• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021 NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar bişey sorucam doktorum bana glifor verdi yaklaşık 2 aydır kullanıyorum doktorum bana Bi akşam Bi sabah iç dedi iftarda ve sahurda içiyorum ama hap yutma sorunum var yani boğazımda kalır korkusu bu yüzden ortadan bölüp içiyorum bazen ilk böldüğümü yutuyorum diğerini yutamayıp geri atıyorum Bi sorun olurmu sizce doktoruma kaç defa dedim. Ama ısrarla kullanmamı isiyor soramıyorumda kızar diye 😐 Bu şekilde içiyorym bazen acaba sorun olurmu ya of akşamda aynısı oldu yutamadım elim ayağım dolaştı kalbim hıpızlı atıyor panik oluyorum 😔
Canim merhaba🤗 seker direncini düzenlemek için vermisti benim doktorum. Açlık sekerin sınır düzeydeyse mutlaka veriyorlar. Yemek yediğinde lokmalari nasıl yutuyorsun öyle düşün 😊 birde kilo vermek için müthiş bir hap.hamilelikte çoğu kişide seker hastalığı çıkıyor maalesef sınır seviyedeki seker direncinde Allah korusun seker hastalığı olma riski var hele ki ailende bu hastalık varsa

Merhaba bende gün pokikistikover olduğumu öğrendim 25 yaşındayım bu zamana kadar ne kan testinde çıktı nede karından bakıldığında 8 aylık evliyim adetlerim düzensizdi doktor hormon testi yaptı sonuçların iyi deyip göndermişti sonra başka doktora gittim alttan ultrasonla baktı ve küçük küçük çatlamadan yumurtalarımı gördü ve sen pko sun dedi şok oldum ve beni aşılama yada tüp bebeğe yönlendirdi ve ben bu konulara çok uzağım napcam bilmiyorum aşılama nasıl oluyor bana yardım edermisiniz aşamaları ne tam olarak 😞
Canim merhaba öncelikle geçmiş olsun bu hic kafana takip üzüleceğin bir durum olmasın çoğunlukla kadınlarda oluyor.pco hastası olup normal yolla da asilama ile de hamile kalan cok.
Çoğumuz o aşamalari doktora gittiğimizde öğreniyoruz çünkü herkesin tedavisi ilaçları bünyeye göre değişiyor. Mesela ben adetimin 3.günü muayeneye gittim.esimden de sperm testi istendi. Gerekli ilaçları kullandım bana hangisi uygunsa yumurtalarım da istenen düzeye gelince aşılamamı oldum. Ayni kontroldeki gibi.youtube den videolar açtım baktım.sende izle. Inan korkacak birsey yok.10 saniyelik birsey. Esinden alınan spermleri ignenin ucunda ince bir hortumla rahmine bırakacak o kadar

Arkadaşlar merhaba. Ben gonal f aldım 1 hafta önce. Henüz açılmadı. Adeti bekliyorum. Eczacı bana dolaba koy falan demedi. Oda sıcaklığında duruyor 1 haftadır. Bozulmuş mudur? Çok stres oldum şu an. İlk kez aşılama yapılacak.

Arkadaşlar merhaba. Ben gonal f aldım 1 hafta önce. Henüz açılmadı. Adeti bekliyorum. Eczacı bana dolaba koy falan demedi. Oda sıcaklığında duruyor 1 haftadır. Bozulmuş mudur? Çok stres oldum şu an. İlk kez aşılama yapılacak.
Canım soğuk Zincir önemli ya etkisini kaybetmis olabilir ama kendini üzme öyle bile olduysa olan olmuş aldığın eczane ile görüş istersen ya da doktorunla

Alıntıdır.
Raf-ömrü içinde, buzdolabının olmadığı durumlarda ürün 25°C altındaki oda sıcaklığında 3 aya kadar saklanabilir. 3 ay içinde kullanılmazsa atılmalıdır.
Bak böyle yazıyo reçetesi de kesin bı görüş eczanenle G guzel2020

