• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021 NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ne mutlu canim Allah insanı hayırlı kişilere denk getirsin inşallah seninki gibi🙏 biz daha 8 aylik evliyiz o yüzden şartlara uyumuyoruz. Dilerim Allahtan hayırlı müjdeli haberler alirsin🤗🙏
Canım izmirdeysen bence bir ön görüşme yap her merkez farklı şartlar bazen doktorun inisiyatifine kalıyor. Sana 9 Eylül üniversitesini önerebilirim bence bi ara görüşme yap ön görüşmede hepsini öğrenirsin kendin bilgi almadan öğrenemezsin

Demetcim hiç umudunu kaybetme olur mu hepimiz zor yollardan geçiyoruz ve sonuna kadar anlıyorum seni ama pes etmek yok en kısa zaman da miniklerimiz bizi bulacak inşallah
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım. İnşallah bu yollarin sonu selamete çıkar İnşallah da gönlünden geçeni versin seninde Rabbim🙏

Arkadaşlar biliyorum erken yaptım pişman değilim heveslenmedim de ikinci aşılamam olunca artık alıştım eşimle de konuştuk heveslenmiyoruz. sonuçta pozitif çıksa da bitmiyor iş kalp atışı başka şeyler. Sadece bi kere de olsa çift çizgiyi görmekti silikte olsa gördüm bunada şükür 🤗🌸♥️

Canım izmirdeysen bence bir ön görüşme yap her merkez farklı şartlar bazen doktorun inisiyatifine kalıyor. Sana 9 Eylül üniversitesini önerebilirim bence bi ara görüşme yap ön görüşmede hepsini öğrenirsin kendin bilgi almadan öğrenemezsin
Dokuz Eylül üniversitesi de uygun benim için canım.önerirsen eger bir doktor önerin varsa çok mutlu olurum 🙏🌹

Bence olmuş seninki hayırlı olsun 😍😘🥰 istersen foto at bakalım biz de

Yarın sağlık ocağından kan verebileceksen kan ver istersen? Bence çıkacaktır mevcut ise. Hiç idrar testi ile ne kendini umutlandırdı ne de varsa ve çizgi çıkmasa karalar bağlama. Ne varsa net olsun ve onu gör. Beklemek zulüm kendimize. Git gör ve bitsin. Ya da test yapma ve adetinin geçmesini bekle canım ❤️❤️
Evet evet pazartesi aile sağlığına kan vericem salı 14 gün oluyor zaten hakkımızda hayırlısı 2.5 yıldır ilk defa hayali çizgi de olsa gördüm buna da şükür gerçekten ister negatif ister pozitif o bile mutlu etti beni

Guvenme daha onceki yazilari oku dun sevinçten ucan ben bugun sabah saat 5 ten beri salya sümük ağlıyorum catlatma iğnesinin etkisiymis meger
Ayni şeyleri yaşadık Allah sabir versin bize canım 😞😞

Evet evet pazartesi aile sağlığına kan vericem salı 14 gün oluyor zaten hakkımızda hayırlısı 2.5 yıldır ilk defa hayali çizgi de olsa gördüm buna da şükür gerçekten ister negatif ister pozitif o bile mutlu etti beni
Aynen öyle. Zaten var olanı değiştiremeyiz ve bunu öğrenmekten de kaçınmayalım. Ptesi vakti doluyor beklemenin ve test yapmaya uygundur. Hakkında hayırlısı neyse o olsun. Ben nasibinin kabul olduğunu düşünüyorum en azından önce istiyorum canı gönülden ❤️❤️ Ama sonuç her ne olursa olsun bu bizi hiç olmadığımız biri yapmayacak. Umutla devam edeceğiz var olsa da olmasa da 😊Anlaştık mı?

Insallah hepimiz cok güzel sevgi dolu anneler olacağız biliyorum.ilerleyen zamanlarda whatsap gurubu bile kurariz bebislerimizi görürüz 🤲🧿🙏

R Ruuyalargercekolsa canım sen bugün aşılama olacaktın değil mi? İyi misin herşey yolunda mı? Dilerim rabbim en güzelini nasip eder sana 🤲❤️
Dün oldum aşılama teşekkür ederim iyiyim ama daha şimdiden adet olacak gibi kasıklarım sızlıyor ya normal bişey mi anlamadım. İnşallah hepimize güzel haberi almayı nasip etsin Allah 🙏

Dün oldum aşılama teşekkür ederim iyiyim ama daha şimdiden adet olacak gibi kasıklarım sızlıyor ya normal bişey mi anlamadım. İnşallah hepimize güzel haberi almayı nasip etsin Allah 🙏
Bir iki gün olması normalmiş. Bolca dinlenin dilerim mutlu haberler alırsınız. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün bu mübarek ay 🤲❤️

Yok estağfurullah ne demek elimden geldiğince yardımcı olmak isterim, randevu olmuyor, arıyorsunuz size gelmeniz gereken günü söylüyorlar, genelde reglin 2 veya 3 günü gel diyorlar mesala bugün arayın öğrenin, Sabah erkenden gidip orada sıra veriyorlar, çünkü herkesin günü farklı olduğu için randevu günü tutmaz. Size numarayı vereyim Diyarbakır üniversitesi tüp Bebek merkezi 0412 248 80 01 dahili 4748
Çok teşekkür ederimmm inşallah olumlu sonuç aliriz da başka doktor araştırmaya gerek kalmaz🙏🏻🙏🏻

Kızlar bişey sorucam doktorum bana glifor verdi yaklaşık 2 aydır kullanıyorum doktorum bana Bi akşam Bi sabah iç dedi iftarda ve sahurda içiyorum ama hap yutma sorunum var yani boğazımda kalır korkusu bu yüzden ortadan bölüp içiyorum bazen ilk böldüğümü yutuyorum diğerini yutamayıp geri atıyorum Bi sorun olurmu sizce doktoruma kaç defa dedim. Ama ısrarla kullanmamı isiyor soramıyorumda kızar diye 😐 Bu şekilde içiyorym bazen acaba sorun olurmu ya of akşamda aynısı oldu yutamadım elim ayağım dolaştı kalbim hıpızlı atıyor panik oluyorum 😔

Merhaba bende gün pokikistikover olduğumu öğrendim 25 yaşındayım bu zamana kadar ne kan testinde çıktı nede karından bakıldığında 8 aylık evliyim adetlerim düzensizdi doktor hormon testi yaptı sonuçların iyi deyip göndermişti sonra başka doktora gittim alttan ultrasonla baktı ve küçük küçük çatlamadan yumurtalarımı gördü ve sen pko sun dedi şok oldum ve beni aşılama yada tüp bebeğe yönlendirdi ve ben bu konulara çok uzağım napcam bilmiyorum aşılama nasıl oluyor bana yardım edermisiniz aşamaları ne tam olarak 😞

Back