2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Evet ben de merak ediyorum canım, ne yenmeli ne yapılmalı tüp bebek tedavisi tutan arkadaşlar bizleri bir aydınlatın :)))
transfer sonrasi ekstra çok bir şey yapmadım canım ağır kaldırmadım ani hareketler yapmadım onun dışında normalde nasılsam öyleydim. Asansör kullanmayan biri olarak 4 kat 5 kat merdiven bile inip ciktim transfer sonrası bile hatta merdivenden indim Beslenmede de farklı olarak ananas, kabak çekirdeği yedim nar suyu içtim. Çay çok açık birkaç bardak bardak ictim kahve ve kafeinli içecekleri hiç içmedim. Salam sosis sucuk yemedim. dikkat ettiklerim bunlardı.

Canımmm çok tesekkür ederim, gercekten cok ıyı geldı bu video Rabbım ınsallah nasıp eder hepımıze, cok zor Bı sınav veriyoruz..

Canımmm çok tesekkür ederim, gercekten cok ıyı geldı bu video Rabbım ınsallah nasıp eder hepımıze, cok zor Bı sınav veriyoruz..
Aynen öyle canım, moral bozmak yok, çok şükür regl oluyoruz yumurtalarımız vari spermler var... Atatürk ne demiş 'Beni Türk hekimlerine emanet ediniz' :)

Aynen öyle canım, moral bozmak yok, çok şükür regl oluyoruz yumurtalarımız vari spermler var... Atatürk ne demiş 'Beni Türk hekimlerine emanet ediniz' :)
Benım doktorun cümlesi birebir sperm var yumurta var, olacak..

İnşallahh yüzümüz güler bizim de

Kizlarr selammm...neler yapiyosunuz..transferi yaklasanlar varmii..aramizda..yada bugun test gunu olanlar...benimde cok az kaldi bakalimm..nasip olursa.yumurtam cikarsa.mayisin iilk haftasi..tedaviye baslicam..yani haftaya
canim hayirli olsun simdiden tedavin insallah bu sefer bol kaliteli cikar.benimde bugun transferden sonra 5.gun testte silik cizgiyi gordum ama test gunum cuma o gune kadar kan vermeyi dusunmuyorum onceki kimyasal oldugu icin korkuyorum

Benım doktorun cümlesi birebir sperm var yumurta var, olacak..

İnşallahh yüzümüz güler bizim de
Tabi canım için ferah olsun, olacak.. Eminim uzaktan bir el gülümseyerek anneciğim ben yakında güzel haber vereceğim, endişelenme diyordur :)

iyi canım o :))

Yaştan dolayı amh azalmış o kadar.. başka sorunum yok 3-4 aydır doktor kontrolündeydim.
Tatlim super..ay insallah..rabbimm..bol bol saglikli embriyolarla..kucaginada almayi nasip eder..cok uzuluyorum..ben bazen..ama herseyin hayirlisi oluyor bu hayatta..kuzumm..

Allahim dualarimzii duyar insallah..canim..dua ediyomusun bilmiyorum..eminim ediyosundur..canim.. enbiya suresininde son sayfasi 70 kisi okumasi gerekiyo..diyolar..ramazan ayinda edilen duaymis..birde meryem suresi var..onlardan bol bol oku olurmu..okutta..manevi anlamda..inanilmaz rahatliyosun...

canim hayirli olsun simdiden tedavin insallah bu sefer bol kaliteli cikar.benimde bugun transferden sonra 5.gun testte silik cizgiyi gordum ama test gunum cuma o gune kadar kan vermeyi dusunmuyorum onceki kimyasal oldugu icin korkuyorum
Canimin ici...allah nazarlardan korusun..seni ve bebeginii..inan su yaziyi okudum yaa..ictenn inanilmaz mutlu oldum..rabbimmmm..insallahh...bu sefer saglicakla..kucaginada nasip etsin..cok cabaladik...allahimm..kucagimizi saglicakla bos birakmasin insallahh..dualarim seninle ..tatlisim..sakin yapmaa..testt..moral bozuklugundan baska bisey degill..elinede bisey gecmiyor..test yaptirsanda..diken ustunde oluyosun zaten...cok iyi karar vermisisin..kuzum benim..

canım benim allah razı olsun..dediğin gibi iki günde bir artış beklemek çok sinir bozucu cumaya bişey kalmadı zaten beklicem.. sağlıkla inşallah sırayla güzel haberler vermek nasip olsun gerçekten çok mücadele verdik sonu güzel olsun kuzum

Çok çok katılıyorum sana. Gerçekten dualar çok faydalı oluyor. Meryem suresini ben onceden Aralık’ta falan 40 tane okumuştum. İnanmayacaksiniz ama annem 70 tane enbiya okuttu kendi de okudu ve ben ertesi gün mucizevi şekilde hamile olduğumu öğrendim Allah gerçekten büyük, herkesin inancına saygım sonsuz ama ben bazı şeylerin gerçekliğine inanıyorum. Ben Arapça bilmiyorum keske bilseydim. Artık doğarsa sağlıkla insallah çocuğumla birlikte öğrenirim ne yapayım insallah hepimiz hayırlısıyla ve sağlıkla anne oluruz

Canimm oyle bir zamnda transfer olmussunki...tam kapanma geldi..ben soklardayimmm....hemen doktorumu aradim..allahtan hala aciklarmis...yarin netlesecek benim durumumda..herseyde bir hayir vardir diyenlerdenim hep ama..cok uzuldum..insallah..yarin..benim icin..izin olur..ve tedavime devam edebilirimmm

canım doktor izin kağıdıyla ayarlar heralde iptal olmaz tedavin bence

Canimmm.ne guzel etmisisnnn...allahim cok buyukkk..benim icinde 70 arkadas dua etti..insallah dualari kabul olur..inan onu duydugum anda bile okadar rahatladim ki...inan bende bilmiyorum.arapcayi.ama hic tanimadigim insanlar bile benim icin dua etti..hepsinden allah razi olsun..rabbim saglicakla kucaginada almayi nasip etsin insallah..

Transferler ne olacak .11 gündür ilaç alıyorum sona gelinmişti nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…