Bozulmuştur o sakın kullanma

Merhaba bana kesinlikle soğuk zincirde olması gerekiyor demişti ama hatta buz küpü vermişti. Acaba sizinki farklı mı benim kalem hatta şöyle tarif edeyim insilün iğnesi gibiydi

Reçeteyi okuduğumda 25 derece altında oda sıcaklığında 3 ay saklanır yazıyor ama benim aldığım eczane kutunun arkasına buz koymuştu eve gidene kadar bozulmasın diye, doktorum da buzdolabının kapağında sakla demişti, hangisi doğru bilmiyorum, kesin bilgi için doktorunla veya eczaneyle görüş istersen

Merhaba bana kesinlikle soğuk zincirde olması gerekiyor demişti ama hatta buz küpü vermişti. Acaba sizinki farklı mı benim kalem hatta şöyle tarif edeyim insilün iğnesi gibiydi
Yok kalem değil. Hatta kutunun üzerinde oda sıcaklığında saklanır yazıyor. Ovitrelle yi buzla verdi o dolapta duruyor. Gonal f 450 yi Ben yorumlarda dolapta saklayanları duyunca tedirgin oldum aslında.

Yok kalem değil. Hatta kutunun üzerinde oda sıcaklığında saklanır yazıyor. Ovitrelle yi buzla verdi o dolapta duruyor. Gonal f 450 yi Ben yorumlarda dolapta saklayanları duyunca tedirgin oldum aslında.
O zaman toz şeklinde olan var o sanırım sizin. Fotoğraf atmayı beceremedim yapabilsem size fotoğraf atardım 😊

O zaman toz şeklinde olan var o sanırım sizin. Fotoğraf atmayı beceremedim yapabilsem size fotoğraf atardım 😊
Evet toz şeklinde. 4.5 yıldır olmadı. İlk kez aşılama yapılacak rapor çıkarıldı. İlacı bir kere alabiliyoruz. İlaç bozuldu mu diye dünden beri ağlıyorum. Rapor olmadan ilacı alamam. Doktora yazdım cevap gelmedi henüz.

R rcannnn sen dün muayene olacaktın değil mi yumoşlar ne durumda aşılama ne zaman olacak bı sen kaldın sanırım demi aşılama gününü bekleyen 😊 inşallah pozitif kapanışı yaparsın 😍

Şimdi internetten gonal f pen saklama koşullarına baktım, buzdolabı yazıyor. Benim gonal f toz. İçeriğinde hiç buzdolabı yazmıyor. Sadece, 25 derece altı oda sıcaklığı yazıyor. Ben zaten evde en serin odaya koymuştum. Bozulmadı galiba.

Şimdi internetten gonal f pen saklama koşullarına baktım, buzdolabı yazıyor. Benim gonal f toz. İçeriğinde hiç buzdolabı yazmıyor. Sadece, 25 derece altı oda sıcaklığı yazıyor. Ben zaten evde en serin odaya koymuştum. Bozulmadı galiba.
Evet evet senin o zaman toz olan hiç moralini bozma yine de içim rahat etmiyorsa aldığın eczaneye danışabilirsin

Çok teşekkür ederim, öğrenmiş oldum ben de. Zaten bu hafta iğne olmaya gideceğim. Doktora da söylerim. İlk iğneyi doktor yapacak zaten. Adet olmayı bekliyorum şu an.

Kizlar ben hergun sabah 4gibi progestan fitili kullanıyordum bugün unutmuşum sabah 8 de kullandım. Hergun saati saatine mi kullanmak gerekiyor bunu

Kizlar ben hergun sabah 4gibi progestan fitili kullanıyordum bugün unutmuşum sabah 8 de kullandım. Hergun saati saatine mi kullanmak gerekiyor bunu
Yarın yine eskisi gibi devam edersin o ilacın reçetesi de öyle yazıyor

Back