- 18 Şubat 2018
- 1.058
- 1.444
- 133
Evet doktorum verdi hatta günde 2 dedi ama bana çok ağır geldi günde 1 defa kullanıyorum.glifor'u doktorunuz mu verdi acaba? ne için kullanıyorsunuz onu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet doktorum verdi hatta günde 2 dedi ama bana çok ağır geldi günde 1 defa kullanıyorum.glifor'u doktorunuz mu verdi acaba? ne için kullanıyorsunuz onu
Bu kadar ilacBenim iptal olan aşılamamdan elimde gonalf vardı 5 gün onu ve femerayı kullandım yanında aspirin glifor bide sulandırılan bi takviye aldım. 3 nisan da çatlatma iğnesi vuruldum 2 tane yumurtam vardı. Aspriine ve glifora hala devam ediyorum pazartesi kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum
Yok sebebsiz diyorlar ilk defa bende bu kadar yüklü ilaç kullandım ama doktorum 2.5 yıllık dosya geçmişime bakarak buna karar verdi ya stresten ya da başka şeylerden yumurtalarım tepki vermiyordu bu ay zorladık birazBu kadar ilac
Herhangi bir sorun varmi sende yada esinde
Histeroskopi cektin mi hic ? Esinde sperm testi yaptı mi çünkü sebepsiz diye bisey yok bence illaki bi neden varki olmuyorYok sebebsiz diyorlar ilk defa bende bu kadar yüklü ilaç kullandım ama doktorum 2.5 yıllık dosya geçmişime bakarak buna karar verdi ya stresten ya da başka şeylerden yumurtalarım tepki vermiyordu bu ay zorladık biraz
Rahim filmi bir sürü test falan filan hepsi yapıldı eşime de yapıldı. Ama maalesef sebepsiz de olabiliyor çoğumuzun gittiği bölüm zaten sebepsiz inferlite. Ve dini boyutu da var tabi ki nasipten öte yol yok biz uğraşıyoruz Rabbim biliyordur zamanınıHisteroskopi cektin mi hic ? Esinde sperm testi yaptı mi çünkü sebepsiz diye bisey yok bence illaki bi neden varki olmuyor
glifor şeker ilacı diye biliyorum, öyle bir rahatsızlığınız mı var acaba? bazen tüp bebek tedavisinde de kilo kontrolü için verebiliyor doktorlar o yüzden sordum. Kilo verdiriyormu acabaEvet doktorum verdi hatta günde 2 dedi ama bana çok ağır geldi günde 1 defa kullanıyorum.
Evet insilün direnci hapı doktor yumurta gelişiminde önemli dedi bide biraz kilom var 10 15 kilo fazla onun için etkili olabileceğini düşündü belki günde 2 kere içsem kilo vermeye etkisi olurdu ama çalıştığım için ben etkilerine dayanamadım günde 1 e düşürdümglifor şeker ilacı diye biliyorum, öyle bir rahatsızlığınız mı var acaba? bazen tüp bebek tedavisinde de kilo kontrolü için verebiliyor doktorlar o yüzden sordum. Kilo verdiriyormu acaba
Ne zaman aşılama yaptırmıştınız demet hanımBen sonucumu aldım alamaz olsaydım
3 nisanda yaptırmıştımNe zaman aşılama yaptırmıştınız demet hanım
Canını sıkma, moralini bozma lütfen, biliyorum üzgünsün ama vakti zamanı var mutlaka, asla pes etmek yokBen sonucumu aldım alamaz olsaydım
Allah razı olsun canım sagolasin.ben kendimden çok dört gözle bekleyen anneme babama eşime cok üzülüyorum nasil söyleyeceğimi bilmiyorumCanını sıkma, moralini bozma lütfen, biliyorum üzgünsün ama vakti zamanı var mutlaka, asla pes etmek yok
Merhabalar aşılama tarihim 12 nisan aşılamadan itibaren 1-2 gün kasık, sırt ve bel ağrım oldu. Şuanda sadece biraz ayakta kaldığımda sırtım ve belim ağrıyor. Burda okuduğum kadarıyla ilaçların etkisiymiş sanırımMerhaba kızlar asilama sonrasindaki gunlerde rahimde hafif agrilar hissettinz mi yani agri dedigim oyle sanci degil hani rahimde biseyler oluyor hissedebiliyorsun. Bide bel agrisi yasayan varmi ,?
