• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021 NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Gecen sene hsg çekildi bana da sorun yok dendi tupler açık falan. Bu sene endometriozis icin laparoskopi ve histeroskopi oldum sol tupum kapaliymis tek tupum acik ve bunu bir sene boyinca bilmeyip bosa kürek cektim. Bence bi histeroskopi de cektirin tanisal amacli. Hsg yuzde yuz sonuc vermiyor. Sperm durumu da sabir kalmaz daha once sorun yoksa tekrar sorunsuz olacagi anlamina gelmiyor degisiklikler oluyor. Ne yazikki.
Merhaba inşallah olumlu sonuçlar alırsınız histerokopi çekildim yazmışsınız ofis histerokopi mi yapıldı size

İlk aşılamam ve son olacak tedaviyi birakacagim çok yoruldum 1,5 senedir gel git maddi manevi yoruyor bikac ay ara verip tup bebege gececegiz ama dediginide alayım teşekkür ederim
Proxeed herkese yaramıyor canım araştıra bilirsin kimisine çok iyi gelmiş kimisine hiç fayda etmemiş bizde iki ay kullandık ve sonuç hüsran verdiğimiz paraya ve zamana üzüldüm bilgin olsun güzel araştır almadan önce ben araştırmalarım ve başıma gelenin sonucunu söylüyorum

B

Bizim aşılamamız 10 bini gecti canim 😞 soyledigin de cok mantıklı geldi. Kendime nasıl bir yol çizeceğim şuan hiç bilmiyorum ama keşke o raporlar vs tamamlayabilsem o prosedürleri de yapabilsek orada
Canım bende devlete gidiyorum İnan aynı özel gibi çok şükür doktorum çok çok tatlı bir adam hemşireler Güler yüzlü aralarında gıcıkları çıkıyor tabi onları görmezden geliyorum 😂

Üniversitenin bazı şartları var, o şartları sağladığında devlet yarısını karşılıyor. Sana rapor çıkartıyorlar rapor sayesinde aşılama 1000 lirayı tüp Bebek ise 6000 kadar tutuyor. Üniversite 2 aşılama yapıyor arkasından tüp bebeğe geçiyor. Hemde tüp Bebek merkezi doktorları prof veya doç oluyor. Siz hangi şehirdesiniz. İsterseniz size yardımcı olmayı çok isterim
Benim gittiğim üniversite 3 aşılamadan sonra tüp bebek yapıyor her merkez farklı demekki

Ya gerçekten doktor tedavi arayışına girdim. Çünkü doktoruma cok güvendim olmaması için hiç bir sebep yok dedi. Vazgeçmedim kendinden ama umudum kırıldı 😞 cok mutlu olurum yardim ederseniz. Ben izmirdeyim
Canım bende izmirdeyim üniversitesi devlet hastanesinde ikinci aşılamamı oldum ünlü bir doktor araştırarak gittim hatta özele gidecektim bu doktorun ismini duyunca devlette başladım tedaviye istersen bende yardımcı olabilirim

Ben de klomenle yaptirdim canim evet burada 1 arkadasa daha vermemisler ise yaramiyo demis doktor belki oyuzdendir. Burada bazi arkadaslara da gunde 3 ic diyen var saatini veren var fitil yerine igne veren var her doktorun hastanin farkli yontemi demekki ne dese onu yapiyoruz ne yapalim akisa biraktim rabbime emanet
Her doktorun yontemi degilde her kadinin durumi değerleri farkli diyelim ☺

Haklisin canim cok cok sağol.ben birdaha büyük konuşmayayım ama asla aynı doktora gitmem bize cok umit verdi.dunyalar kadar igne ilac aldırdı içim dışım igne ilaç dolu. Aradik az önce olmaması imkansiz diyo. Bida tövbe gitmem
Üzülmek elde değil umutla bekliyorsun beklediğin gibi olmuyor. Canım benim hiç sıkma canını her şeyin gerçekten bir zamanı var. Bu duyguyu 2 kere yaşadım ve belki 3.yü yaşayacağım birkaç güne bilemiyorum. Umut hep var.. Yalnız doktorun kesin bir dil kullanmasını anlayamadım. Sonuçta yüzde 14 başarısı olan bir teknik aşılama.. Bahsettiğin doktoruda arkadaşım biliyor oraların en iyi doktorlarındanmış. Anlamadım hiçbir şey..

