Kullandim hiçbir şeye yaramadiKızlar birşey soracağım hiç yakı kullanan oldu mu? Şimdi tam olarak ne zaman bırakılmalı
Merhaba inşallah olumlu sonuçlar alırsınız histerokopi çekildim yazmışsınız ofis histerokopi mi yapıldı sizeGecen sene hsg çekildi bana da sorun yok dendi tupler açık falan. Bu sene endometriozis icin laparoskopi ve histeroskopi oldum sol tupum kapaliymis tek tupum acik ve bunu bir sene boyinca bilmeyip bosa kürek cektim. Bence bi histeroskopi de cektirin tanisal amacli. Hsg yuzde yuz sonuc vermiyor. Sperm durumu da sabir kalmaz daha once sorun yoksa tekrar sorunsuz olacagi anlamina gelmiyor degisiklikler oluyor. Ne yazikki.
Proxeed herkese yaramıyor canım araştıra bilirsin kimisine çok iyi gelmiş kimisine hiç fayda etmemiş bizde iki ay kullandık ve sonuç hüsran verdiğimiz paraya ve zamana üzüldüm bilgin olsun güzel araştır almadan önce ben araştırmalarım ve başıma gelenin sonucunu söylüyorumİlk aşılamam ve son olacak tedaviyi birakacagim çok yoruldum 1,5 senedir gel git maddi manevi yoruyor bikac ay ara verip tup bebege gececegiz ama dediginide alayım teşekkür ederim
Canım bende devlete gidiyorum İnan aynı özel gibi çok şükür doktorum çok çok tatlı bir adam hemşireler Güler yüzlü aralarında gıcıkları çıkıyor tabi onları görmezden geliyorumB
Bizim aşılamamız 10 bini gecti canimsoyledigin de cok mantıklı geldi. Kendime nasıl bir yol çizeceğim şuan hiç bilmiyorum ama keşke o raporlar vs tamamlayabilsem o prosedürleri de yapabilsek orada
Benim gittiğim üniversite 3 aşılamadan sonra tüp bebek yapıyor her merkez farklı demekkiÜniversitenin bazı şartları var, o şartları sağladığında devlet yarısını karşılıyor. Sana rapor çıkartıyorlar rapor sayesinde aşılama 1000 lirayı tüp Bebek ise 6000 kadar tutuyor. Üniversite 2 aşılama yapıyor arkasından tüp bebeğe geçiyor. Hemde tüp Bebek merkezi doktorları prof veya doç oluyor. Siz hangi şehirdesiniz. İsterseniz size yardımcı olmayı çok isterim
Canım bende izmirdeyim üniversitesi devlet hastanesinde ikinci aşılamamı oldum ünlü bir doktor araştırarak gittim hatta özele gidecektim bu doktorun ismini duyunca devlette başladım tedaviye istersen bende yardımcı olabilirimYa gerçekten doktor tedavi arayışına girdim. Çünkü doktoruma cok güvendim olmaması için hiç bir sebep yok dedi. Vazgeçmedim kendinden ama umudum kırıldıcok mutlu olurum yardim ederseniz. Ben izmirdeyim
Her doktorun yontemi degilde her kadinin durumi değerleri farkli diyelim ☺Ben de klomenle yaptirdim canim evet burada 1 arkadasa daha vermemisler ise yaramiyo demis doktor belki oyuzdendir. Burada bazi arkadaslara da gunde 3 ic diyen var saatini veren var fitil yerine igne veren var her doktorun hastanin farkli yontemi demekki ne dese onu yapiyoruz ne yapalim akisa biraktim rabbime emanet
Çok teşekkür ederimTebrikler canım
Tebrik ederim gözünüz aydın peki belirti yaşadınız mı özellikle kasık ağrısı filanÇok teşekkür ederim