Öyle deme lütfen ikinciyi mutlaka dene şans artıyormuş belkide ikincide gelecek bebeğin sadece biraz sabır lütfen hemen umutsuzluğa kapılma nolursunBen sonucumu aldım alamaz olsaydım
Gecen sene hsg çekildi bana da sorun yok dendi tupler açık falan. Bu sene endometriozis icin laparoskopi ve histeroskopi oldum sol tupum kapaliymis tek tupum acik ve bunu bir sene boyinca bilmeyip bosa kürek cektim. Bence bi histeroskopi de cektirin tanisal amacli. Hsg yuzde yuz sonuc vermiyor. Sperm durumu da sabir kalmaz daha once sorun yoksa tekrar sorunsuz olacagi anlamina gelmiyor degisiklikler oluyor. Ne yazikki.Rahim filmi bir sürü test falan filan hepsi yapıldı eşime de yapıldı. Ama maalesef sebepsiz de olabiliyor çoğumuzun gittiği bölüm zaten sebepsiz inferlite. Ve dini boyutu da var tabi ki nasipten öte yol yok biz uğraşıyoruz Rabbim biliyordur zamanını
Merhabalar bende polikistik over var kilo sorunum hiçbir zaman olmadı çok şükür ama doktorum glifor verdi şeker ilacı evet hem insülin direncini dengeliyor hemde yumurta kalitesi arttırıcı özelliği var bana o yüzden verdiglifor şeker ilacı diye biliyorum, öyle bir rahatsızlığınız mı var acaba? bazen tüp bebek tedavisinde de kilo kontrolü için verebiliyor doktorlar o yüzden sordum. Kilo verdiriyormu acaba
Peki insülin direnci varmiydi yoksa olmadığı halde mi verdi. Benimde polikistigim var ne yazik ki kilo sorunum yoktu o yüzden soruyorumMerhabalar bende polikistik over var kilo sorunum hiçbir zaman olmadı çok şükür ama doktorum glifor verdi şeker ilacı evet hem insülin direncini dengeliyor hemde yumurta kalitesi arttırıcı özelliği var bana o yüzden verdi
Merhabalar gliforu bende kullanıyorum doktorum bana günde 1 tane demişti ama ağır geldiği için yarıma düşürdü araştırınca yemek yerken ilacı içip devam edildiğinde etkilerin yaşanmadığını yazmışlardı bende denedim ve o şekilde çok rahat ettim. Akşam yemeğinde 2-3 kaşık yiyorum hemen ilacımı içip devam ediyorum sizde o şekilde denerseniz daha az etkilenebilirsinizEvet insilün direnci hapı doktor yumurta gelişiminde önemli dedi bide biraz kilom var 10 15 kilo fazla onun için etkili olabileceğini düşündü belki günde 2 kere içsem kilo vermeye etkisi olurdu ama çalıştığım için ben etkilerine dayanamadım günde 1 e düşürdüm
Canııım üzme canını ne olur. Bak I LoVe You nun da dediği gibi 2.de şans artıyor. Ben bu ay daha umutluyum. Lütfen sen de pes etme. İstersen benim doktoruma da görün muayene ol öykünü anlat. Sana görüşünü söylesin ondan sonra sen karar verirsin ne yapacağına? 2.aşılama mı yoksa tüp bebek mi diyeAllah razı olsun canım sagolasin.ben kendimden çok dört gözle bekleyen anneme babama eşime cok üzülüyorum nasil söyleyeceğimi bilmiyorum
İnsülin direnci için herhangi bir test yapmadı yumurtaların kalitesini arttırıcı etkisi olduğu için verdiPeki insülin direnci varmiydi yoksa olmadığı halde mi verdi. Benimde polikistigim var ne yazik ki kilo sorunum yoktu o yüzden soruyorum