• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021 NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhabalar. Bende 27 yasindayim. 2,5 yillik evliyim. İlk yil esimde bende cocuk istemedik. Daha sonra korunmayi biraktik ve 9 ay boyunca gebe kalmadim. Doktora gittik gerekli testler yapildi. Esimdede bende de hicbir problem cikmadi. 1.5 sene oldu korunmuyoruz. Kendimce muska mi yazmadim dua mi okumadim kürler mi yapmadim yinede olmadi. 5 nisan da ilk aşilamami oldum. Ayin 20 sini bekliyorum kan testi vericem. Ama regl belirtilerim baş gösterdi zaten pek umudum da yoktu tutacagindan. Ara ara kasik agrilarim var. Bu surec cok yipratti beni. İkincisin yaptirip o da olmazsa bi sure birakmayi dusunuyorum. Bir sorun olmayip da cocugun olmamasi daha bi yipratici. Boyle arkadaşlar var mi acaba. İnşallah hepimizininki tutar. Allah kucaklarimizi boş birakmaz

Sakin bidaha aşılama deneme 10 binin uzerine az daha koysaydin tup yaptirsaydin keske cok zor coook herkesten uzaklara gitmek istiyorum 😭
Üzüntünüzü anlıyorum rabbim içinize su serpsin, ferahlık versin inşallah🙏🏻 Kendimi çaresiz hissettiğim zamanlarda inşirah suresini açıp dinliyorum çok iyi geliyor sizde dinleyin sizede çok iyi gelir inşallah🙏🏻🌸 toparlanıp yola devam pes etmek yok🙏🏻

Kızlar şimdi doktordan geliyorum yumurta takibine gitmiştik. Planımz ptesi günü aşılama idi. Ancak yumurtalarım büyümüş doktorum bu akşam çatlar dedi. Sabah aşılama olacak. Perhizimizde umduğumuz gibi gitmedi Ptesiye göre düşünüp değerlendirmiştik :KK43: Dua edin lütfen iyi çıksın değerleri ve tutsun bu sefer 🤲😓🤲😓
Hadi bismillah, hayırlısı böyleymiş canım, hem 2 gün daha az bekleyeceksin, hiç canını sıkma, 29-30 Nisan'da güzel haber verirsin inşallah 🧿

Kızlar şimdi doktordan geliyorum yumurta takibine gitmiştik. Planımz ptesi günü aşılama idi. Ancak yumurtalarım büyümüş doktorum bu akşam çatlar dedi. Sabah aşılama olacak. Perhizimizde umduğumuz gibi gitmedi Ptesiye göre düşünüp değerlendirmiştik :KK43: Dua edin lütfen iyi çıksın değerleri ve tutsun bu sefer 🤲😓🤲😓
İhtiyacımız olan 1 yumurta ve 1 sperm güzel düşünelim güzel olsun🙏🏻 Hakkınızda hayırlısı olsun güzel sonuçlansın inşallah🙏🏻🙏🏻🌸

DESTEĞİNİZ İÇİN HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH HEPINIZDEN RAZI OLSUN ŞU MUBAREK GÜNLERİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE ALLAH HEPIMIZIN GÖNLÜNÜN MURADINI VERSIN İNŞALLAH IYIKI VARSINIZ❤❤❤🧿🌹🌹🌹
Aminn canım ama üzme kendini Allah büyük elbette vardır zamanı stres yapma bak ne güzel yanlız değilsin ❤️❤️❤️🥰🥰🥰

Merhabalar. Bende 27 yasindayim. 2,5 yillik evliyim. İlk yil esimde bende cocuk istemedik. Daha sonra korunmayi biraktik ve 9 ay boyunca gebe kalmadim. Doktora gittik gerekli testler yapildi. Esimdede bende de hicbir problem cikmadi. 1.5 sene oldu korunmuyoruz. Kendimce muska mi yazmadim dua mi okumadim kürler mi yapmadim yinede olmadi. 5 nisan da ilk aşilamami oldum. Ayin 20 sini bekliyorum kan testi vericem. Ama regl belirtilerim baş gösterdi zaten pek umudum da yoktu tutacagindan. Ara ara kasik agrilarim var. Bu surec cok yipratti beni. İkincisin yaptirip o da olmazsa bi sure birakmayi dusunuyorum. Bir sorun olmayip da cocugun olmamasi daha bi yipratici. Boyle arkadaşlar var mi acaba. İnşallah hepimizininki tutar. Allah kucaklarimizi boş birakmaz
Bende siz gibi 5 nisan da aşılama yaptırdım. Bizede büyük bi problem yok bakıyorlar yok yani sebep ikinci aşılamam bakalım inşallah güzel haberler veririz birbirimize

