• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021 NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Üzülmek elde değil umutla bekliyorsun beklediğin gibi olmuyor. Canım benim hiç sıkma canını her şeyin gerçekten bir zamanı var. Bu duyguyu 2 kere yaşadım ve belki 3.yü yaşayacağım birkaç güne bilemiyorum. Umut hep var.. Yalnız doktorun kesin bir dil kullanmasını anlayamadım. Sonuçta yüzde 14 başarısı olan bir teknik aşılama.. Bahsettiğin doktoruda arkadaşım biliyor oraların en iyi doktorlarındanmış. Anlamadım hiçbir şey..
Bu arada izmirdeyseniz ve arkadaşınız bana doktor önerisinde bulunurmusunuz🙏

Aşılamada da 11 gün iğne de 13 gün silik çizgiye güvenmelimiyim yoksa umutlanmalımıyım 🙄

Güvenmemelimiyim olacak o 😮😏
Umutlandırmak istemem canim ama bence Güven 🤗 11 gune ilaçların etkisi kalmıyor.genelde doktorlar asilama gününden 13 gün sonra test istiyorlar. Yani aşılamaya beraber 14.üncü gün insallah 3 güne kadar koyulaştığını görürsün 🙏🙏🌹

Canım bende devlete gidiyorum İnan aynı özel gibi çok şükür doktorum çok çok tatlı bir adam hemşireler Güler yüzlü aralarında gıcıkları çıkıyor tabi onları görmezden geliyorum 😂
Ne mutlu canim Allah insanı hayırlı kişilere denk getirsin inşallah seninki gibi🙏 biz daha 8 aylik evliyiz o yüzden şartlara uyumuyoruz. Dilerim Allahtan hayırlı müjdeli haberler alirsin🤗🙏

Cok cok teşekkürler canim Allah razı olsun 🙏🌹 evet hic bir sorun olmadığını aşılamamın tutmamasına hiç bir sebep olmadığını söyledi.ben cok üzgündüm esim konuşmuş doktorla.o da cok şaşırmış nasil olur demiş.zaten 60 yaşında bir profesör.eşinin ehli.arkadaslarimin bebekleri hep onunla oldu.biz ilk şoku atlattık. Ailem torun sahibi olmayı cok istediği için onlar karşıladı masrqflqrimizi😞ve ısrarla yine ona devam etmemi istiyorlar annem aramış konuşmuş bile.ama insan düşünüyor iste caresizce .600 lira şuan muayene ücreti. 2 aydan fazla gittik biz.3000 doktora 750 merkeze birde 2 ay boyunca laboratuvara para ödedik sperm testi e2 hsg smr testi ve sıfırdan başladığımız için gereken hersey orada yapıldı.cok igne ilaç kullandım.
Doktor da sanırım buna güvenerek bukadar umutlandırdı bizi.dilerim Allah da sana gönlünün muradını verir canim ❤🌹🌹🙏
Çok para aşılama için.. Bilemedim gerçekten ihtimallere dayalı sonuçlar duydum. Youtube da çok fazla video var bu konu hakkında.. Nasıl bişi söylesem bilemedim. İçinden nereye gitmek geliyorsa onu yap. Konuştuğun hastane de daha uygun olucaksa ve güvenilirse orada devam et ama pes etme 💚
Doktorum bana hep ümitlendirici konuşur. Çocuğun olmaması için sebep yok. Bir kere aklından bunu çıkar kendini bu moda sokma.. öyle hastalarım varki 3 aydır adet olmadım diye geldi. (tüp bebek denemesi tutmamasına rağmen ve çok ünlü bir yerde yaptırmışlar ismini vermedi doktorum 🙂) bir baktık hamile.. hamilesin diyorum inanmıyor.. çünkü kadın kendini şartlandırmış çok ünlü bir yerde tüp bebek yaptırdık tutmadı kendiliğinden mi olacak diye ihtimal bile vermemiş.

Bu arada izmirdeyseniz ve arkadaşınız bana doktor önerisinde bulunurmusunuz🙏
Malesef Fethiyedeyim ve arkadaşımda burda, kendisi yıllar önce miyom ameliyatı geçirmiş. Uğur saygılı idi sanırım doktorun ismi. Onlarda o zamandan ismini duymuşlar Cemal hocanın, normal yollardan hamile kalamasaydı oda ona gidicekmişti sanırım. Ameliyatını yapan doktorla aynı yerdeymiş Cemal hocada yanlış hatırlamıyorsam.

Çok para aşılama için.. Bilemedim gerçekten ihtimallere dayalı sonuçlar duydum. Youtube da çok fazla video var bu konu hakkında.. Nasıl bişi söylesem bilemedim. İçinden nereye gitmek geliyorsa onu yap. Konuştuğun hastane de daha uygun olucaksa ve güvenilirse orada devam et ama pes etme 💚
Doktorum bana hep ümitlendirici konuşur. Çocuğun olmaması için sebep yok. Bir kere aklından bunu çıkar kendini bu moda sokma.. öyle hastalarım varki 3 aydır adet olmadım diye geldi. (tüp bebek denemesi tutmamasına rağmen ve çok ünlü bir yerde yaptırmışlar ismini vermedi doktorum 🙂) bir baktık hamile.. hamilesin diyorum inanmıyor.. çünkü kadın kendini şartlandırmış çok ünlü bir yerde tüp bebek yaptırdık tutmadı kendiliğinden mi olacak diye ihtimal bile vermemiş.
Eline sağlık uzun uzun anlatmışsın sağolasın canim. Cok iyi anladım 🙏🙏 bakalım bebiş onu bulmam için nerelere saklandı 🤗 tekrar teşekkürler 🌹😘

Aşılamada da 11 gün iğne de 13 gün silik çizgiye güvenmelimiyim yoksa umutlanmalımıyım 🙄
Yarın sağlık ocağından kan verebileceksen kan ver istersen? Bence çıkacaktır mevcut ise. Hiç idrar testi ile ne kendini umutlandırdı ne de varsa ve çizgi çıkmasa karalar bağlama. Ne varsa net olsun ve onu gör. Beklemek zulüm kendimize. Git gör ve bitsin. Ya da test yapma ve adetinin geçmesini bekle canım ❤️❤️

Back