugün 7 günüm öğlen kahverengi geldi peçete ıslandı bayağı sonra azaldı şimdi yok ama adet agrilarim var ins tutunuyordur nette baktım dr.lar yerlesmeden bir kaç gün sonra olur diyorlar lekelenmeyui bizlerin bebisleri ins yerleşmiştir ..Aynen bende korkarak gidiyorum kahverengiden sasmadi ama ara ara gelip gidiyor benmki hatta az öncede geldi bir sıcaklık aha oldum dedim ama kahverengiydi gene. Gerçekten tuvalet banyo insanın korkulu rüyası oluyor bu aşamada ya Allahım hayırlı haberler almayı nasip etsinsizinde mi kshverengiydi bide ne kadar devam etti kaçıncı gun
İnşallah inşallah canm umarım yerleşmedir benmkide peçeteye gelmişti bir geliyor bir gidiyor dün başladı durdu bugün gene başladı o korkutuyor işte biraz.seninde az kalmış hadi bakalım inşallah hayırlı haberler alalım benm embriyolar beşinci güne çıkmadı malesef o yüzden dondurulmusumda yok yaAminnn benim 5 ci gün embriyosu bugün 7 günüm öğlen kahverengi geldi peçete ıslandı bayağı sonra azaldı şimdi yok ama adet agrilarim var ins tutunuyordur nette baktım dr.lar yerlesmeden bir kaç gün sonra olur diyorlar lekelenmeyui bizlerin bebisleri ins yerleşmiştir ..
Benimde dönmüş embriyom yok bu olmazsa gene sıfırdan başlayacağım.. ins sırayla güzel haberler vermek naasip olsun hepimize...İnşallah inşallah canm umarım yerleşmedir benmkide peçeteye gelmişti bir geliyor bir gidiyor dün başladı durdu bugün gene başladı o korkutuyor işte biraz.seninde az kalmış hadi bakalım inşallah hayırlı haberler alalım benm embriyolar beşinci güne çıkmadı malesef o yüzden dondurulmusumda yok ya
İnşallahh yaa sende mi ona gidiyorsun.. güzel haberler verelim birbirimize inşallahCanimmm..cok dogru yerdesin...adanada..bende haftaya nasip olursa..tedaviye basliyacagim..hemseriymisizzrica ederim..insallahh.guzel sonuclar..alicaz.. ama doktoe secimin cok iyi..cunki bulent hocaa..benim gozlemim..hastasi icin elinden geleni yapiyo..
Merhaba, benimde geçen persembe toplandı. Progesteron 1,54 çıkınca donduralım dedi. Benim 8 yumurtadan 1 tanesi döllendi, 3. gün embriyosu olarak donduruldu. Adet olunca tekrar ilac kullanicam ve tekrar toplanacak.Merhaba kızlar ben doktor kontrolümden cıktım e2 ve progesteron testime baktı doktorum 9-10 toplarız yumurta dedi ama progesteronum 1.6 cıktıgı için cuma toplamam olacak gelecek ay transfer olacak prosgesteronum yüksek cıktıgı için bu ay durucaz sizlerden bi yorum alabilirmiyim ?
Merhaba, benimde geçen persembe toplandı. Progesteron 1,54 çıkınca donduralım dedi. Benim 8 yumurtadan 1 tanesi döllendi, 3. gün embriyosu olarak donduruldu. Adet olunca tekrar ilac kullanicam ve tekrar toplanacak.Merhaba kızlar ben doktor kontrolümden cıktım e2 ve progesteron testime baktı doktorum 9-10 toplarız yumurta dedi ama progesteronum 1.6 cıktıgı için cuma toplamam olacak gelecek ay transfer olacak prosgesteronum yüksek cıktıgı için bu ay durucaz sizlerden bi yorum alabilirmiyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?