• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021 NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Dediğin gibi bunu ancak eşlerimiz anlar. Bir de bizim gibi olan sizler, bizler işte. Biz de deli gibi içiyorduk ama 2 yıl oldu bıraktık çok şükür. Daha sağlıklı oldu hayatımız. Beslenme uyku egzersiz o kadar güzel şeyler kattı ki. Maddi külfetten bahsetmiyorum bile
Nasıl bıraktınız, kendi iradenizle mi yoksa destekle mi? Biz de içiyoruz eşimle maalesef :( keşke bırakabilsem, bırakanların iradesine hayranım

Artık hicbirsey istemiyorum Allahin var bildigi vermiyor işte vermiyor yırtınıyorum sabahlara kadar nerde ne dua var okuyorum otlar mi denemedim neler neler yok vermiyor mevlam bu kadar uğraş cabaya rağmen vermiyorsa var bildiği o yuzden vermiyor bıraktım butun tedaviyi beni bu hallere sokan surekli psikolojik şiddet uygulayan herkesede hakkim haram olsun onceden dusunmuyorduk derdim ama artik olmuyor diyeceğim sizlere nasip etsin rabbim🤲
Seni cok iyi anliyorum, ne denir bilmiyorum eminim hepimiz yasadik bu kopmalari ama sonra yine bir isik bir his Rabbim in bildigi vakit var elbet lutfen pes etme. Rabbim kalbine sabit versin
Merhaba kızlar asilama sonrasindaki gunlerde rahimde hafif agrilar hissettinz mi yani agri dedigim oyle sanci degil hani rahimde biseyler oluyor hissedebiliyorsun. Bide bel agrisi yasayan varmi ,?Benim ilk asilama 12 nisanda oldu. Bel agrim var sürekli halsizim tani oruc da etkiliyor ama rahimdeki bu baski agri hissini anlamadim
Benim de oluyor canim ben de 13 nisanda oldum asilama oructa tutuyorum insallah guzel haberdir 🌸
Ayni durumu yaşıyoruz canim. Beni aylardır eve yollamiyorlar annemler koskoca insanlar bebek gibi baktı bana. Esim aglaya aglaya gitti evden. Bize doktor %15 değil yuzde yuz garanti vermisti.10 binlira gitti bi asilama icin ona bile canim yanmiyo ama manevi olarak bittik. Ben esimin halini görünce ağlayamadım bile. Nasip böyleymiş Allah en tezinden bize de nasip eder inşallah. Duygusal olarak cok büyük bir yıkım 😞😞😞
Demet cok uzuldum neden boyle oluyor ah keske bilsek .. rabb cok buyuk lutfen kendini birakma eminim toparlanacaksin ve yeniden baslayacaksin..
Kızlar şimdi doktordan geliyorum yumurta takibine gitmiştik. Planımz ptesi günü aşılama idi. Ancak yumurtalarım büyümüş doktorum bu akşam çatlar dedi. Sabah aşılama olacak. Perhizimizde umduğumuz gibi gitmedi Ptesiye göre düşünüp değerlendirmiştik :KK43: Dua edin lütfen iyi çıksın değerleri ve tutsun bu sefer 🤲😓🤲😓
Canimm ilahi plan devrede hiccc evham yapma kendini kasma cok iyi cikacak degerler Allahin izniyle 🤗

Nasıl bıraktınız, kendi iradenizle mi yoksa destekle mi? Biz de içiyoruz eşimle maalesef :KK43: keşke bırakabilsem, bırakanların iradesine hayranım
Eşim bıraktığı günden bugüne birdaha istemedi ve içmedi. Ben çok zorlandım keşke destek alsaydım ama şak diye bıraktım. Gizli gizli içmeler mi dersin. Ağlayıp yeter artık ben başlıyorum diye söylenmeler mi. Eşimin tek tepkisi buydu: Tamam sakin ol. Sorun değil içmeye başlamak istiyorsan içersin. Ama unutma bir daha bırakamazsın ve içersen bende içerim. Ve başlamadım :( ama çok zorlandım. Sanırsın doğarken ağzıma emzik yerine sigara vermişler. Ama şuan arkadaşım bırakmam sürecinde tedavi ile yapıyor şu nikotin bandı ve ilaç ile. Çok etkisi var. Hem daha sağlıklı tavsiye ederim. Keşke ben de öyle yapsaydım ama şuan kesinlikle içmem diyorum. Yanımda evimde içiriyorum hiç sorun olmuyor canım çekmiyor artık. Bence dene

Nasıl bıraktınız, kendi iradenizle mi yoksa destekle mi? Biz de içiyoruz eşimle maalesef :KK43: keşke bırakabilsem, bırakanların iradesine hayranım
İnsanın içine bir duygu geliyor ve bırakıyor valla ben çok çok denedim bırakmayı kaç sene ama olmadı. Geçen yıl temmuz ayında bir kahvaltıdan sonra aynaya karşı icmiycem ya ben bunu dedim ve ondan sonra ağzıma vurmadım ama eşim bırakamadı ona o duygu gelmedi diye düşünüyorum. Sen de bırakmak istediğinden emin olduğun zaman bitti de ve bitir

