2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Kizlarr selammm...neler yapiyosunuz..transferi yaklasanlar varmii..aramizda..yada bugun test gunu olanlar...benimde cok az kaldi bakalimm..nasip olursa.yumurtam cikarsa.mayisin iilk haftasi..tedaviye baslicam..yani haftaya
Canım benim toplama 3 ü veya 5 i transfer de nasip olursa 5 gün sonrası olacakmış...

Canimm..merhaba...tedavin hayirli olsun..tatlim benim...insallah..pozitif sonuclarida alirsin...sifa olsun insallah..igneler..taze transfermi olcak senin..kuzum..
Taze transfer canım, 2. kez adet oldum bu ay onu fırsat gördük 1 ay daha öne çekildi :) nasip inş.. senin de inş güzel geçer canım aynı günlerdeyiz yaklaşık :)))

Kızlar herkese merhaba. Çok güzel bol pozitifli bol yumurtalı bol embriyoyu bir hafta olsun hepimiz için. Ben ctesi kan vermiştim 43 tü. Bgn de 143 çıktı. 3 kat artmış. Ama hala sevinemiyorum. Dediğim gibi ben kalp atışını duymadan sevinmem. Kimyasal falansa da ne yapalım iki tane dondurulmuşum var onların ikisini bir koydururum. Önemli olan bu süreçleri hayırlısıyla ve sağlıkla geçirmemiz

Canımcımm bebeğin karnında Allahın izniylee birazcık sev konuş onunla sana sımsıkı tutuncak dünyanın en güzel sesi kalp atışınıda duyarsınız inşallah amaa güzel şeyler düşünn

Bu arada 1 yıldır deniyorum olmuyor bu ay nasıl oldu diye düşünürken şu iki noktayı farkettim. Birincisi rahim dinlendirmede olmam beni bekleyen iki adet embriyonun olduğunu bilmek ve ilk defa adet olmamayı degil adet olmayı beklemekti ikincisi ise ben hayatımda ilk defa bu ay arı sütü içtim. Yanlış hatırlamıyorsam marnys diye hır markanın. Onu da eskiden almıştım tüp bebek sürecinde hemşire gerek yok dedi. Bende yumurta toplamadan sonra sırf bağışıklığım güçlensin diye içtim. Bilmiyorum faydası oldu mu ama dikkatimi çeken bunlar kendimde

Hepinize merhaba kızlar tüm bekleyenlerin güzel haberleri alması umuduyla bende tedaviye başadım bugün 3. İğnemi yaptım yarın kontrolüm var çok heyecanlıyım umarım herşey hepimiz için çok iyi gider

Hayirli olsun canım beta artsa bile o endişeler bekleyislee hiç bitmiyor malesef benim de yarındı ilk ultrasonum ama eşimin işi yüzünden perşembeye ertelemek zorunda kaldık o da gelmek istiyor haklı olarak. 10 gündür bekliyordum zaten 2 gün daha beklicem mecburen sonu hayırlı olsun da ne diyelim

Canımcımm bebeğin karnında Allahın izniylee birazcık sev konuş onunla sana sımsıkı tutuncak dünyanın en güzel sesi kalp atışınıda duyarsınız inşallah amaa güzel şeyler düşünn
Çok teşekkür ederim insallah hayırlısı diyorum daha önceki dusuk tecrübem beni böyle yaptı sanırım umarım hersey güzel olur

Teşekkürler canım benim. Bu süreçte dikkat etmem ereken şeyler var mı, beslenme nasıl olmalı?
Canim besleyici seyler tuketmelisin..ceviz..badem ..yumurta..besleyici ne varsa..yuruyusler yapmiyosan..yuruyus yapmalisin..kan akisi icin.bugunden basla bence yapmiyosan..vede en onemlisi...strestennn uzak dur..olurmu..ben tedavi esnasinda bunlara dijkat etmeyi dusunuyorum..bakalim kismet..birde..transfer surecinde maydonoz yemeyin diyolardi..tutunmayi engrller diye.diyebileceklerim bunlar..kendi adima..arkadsslarda biliyosa..brnde merak ediyorum baska seyler varsa..

Canim merhaba yeni gordumm..ve inanilmaz mutlu oldum.darisi bizlerinde basina insallah...masallah..dilerimm rabbimden dahada katlanir.. kotu seyler dusunme..artisin..gayet guzl..canim..

Canim tesekkur ediyorum..verdigin bilgiler icin..insallah sifa olmustur..arisutude...kac yasindasin..ve sorun ne idi sizde..kuzum..

Evet ben de merak ediyorum canım, ne yenmeli ne yapılmalı tüp bebek tedavisi tutan arkadaşlar bizleri bir aydınlatın :)))

Merhaba canim..tedavin hayirmi ugurlu olur insallah...rabbimm saglicakla kucaginada almayi nasip etsin..sende listemize ekleyebilirmiyim..dileeim yarinki kontrolunde hersey yolunda giderr..

Canim tesekkur ediyorum..verdigin bilgiler icin..insallah sifa olmustur..arisutude...kac yasindasin..ve sorun ne idi sizde..kuzum..
34 yaşındayım bizim sebepsiz infertiliteydi. Yaşım nedeniyle tüp bebek yaptırmaya karar verdik 1 yıl önce de bir dusuk yaşamıştım. Şimdi de kalp atışı duyana kadar yine içim rahat etmez benim. Darısı isteyen herkesin basına hayırlısıyla ve sağlıkla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…