Merhaba ben izmirdeyim kendi gittiğim Merkezi ve doktoru isterseniz önerip bilgi verebilirimBu arada izmirdeyseniz ve arkadaşınız bana doktor önerisinde bulunurmusunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ben izmirdeyim kendi gittiğim Merkezi ve doktoru isterseniz önerip bilgi verebilirimBu arada izmirdeyseniz ve arkadaşınız bana doktor önerisinde bulunurmusunuz
Canım izmirdeysen bence bir ön görüşme yap her merkez farklı şartlar bazen doktorun inisiyatifine kalıyor. Sana 9 Eylül üniversitesini önerebilirim bence bi ara görüşme yap ön görüşmede hepsini öğrenirsin kendin bilgi almadan öğrenemezsinNe mutlu canim Allah insanı hayırlı kişilere denk getirsin inşallah seninki gibi biz daha 8 aylik evliyiz o yüzden şartlara uyumuyoruz. Dilerim Allahtan hayırlı müjdeli haberler alirsin
Biliyorum ikinci aşılamam sadece merak sonuçta kaybettiğim bişey yok 14 gün sonra negatifi görürsem de hayırlısı demekten başka çarem yok14-15. Günden önce yapmayın test deniyor..
Canim ben izmirdeyim. Hatta ilcesinden 2 saat var izmirle aramizdaAmin canım hepimizi sen hangi şehirdesin ve sorun neydi
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım. İnşallah bu yollarin sonu selamete çıkar İnşallah da gönlünden geçeni versin seninde Rabbim❤Demetcim hiç umudunu kaybetme olur mu hepimiz zor yollardan geçiyoruz ve sonuna kadar anlıyorum seni ama pes etmek yok en kısa zaman da miniklerimiz bizi bulacak inşallah
Gercekten mi ya. Cok cok iyi olur hatta buna çok ihtiyacım var canim cok mutlu olurumMerhaba ben izmirdeyim kendi gittiğim Merkezi ve doktoru isterseniz önerip bilgi verebilirim
Dokuz Eylül üniversitesi de uygun benim için canım.önerirsen eger bir doktor önerin varsa çok mutlu olurumCanım izmirdeysen bence bir ön görüşme yap her merkez farklı şartlar bazen doktorun inisiyatifine kalıyor. Sana 9 Eylül üniversitesini önerebilirim bence bi ara görüşme yap ön görüşmede hepsini öğrenirsin kendin bilgi almadan öğrenemezsin
Bence olmuş seninki hayırlı olsun istersen foto at bakalım biz de
Evet evet pazartesi aile sağlığına kan vericem salı 14 gün oluyor zaten hakkımızda hayırlısı 2.5 yıldır ilk defa hayali çizgi de olsa gördüm buna da şükür gerçekten ister negatif ister pozitif o bile mutlu etti beniYarın sağlık ocağından kan verebileceksen kan ver istersen? Bence çıkacaktır mevcut ise. Hiç idrar testi ile ne kendini umutlandırdı ne de varsa ve çizgi çıkmasa karalar bağlama. Ne varsa net olsun ve onu gör. Beklemek zulüm kendimize. Git gör ve bitsin. Ya da test yapma ve adetinin geçmesini bekle canım
Ayni şeyleri yaşadık Allah sabir versin bize canımGuvenme daha onceki yazilari oku dun sevinçten ucan ben bugun sabah saat 5 ten beri salya sümük ağlıyorum catlatma iğnesinin etkisiymis meger
Aynen öyle. Zaten var olanı değiştiremeyiz ve bunu öğrenmekten de kaçınmayalım. Ptesi vakti doluyor beklemenin ve test yapmaya uygundur. Hakkında hayırlısı neyse o olsun. Ben nasibinin kabul olduğunu düşünüyorum en azından önce istiyorum canı gönülden Ama sonuç her ne olursa olsun bu bizi hiç olmadığımız biri yapmayacak. Umutla devam edeceğiz var olsa da olmasa da Anlaştık mı?Evet evet pazartesi aile sağlığına kan vericem salı 14 gün oluyor zaten hakkımızda hayırlısı 2.5 yıldır ilk defa hayali çizgi de olsa gördüm buna da şükür gerçekten ister negatif ister pozitif o bile mutlu etti beni
Ne demek canım benim destek çok önemli kimse yalnız değilEline sağlık uzun uzun anlatmışsın sağolasın canim. Cok iyi anladım bakalım bebiş onu bulmam için nerelere saklandı tekrar teşekkürler
Dün oldum aşılama teşekkür ederim iyiyim ama daha şimdiden adet olacak gibi kasıklarım sızlıyor ya normal bişey mi anlamadım. İnşallah hepimize güzel haberi almayı nasip etsin AllahR Ruuyalargercekolsa canım sen bugün aşılama olacaktın değil mi? İyi misin herşey yolunda mı? Dilerim rabbim en güzelini nasip eder sana
Bir iki gün olması normalmiş. Bolca dinlenin dilerim mutlu haberler alırsınız. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün bu mübarek ayDün oldum aşılama teşekkür ederim iyiyim ama daha şimdiden adet olacak gibi kasıklarım sızlıyor ya normal bişey mi anlamadım. İnşallah hepimize güzel haberi almayı nasip etsin Allah
Aminn inşallah burdaki herkes için dua ediyorum ederken herkesin bı hikayesi yasamisligi var insallah sonu selamet olsunBir iki gün olması normalmiş. Bolca dinlenin dilerim mutlu haberler alırsınız. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün bu mübarek ay
Çok teşekkür ederimmm inşallah olumlu sonuç aliriz da başka doktor araştırmaya gerek kalmazYok estağfurullah ne demek elimden geldiğince yardımcı olmak isterim, randevu olmuyor, arıyorsunuz size gelmeniz gereken günü söylüyorlar, genelde reglin 2 veya 3 günü gel diyorlar mesala bugün arayın öğrenin, Sabah erkenden gidip orada sıra veriyorlar, çünkü herkesin günü farklı olduğu için randevu günü tutmaz. Size numarayı vereyim Diyarbakır üniversitesi tüp Bebek merkezi 0412 248 80 01 dahili 4748