Eşim bıraktığı günden bugüne birdaha istemedi ve içmedi. Ben çok zorlandım keşke destek alsaydım ama şak diye bıraktım. Gizli gizli içmeler mi dersin. Ağlayıp yeter artık ben başlıyorum diye söylenmeler mi. Eşimin tek tepkisi buydu: Tamam sakin ol. Sorun değil içmeye başlamak istiyorsan içersin. Ama unutma bir daha bırakamazsın ve içersen bende içerim. Ve başlamadım :KK43: ama çok zorlandım. Sanırsın doğarken ağzıma emzik yerine sigara vermişler. Ama şuan arkadaşım bırakmam sürecinde tedavi ile yapıyor şu nikotin bandı ve ilaç ile. Çok etkisi var. Hem daha sağlıklı tavsiye ederim. Keşke ben de öyle yapsaydım ama şuan kesinlikle içmem diyorum. Yanımda evimde içiriyorum hiç sorun olmuyor canım çekmiyor artık. Bence dene
Ben de 1,5 yıl içmedim ama yine başladım, keşke başlamasaydım, bu sefer daha umutsuz oldum bırakıp da başlarsam diye, ilaç da kullandım ama çok kötü yan etkileri oldu, inşallah eşime de bana da bırakmak nasip olur

İnsanın içine bir duygu geliyor ve bırakıyor valla ben çok çok denedim bırakmayı kaç sene ama olmadı. Geçen yıl temmuz ayında bir kahvaltıdan sonra aynaya karşı icmiycem ya ben bunu dedim ve ondan sonra ağzıma vurmadım ama eşim bırakamadı ona o duygu gelmedi diye düşünüyorum. Sen de bırakmak istediğinden emin olduğun zaman bitti de ve bitir
O duygunun gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum, inşallah gelir bir gün

Ben de 1,5 yıl içmedim ama yine başladım, keşke başlamasaydım, bu sefer daha umutsuz oldum bırakıp da başlarsam diye, ilaç da kullandım ama çok kötü yan etkileri oldu, inşallah eşime de bana da bırakmak nasip olur
En kritiksürecide atlamışsın aslında. Üzüldüm yeniden başlamana. Ama yine yaparsınız emin ol. Herşey bizde bitiyor ❤️❤️

Amin inşallah canm. Ayin 26 da tup bebek merkezine gidip test yapcam inşallah. Halsizlik yorgunluk da varmi sende
Banada 27 sinde test yap dediler, hayir canim ben de halsizlik yok aksine masallah oruc ama enerji tavan 😅 ilk gun ve ertesi gün halsizlik cok oldu bugun 3. Gunum daha iyiyim ilac kullanyor musun ? Doktor rahmi kuvvetlendirsin desteklesin diye progesteron fitil ve ostrojen hapi kullandiriyor

Kızlar birşey soracağım hiç yakı kullanan oldu mu? Şimdi tam olarak ne zaman bırakılmalı

Banada 27 sinde test yap dediler, hayir canim ben de halsizlik yok aksine masallah oruc ama enerji tavan 😅 ilk gun ve ertesi gün halsizlik cok oldu bugun 3. Gunum daha iyiyim ilac kullanyor musun ? Doktor rahmi kuvvetlendirsin desteklesin diye progesteron fitil ve ostrojen hapi kullandiriyor
Bana bisey vermedi. Ben ilacsiz asilama.oldum sadece ovitrelle igne kullandim gerek gormedi demekki

Bu arada kizlar yeri gelmisken sorayim , bugun asilamanin 3. Gunu hic bir belirtim yok yani hani diyorlar ya igne etkisiyle bazi belirtiler oluyo bu normal mi acaba sadece rahimde hareketlilik ara ara agri bu kadar

Bana bisey vermedi. Ben ilacsiz asilama.oldum sadece ovitrelle igne kullandim gerek gormedi demekki
Ben de klomenle yaptirdim canim evet burada 1 arkadasa daha vermemisler ise yaramiyo demis doktor belki oyuzdendir. Burada bazi arkadaslara da gunde 3 ic diyen var saatini veren var fitil yerine igne veren var her doktorun hastanin farkli yontemi demekki ne dese onu yapiyoruz ne yapalim akisa biraktim rabbime emanet

Seni cok iyi anliyorum, ne denir bilmiyorum eminim hepimiz yasadik bu kopmalari ama sonra yine bir isik bir his Rabbim in bildigi vakit var elbet lutfen pes etme. Rabbim kalbine sabit versin

Benim de oluyor canim ben de 13 nisanda oldum asilama oructa tutuyorum insallah guzel haberdir 🌸

Demet cok uzuldum neden boyle oluyor ah keske bilsek .. rabb cok buyuk lutfen kendini birakma eminim toparlanacaksin ve yeniden baslayacaksin..

Canimm ilahi plan devrede hiccc evham yapma kendini kasma cok iyi cikacak degerler Allahin izniyle 🤗
Cok çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun 🙏🙏🌹 Taktiri ilahi iste.hepimiz ister anne olmayı ama Rabbim bizi sınıyor işte. Seninde inşallah şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Allah istediğini verir tekrardan sagol🌹

Kızlar birşey soracağım hiç yakı kullanan oldu mu? Şimdi tam olarak ne zaman bırakılmalı
Canım ❤ hayırlısı olsun inşallah ❤ demekki süreç hayırlısıyla çabuk ilerleyecek ve isteğin olacak 🙏 ben Canı gönülden inanıyorum hadi teyze yap biziii🤗🤗🤗

Cok çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun 🙏🙏🌹 Taktiri ilahi iste.hepimiz ister anne olmayı ama Rabbim bizi sınıyor işte. Seninde inşallah şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Allah istediğini verir tekrardan sagol🌹
Allah kalbinize gönlünüze göre versin inşallah üzmeyin kendinizi önce sağlığınız ve siz önemlisiniz gerisi zaten inşallah hayırlısı ile gelir en hayırlı zamanda gönlünüzden ne geçiyorsa şu mübarek günde nasip etsin rabbim 🌹

Back