Üzülmek elde değil umutla bekliyorsun beklediğin gibi olmuyor. Canım benim hiç sıkma canını her şeyin gerçekten bir zamanı var. Bu duyguyu 2 kere yaşadım ve belki 3.yü yaşayacağım birkaç güne bilemiyorum. Umut hep var.. Yalnız doktorun kesin bir dil kullanmasını anlayamadım. Sonuçta yüzde 14 başarısı olan bir teknik aşılama.. Bahsettiğin doktoruda arkadaşım biliyor oraların en iyi doktorlarındanmış. Anlamadım hiçbir şey..Haklisin canim cok cok sağol.ben birdaha büyük konuşmayayım ama asla aynı doktora gitmem bize cok umit verdi.dunyalar kadar igne ilac aldırdı içim dışım igne ilaç dolu. Aradik az önce olmaması imkansiz diyo. Bida tövbe gitmem
Hiç heyecanım yok. Hayal kırıklığına uğramamak için moda sokmadım bu sefer kendimi.. umut hep var amaDreamgirls @aink kizlaar test gunu geldiii heycan var mii dualarimdasiniz Allahimm mucizenizle gelin buraya mesajinizi okumak nasip olsun
Kasık batması oldu belim ağrısı ve göğsümde ağrı oldu uçları sızladı birde sarıya dönük akıntım varTebrik ederim gözünüz aydın peki belirti yaşadınız mı özellikle kasık ağrısı filan
Demetcim hiç umudunu kaybetme olur mu hepimiz zor yollardan geçiyoruz ve sonuna kadar anlıyorum seni ama pes etmek yok en kısa zaman da miniklerimiz bizi bulacak inşallahCok çok teşekkür ederim canım Allah razı olsunTaktiri ilahi iste.hepimiz ister anne olmayı ama Rabbim bizi sınıyor işte. Seninde inşallah şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Allah istediğini verir tekrardan sagol ❤
Aleyküm selam genelde ilaçların etkisi ile oluyor bazı septomlar.. Hamilelik belirtileri arayınca çıkıyor. Bence hiç arama akışına bırak. 3 aşılama tecrübesi ile söylüyorumSelamün aleyküm kizlar ya benim nisanın 9 da asilamam oldu 7 sinde çatlatma ignem bir sonraki adet tarihim 23 Nisan adet öncesindeki bütün semptomlar var hamileyimim değilmiyim bilemedim ilk asilamam ve çok heyecanlıyım benimle aynı gün olup aynı semptomlari yaşayan varmı??????????
Hayırlısı Allah'tanAleyküm selam genelde ilaçların etkisi ile oluyor bazı septomlar.. Hamilelik belirtileri arayınca çıkıyor. Bence hiç arama akışına bırak. 3 aşılama tecrübesi ile söylüyorum
Cok cok teşekkürler canim Allah razı olsunÜzülmek elde değil umutla bekliyorsun beklediğin gibi olmuyor. Canım benim hiç sıkma canını her şeyin gerçekten bir zamanı var. Bu duyguyu 2 kere yaşadım ve belki 3.yü yaşayacağım birkaç güne bilemiyorum. Umut hep var.. Yalnız doktorun kesin bir dil kullanmasını anlayamadım. Sonuçta yüzde 14 başarısı olan bir teknik aşılama.. Bahsettiğin doktoruda arkadaşım biliyor oraların en iyi doktorlarındanmış. Anlamadım hiçbir şey..
Amin canim benim Allah razı olsun dilerim ki inşallah rabbim sana da bu güzel mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine evladına kavuşmayı nasip etsinDemetcim hiç umudunu kaybetme olur mu hepimiz zor yollardan geçiyoruz ve sonuna kadar anlıyorum seni ama pes etmek yok en kısa zaman da miniklerimiz bizi bulacak inşallah
Amin canim Amin Allah razı olsun. Bukadar gayret ve destekle üzüldüğümüz sıkıntımı atlattım cok sağolun iyiki varsinizAllah kalbinize gönlünüze göre versin inşallah üzmeyin kendinizi önce sağlığınız ve siz önemlisiniz gerisi zaten inşallah hayırlısı ile gelir en hayırlı zamanda gönlünüzden ne geçiyorsa şu mübarek günde nasip etsin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?