Dreamgirls Dreamgirls @aink kizlaar test gunu geldiii heycan var mii 🥰 dualarimdasiniz Allahimm mucizenizle gelin buraya mesajinizi okumak nasip olsun
Hiç heyecanım yok. Hayal kırıklığına uğramamak için moda sokmadım bu sefer kendimi.. umut hep var ama 😀 haftabaşı dananın kuyruğu kopar gari 🙈

Selamün aleyküm kizlar ya benim nisanın 9 da asilamam oldu 7 sinde çatlatma ignem bir sonraki adet tarihim 23 Nisan adet öncesindeki bütün semptomlar var hamileyimim değilmiyim bilemedim ilk asilamam ve çok heyecanlıyım benimle aynı gün olup aynı semptomlari yaşayan varmı??????????

Cok çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun 🙏🙏🌹 Taktiri ilahi iste.hepimiz ister anne olmayı ama Rabbim bizi sınıyor işte. Seninde inşallah şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Allah istediğini verir tekrardan sagol🌹
Demetcim hiç umudunu kaybetme olur mu hepimiz zor yollardan geçiyoruz ve sonuna kadar anlıyorum seni ama pes etmek yok en kısa zaman da miniklerimiz bizi bulacak inşallah

Selamün aleyküm kizlar ya benim nisanın 9 da asilamam oldu 7 sinde çatlatma ignem bir sonraki adet tarihim 23 Nisan adet öncesindeki bütün semptomlar var hamileyimim değilmiyim bilemedim ilk asilamam ve çok heyecanlıyım benimle aynı gün olup aynı semptomlari yaşayan varmı??????????
Aleyküm selam genelde ilaçların etkisi ile oluyor bazı septomlar.. Hamilelik belirtileri arayınca çıkıyor. Bence hiç arama akışına bırak. 3 aşılama tecrübesi ile söylüyorum 😀

Üzülmek elde değil umutla bekliyorsun beklediğin gibi olmuyor. Canım benim hiç sıkma canını her şeyin gerçekten bir zamanı var. Bu duyguyu 2 kere yaşadım ve belki 3.yü yaşayacağım birkaç güne bilemiyorum. Umut hep var.. Yalnız doktorun kesin bir dil kullanmasını anlayamadım. Sonuçta yüzde 14 başarısı olan bir teknik aşılama.. Bahsettiğin doktoruda arkadaşım biliyor oraların en iyi doktorlarındanmış. Anlamadım hiçbir şey..
Cok cok teşekkürler canim Allah razı olsun 🙏🌹 evet hic bir sorun olmadığını aşılamamın tutmamasına hiç bir sebep olmadığını söyledi.ben cok üzgündüm esim konuşmuş doktorla.o da cok şaşırmış nasil olur demiş.zaten 60 yaşında bir profesör.eşinin ehli.arkadaslarimin bebekleri hep onunla oldu.biz ilk şoku atlattık. Ailem torun sahibi olmayı cok istediği için onlar karşıladı masrqflqrimizi😞ve ısrarla yine ona devam etmemi istiyorlar annem aramış konuşmuş bile.ama insan düşünüyor iste caresizce .600 lira şuan muayene ücreti. 2 aydan fazla gittik biz.3000 doktora 750 merkeze birde 2 ay boyunca laboratuvara para ödedik sperm testi e2 hsg smr testi ve sıfırdan başladığımız için gereken hersey orada yapıldı.cok igne ilaç kullandım.
Doktor da sanırım buna güvenerek bukadar umutlandırdı bizi.dilerim Allah da sana gönlünün muradını verir canim ❤🌹🌹🙏

Demetcim hiç umudunu kaybetme olur mu hepimiz zor yollardan geçiyoruz ve sonuna kadar anlıyorum seni ama pes etmek yok en kısa zaman da miniklerimiz bizi bulacak inşallah
Amin canim benim Allah razı olsun dilerim ki inşallah rabbim sana da bu güzel mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine evladına kavuşmayı nasip etsin🙏🙏🌹

Allah kalbinize gönlünüze göre versin inşallah üzmeyin kendinizi önce sağlığınız ve siz önemlisiniz gerisi zaten inşallah hayırlısı ile gelir en hayırlı zamanda gönlünüzden ne geçiyorsa şu mübarek günde nasip etsin rabbim 🌹
Amin canim Amin Allah razı olsun. Bukadar gayret ve destekle üzüldüğümüz sıkıntımı atlattım cok sağolun iyiki varsiniz🌹🌹❤ insallah en kısa zamanda Allah sizinde gönlünüzün muradini versin❤🙏

Back