• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021 NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canııım üzme canını ne olur. Bak @I LoVe You nun da dediği gibi 2.de şans artıyor. Ben bu ay daha umutluyum. Lütfen sen de pes etme. İstersen benim doktoruma da görün muayene ol öykünü anlat. Sana görüşünü söylesin ondan sonra sen karar verirsin ne yapacağına? 2.aşılama mı yoksa tüp bebek mi diye
Canim simdi egepol hastanesiyle iletişime geçtim. Doktordan randevu alacağım nasipse.ona başlayacağim ama kendimde o takati bulamıyorum 😞 ilk tercihim Gökalp bey olacak sagolasin canım ❤

Allah razı olsun canım sagolasin.ben kendimden çok dört gözle bekleyen anneme babama eşime cok üzülüyorum nasil söyleyeceğimi bilmiyorum 😞😞😞
Çok üzücü biliyorum ama lütfen ümidinizi kaybetmeyin. Allahtan ümit kesilmez rabbim ol der ve olur🤲🏻 Bolca dua edip bolca sabredeceğiz olacak allahın izniyle🌸💕

Çok üzücü biliyorum ama lütfen ümidinizi kaybetmeyin. Allahtan ümit kesilmez rabbim ol der ve olur🤲🏻 Bolca dua edip bolca sabredeceğiz olacak allahın izniyle🌸💕
Cok tesekkur ederim desteğiniz için 🙏 Allah razı olsun Inşallah hepimize Nasip olur evlat sahibi olabilmek 🌹🙏 sevgiler ❤

Allah razı olsun canım sagolasin.ben kendimden çok dört gözle bekleyen anneme babama eşime cok üzülüyorum nasil söyleyeceğimi bilmiyorum 😞😞😞
Benimde annem babam burda test yaptım ama negatif diye soyleyemiyorum insan anne babasini gitsin diye bakarmi gitsinlerde hıçkıra hıçkıra aglamak istiyorum 😭

Şanslısın ki sana destek olan annen baban var, senin üzüntüne de mutluluğuna da destek olacaklardır, ilk aşılamada umutsuzluğa kapılma lütfen, doktorunu değiştirmeyi düşünüyor musun

Benimde annem babam burda test yaptım ama negatif diye soyleyemiyorum insan anne babasini gitsin diye bakarmi gitsinlerde hıçkıra hıçkıra aglamak istiyorum 😭
Ayni durumu yaşıyoruz canim. Beni aylardır eve yollamiyorlar annemler koskoca insanlar bebek gibi baktı bana. Esim aglaya aglaya gitti evden. Bize doktor %15 değil yuzde yuz garanti vermisti.10 binlira gitti bi asilama icin ona bile canim yanmiyo ama manevi olarak bittik. Ben esimin halini görünce ağlayamadım bile. Nasip böyleymiş Allah en tezinden bize de nasip eder inşallah. Duygusal olarak cok büyük bir yıkım 😞😞😞

İnsülin direnci için herhangi bir test yapmadı yumurtaların kalitesini arttırıcı etkisi olduğu için verdi
Anladım kuzum hadi inşallah olur ben bu ay aşılama için gittiğimde orda biriyle tanıştım tüp bebege baslamaya karar vermişler o ay hamile kalmış o süreçte glifor kullanmış onun etkisi olduğunu düşünüyorum diyo 6yildir tedavi görüyodum diyo. İnşallah sizlerede fayda eder 🤰☺️ bende onu duyunca kullanıyım dedim bu aşılamada olmazsa eğer

Şanslısın ki sana destek olan annen baban var, senin üzüntüne de mutluluğuna da destek olacaklardır, ilk aşılamada umutsuzluğa kapılma lütfen, doktorunu değiştirmeyi düşünüyor musun
Haklisin canim cok cok sağol.ben birdaha büyük konuşmayayım ama asla aynı doktora gitmem bize cok umit verdi.dunyalar kadar igne ilac aldırdı içim dışım igne ilaç dolu. Aradik az önce olmaması imkansiz diyo. Bida tövbe gitmem

Ayni durumu yaşıyoruz canim. Beni aylardır eve yollamiyorlar annemler koskoca insanlar bebek gibi baktı bana. Esim aglaya aglaya gitti evden. Bize doktor %15 değil yuzde yuz garanti vermisti.10 binlira gitti bi asilama icin ona bile canim yanmiyo ama manevi olarak bittik. Ben esimin halini görünce ağlayamadım bile. Nasip böyleymiş Allah en tezinden bize de nasip eder inşallah. Duygusal olarak cok büyük bir yıkım 😞😞😞
Sakin bidaha aşılama deneme 10 binin uzerine az daha koysaydin tup yaptirsaydin keske cok zor coook herkesten uzaklara gitmek istiyorum 😭

Çok sevindim yeniden baslamana kuzum pes etmeyin kac kez tüp bebek deneyip olmayip yıllar sonu olanlar var. Hepimiz çok zor durumdayiz birimizin acısı diğerinden daha büyüktür diyemeyiz ama pes edersek olmaz 😘😘😘

Haklisin canim cok cok sağol.ben birdaha büyük konuşmayayım ama asla aynı doktora gitmem bize cok umit verdi.dunyalar kadar igne ilac aldırdı içim dışım igne ilaç dolu. Aradik az önce olmaması imkansiz diyo. Bida tövbe gitmem
Doğru karar vermişsin canım, zaten aşılama için fazla ödediniz, onun yerine belki bu ay tüp bebeğe başlarsın o fiyatlara, bu da benim sınavım diye düşün, bu doktora gitmen doğru doktoru bulmana vesile olur inşallah, ben inanıyorum en kısa zamanda buraya yazacaksın güzel haberi, senin için dua edeceğim 🌼

