2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Canim korkum..benim dokrorum ozel muayenehanesi var..yani kurumsal degil...izin cikarmi bilmiyorum..
Bence sağlık sektöründe herhangi bir kısıtlanma olmayacak. Olsaydi bu akşam açıklanırdı ayrıca sağlık sistemimizin mevcut durumu şuan kaldırabildiği söylendi. Zaten tüp bebek gibi getirisi yüksek bir bölümü sanmam kapatsınlar hastanelerinde paraya ihtiyacı var geçen yıl ilk pandemi döneminde acemiliğimizdi hem bizim hem sistemin, çoğu şeyi kapattılar ki hastaneler şimdiki kadar dolu bile değildi. İciniz rahat olmalı bence

canım bahçeci açıklama yapmış tedaviler devam edicek diye klnikler açıklama yapıyormuş o yüzden için rahat olsun kuzum

Tatlim super..ay insallah..rabbimm..bol bol saglikli embriyolarla..kucaginada almayi nasip eder..cok uzuluyorum..ben bazen..ama herseyin hayirlisi oluyor bu hayatta..kuzumm..
Teşekkür ederim güzel dileklerin için canım :)
Neden üzülüyorsun kuzum? hayırdır inşallah.

arkadaşlar,gecen sene pandemi 11 martta basladi,14 martta transferim vardi.aradaki tum tedavilerimde de hep en saglam kapanmalara denk geldim ve simdi cuma transferim var adamlar persembeden kapatio var bi hikmet bende bu coronayla
hic endise etmeyin,dedigim gibi tum tedavilerimde srhirdışından yasaklarda izin belgesiyle gittim geldim.edevletten izin de alabilirsiniz.hatta iki kere edevletten izin cikmadi ben yinede elimdeki izin kagidiyla hallettim isimi.yani izin cikmazsada edevletten endiselenmeyin,hastaneni n verecegi kagitta işimizi görüyor.

Canim...ozel muayenelerin..raporu bile bazen gecerli olmuyor.korkum o..ama insallah dedigin gibi olur..benim yarin ogleden sonraya kadar netkesecek..insallah dedigin gibi olur..caniminiici..vardir bi hayir bundada..insallahhh tedavime devam edebilirim..kuzum

canım bahçeci açıklama yapmış tedaviler devam edicek diye klnikler açıklama yapıyormuş o yüzden için rahat olsun kuzum
Canim benim gittigim merkez hastane degil ozel muayenehane..insallahh..yarin ogleden sonra aramami soylediler..yarin netlesecek bakalim..insallah dedigin gibi olur..kuzumm.

Teşekkür ederim güzel dileklerin için canım :)
Neden üzülüyorsun kuzum? hayırdır inşallah.
Canim bukadar emek ediyoruz...cabaliyoruz..maddi manevi yipraniyoruz..bir bebek kokusunu duyamiyacagim belki diye..kendimle alakali..yani canimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…