Bence sağlık sektöründe herhangi bir kısıtlanma olmayacak. Olsaydi bu akşam açıklanırdı ayrıca sağlık sistemimizin mevcut durumu şuan kaldırabildiği söylendi. Zaten tüp bebek gibi getirisi yüksek bir bölümü sanmam kapatsınlar hastanelerinde paraya ihtiyacı varCanim korkum..benim dokrorum ozel muayenehanesi var..yani kurumsal degil...izin cikarmi bilmiyorum..
Onlarda iptal olmuyor canım. Geçen sene de kısa süre hariç devam etmişti tedavilerTransferler ne olacak .11 gündür ilaç alıyorum sona gelinmişti nerdeyse
Geri gelmişsin çok sevindimBaslayan tedaviler devam edicek ozel izin kagıdı ile.. İlk kez baslıcakları bilmiyorum ama
Sizin devam eder, yarıda bırakılmaz, stres yapmayın hıcnTransferler ne olacak .11 gündür ilaç alıyorum sona gelinmişti nerdeyse
GeldimGeri gelmişsin çok sevindim
Saglık sektörü kapanmaz cnmArkadaşlar kapanma esnasında sağlık ocaklari açık olurmu,bileniniz varmi? Progestan igne için soruyorum.
Sağlık sektörü kapanmaz canım. Endişe etme.Arkadaşlar kapanma esnasında sağlık ocaklari açık olurmu,bileniniz varmi? Progestan igne için soruyorum.
Aynısını yazmışımSaglık sektörü kapanmaz cnm
Saglık sektörü kapanmaz cnm
Teşkler arkadaşlarSağlık sektörü kapanmaz canım. Endişe etme.
Aklin yolu birAynısını yazmışım
Aynen aynı andaAynısını yazmışım
canım bahçeci açıklama yapmış tedaviler devam edicek diye klnikler açıklama yapıyormuş o yüzden için rahat olsun kuzumCanimm oyle bir zamnda transfer olmussunki...tam kapanma geldi..ben soklardayimmm....hemen doktorumu aradim..allahtan hala aciklarmis...yarin netlesecek benim durumumda..herseyde bir hayir vardir diyenlerdenim hep ama..cok uzuldum..insallah..yarin..benim icin..izin olur..ve tedavime devam edebilirimmm
Çok isterim.. inşallah güzel sonuçlarınıza bende dahil olabilirimMerhaba canimm..tedavin hayirli ugurlu olsun..masallahhh...harika bir sonuc bu..rabbim saglicakla kucaginada almayi nasip etsin insallah senide listemize ekleyebilirmiyim.canim..
Teşekkür ederim güzel dileklerin için canım :)Tatlim super..ay insallah..rabbimm..bol bol saglikli embriyolarla..kucaginada almayi nasip eder. .cok uzuluyorum..ben bazen..ama herseyin hayirlisi oluyor bu hayatta..kuzumm..
Canim...ozel muayenelerin..raporu bile bazen gecerli olmuyor.korkum o..ama insallah dedigin gibi olur..benim yarin ogleden sonraya kadar netkesecek..insallah dedigin gibi olur..caniminiici..vardir bi hayir bundada..insallahhh tedavime devam edebilirim..kuzumBence sağlık sektöründe herhangi bir kısıtlanma olmayacak. Olsaydi bu akşam açıklanırdı ayrıca sağlık sistemimizin mevcut durumu şuan kaldırabildiği söylendi. Zaten tüp bebek gibi getirisi yüksek bir bölümü sanmam kapatsınlar hastanelerinde paraya ihtiyacı vargeçen yıl ilk pandemi döneminde acemiliğimizdi hem bizim hem sistemin, çoğu şeyi kapattılar ki hastaneler şimdiki kadar dolu bile değildi. İciniz rahat olmalı bence
Canim benim gittigim merkez hastane degil ozel muayenehane..insallahh..yarin ogleden sonra aramami soylediler..yarin netlesecek bakalim..insallah dedigin gibi olur..kuzumm.canım bahçeci açıklama yapmış tedaviler devam edicek diye klnikler açıklama yapıyormuş o yüzden için rahat olsun kuzum
Canim bukadar emek ediyoruz...cabaliyoruz..maddi manevi yipraniyoruz..bir bebek kokusunu duyamiyacagim belki diye..kendimle alakali..yani canimm..Teşekkür ederim güzel dileklerin için canım :)
Neden üzülüyorsun kuzum? hayırdır inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?