İnşallah güzel olacak hiç kendini strese sokma anlaştık mı

Merhabalar bende polikistik over var kilo sorunum hiçbir zaman olmadı çok şükür ama doktorum glifor verdi şeker ilacı evet hem insülin direncini dengeliyor hemde yumurta kalitesi arttırıcı özelliği var bana o yüzden verdi
anladım canım teşekkür ederim bilgi verdiğin için

Evet insilün direnci hapı doktor yumurta gelişiminde önemli dedi bide biraz kilom var 10 15 kilo fazla onun için etkili olabileceğini düşündü belki günde 2 kere içsem kilo vermeye etkisi olurdu ama çalıştığım için ben etkilerine dayanamadım günde 1 e düşürdüm
aaa yumurta gelişiminde önemli olduğunu duymamıştım, benimde kendime göre biraz fazla kilom varda, ama kafama göre de kullanmak istemiyorum

Var bacım var aynısı ben 😊 2.yi yaptırıyorum daha iyi olur diyorlar bakalım

Var bacım var aynısı ben 😊 2.yi yaptırıyorum daha iyi olur diyorlar bakalım
Banada doktor bile yumurtaliklarin rezervin cok guzel sen nie hamile kalamadin acaba dedi artik pskilojim bozuldu. Birde esimde bende sigra kullaniyoruz. Oruc vesilesiyle biraktim tekrar baslamam insallah. En kotusu de etrafimizda bizi anlayacak kimse yok tek basimiza mucadele veriyoruz. Burda birbirimize destek oluyoruz. İnsallah sizinde olur bu sefer.

hayırlısı olsun canım benim, inşallah güzel haberlerini alırız:)

Banada doktor bile yumurtaliklarin rezervin cok guzel sen nie hamile kalamadin acaba dedi artik pskilojim bozuldu. Birde esimde bende sigra kullaniyoruz. Oruc vesilesiyle biraktim tekrar baslamam insallah. En kotusu de etrafimizda bizi anlayacak kimse yok tek basimiza mucadele veriyoruz. Burda birbirimize destek oluyoruz. İnsallah sizinde olur bu sefer.
Dediğin gibi bunu ancak eşlerimiz anlar. Bir de bizim gibi olan sizler, bizler işte. Biz de deli gibi içiyorduk ama 2 yıl oldu bıraktık çok şükür. Daha sağlıklı oldu hayatımız. Beslenme uyku egzersiz o kadar güzel şeyler kattı ki. Maddi külfetten bahsetmiyorum bile

Dediğin gibi bunu ancak eşlerimiz anlar. Bir de bizim gibi olan sizler, bizler işte. Biz de deli gibi içiyorduk ama 2 yıl oldu bıraktık çok şükür. Daha sağlıklı oldu hayatımız. Beslenme uyku egzersiz o kadar güzel şeyler kattı ki. Maddi külfetten bahsetmiyorum bile
İnsallah en kisa zamanda olur hepimizin.

Peki randevuyu nerden almak lazım o doktora kusura bakmayın çok soru soruyorum 😑 evet aynı gündü asilamamiz. Benim ara ara sol tarafımda ağrı oluyor onun dışında hiç bir değişiklik yok genel durumumda. Sizin durumunuz nasıl
Yok estağfurullah ne demek elimden geldiğince yardımcı olmak isterim, randevu olmuyor, arıyorsunuz size gelmeniz gereken günü söylüyorlar, genelde reglin 2 veya 3 günü gel diyorlar mesala bugün arayın öğrenin, Sabah erkenden gidip orada sıra veriyorlar, çünkü herkesin günü farklı olduğu için randevu günü tutmaz. Size numarayı vereyim Diyarbakır üniversitesi tüp Bebek merkezi 0412 248 80 01 dahili 4748

Back