Doğru karar vermişsin canım, zaten aşılama için fazla ödediniz, onun yerine belki bu ay tüp bebeğe başlarsın o fiyatlara, bu da benim sınavım diye düşün, bu doktora gitmen doğru doktoru bulmana vesile olur inşallah, ben inanıyorum en kısa zamanda buraya yazacaksın güzel haberi, senin için dua edeceğim 🌼
Cok sağol canim Allah seninde gönlünün muradını versin inşallah 🙏 Allah razı olsun iyiki varsin iyiki varsınız acım hafifledi🙏🙏🌹

Çok sevindim yeniden baslamana kuzum pes etmeyin kac kez tüp bebek deneyip olmayip yıllar sonu olanlar var. Hepimiz çok zor durumdayiz birimizin acısı diğerinden daha büyüktür diyemeyiz ama pes edersek olmaz 😘😘😘
Cok tesekkur ederim canım benim.bizi en çok biz anlıyoruz gerçekten asla pes etmeyelim o zaman Allah senin de gönlünün muradini versin inşallah😘😘🌹

DESTEĞİNİZ İÇİN HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH HEPINIZDEN RAZI OLSUN ŞU MUBAREK GÜNLERİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE ALLAH HEPIMIZIN GÖNLÜNÜN MURADINI VERSIN İNŞALLAH IYIKI VARSINIZ❤❤❤🧿🌹🌹🌹

Cok tesekkur ederim canım benim.bizi en çok biz anlıyoruz gerçekten asla pes etmeyelim o zaman Allah senin de gönlünün muradini versin inşallah😘😘🌹
Amin inşallah ben bi dönem pes ettim gitmedim hiç bi doktora 1yil kadar. Sonuç noldu kendime yaptim belki şimdiye kadar olucakti ki ben tam tedavi görebiliyim diye harika bi işimi bıraktım. Kendime o kadar kızıyorum ki o dönem gitmedim tedavime diye.

Cok sağol canim Allah seninde gönlünün muradını versin inşallah 🙏 Allah razı olsun iyiki varsin iyiki varsınız acım hafifledi🙏🙏🌹
Sen de iyi ki varsın 💐 değerlisin, hiç ara vermeden senin için en doğru tedaviye başla ara vermeden, benim de ilk aşılamam, eğer olmazsa hemen tüp bebeğe geçeceğim

Canim simdi egepol hastanesiyle iletişime geçtim. Doktordan randevu alacağım nasipse.ona başlayacağim ama kendimde o takati bulamıyorum 😞 ilk tercihim Gökalp bey olacak sagolasin canım ❤
Kimin neye vesile olduğunu bilemeyiz. Bak burda denk geldik seninle. Aynı sorunları yaşıyoruz aynı süreçlerden geçiyoruz hepimiz. Ama pes etme adetinin 2. Yada 3.günü mutlaka git. Adetim randevuya denk gelmediğinde bile direk gidiyorum. Randevulu olanları aldığında muhakkak boş aralıkları oluyor alıyordu beni. Hatta Bi ara hocam 4.gün gelebildim randevu yoktu dediğimde. Direk gel demişti o durumda. Sen de öyle yap. Hem daha uygun biliyorsun. Neden denemeyesin?

Anladım kuzum hadi inşallah olur ben bu ay aşılama için gittiğimde orda biriyle tanıştım tüp bebege baslamaya karar vermişler o ay hamile kalmış o süreçte glifor kullanmış onun etkisi olduğunu düşünüyorum diyo 6yildir tedavi görüyodum diyo. İnşallah sizlerede fayda eder 🤰☺️ bende onu duyunca kullanıyım dedim bu aşılamada olmazsa eğer
Çok teşekkür ederim amin inşallah hepimizin olur🥰🙏🏻 Benim ilk aşılamam 3.5 yıldır evliyiz 2 yıl olmak üzere korunmuyoruz daha önce hiç gebelik olmadı benim ve eşimin testlerinde bir sorun yok çok şükür sadece bende bir yumurtalığımda ileri olmasada pcos var doktor kilo sorunum olmadığı için bizi etkilemez dedi bu ay rahim filmi çektirdim oda temiz çıktı daha önce hiç ilaç vs kullanmamıştım yumurta takibide yaptırmadım doktorum direk tüp bebek önerdi gebelik ihtimali yüksek olduğu için ve zaman kaybetmeden daha az yıpranmak adına ama ben kendim önce aşılamayı denemek istedim. Klomenle istenen büyüklüğe ulaştık herşey olması gerektiği gibi ilerledi bundan sonrası rabbime kaldı dualarımız kabul olur inşallah güzel sonuçlar alırız🙏🏻🥰

Kızlar şimdi doktordan geliyorum yumurta takibine gitmiştik. Planımz ptesi günü aşılama idi. Ancak yumurtalarım büyümüş doktorum bu akşam çatlar dedi. Sabah aşılama olacak. Perhizimizde umduğumuz gibi gitmedi Ptesiye göre düşünüp değerlendirmiştik :( Dua edin lütfen iyi çıksın değerleri ve tutsun bu sefer 🤲😓🤲😓

Back