• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021 NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Devlette aşılama icin sartlara uymuyoruz maalesef zaten burdaki hastanede sarta uysamda yaptirmam..ozele bile başka ile gidiyordum..
canım şartlar ne olarak söyledi banada herkes 23 şart vs dedi dr eşimin sonuçlarını görünce aşılama yapalım dedi ben yaş şartı sigorta şartı vs dedim dr takılma hepsi bize bağlı dedi

Merhaba arkadaşlar ben 3.5 yıllık evliyim ilk yılı çocuk düşünmedik 2.5 yıldır istiyoruz polikistikoverim ama reglim her ay düzenli oluyor diğer tüm kriterlerini taşıyorum 31 yaşındayım. Bu zamana kadar 3 kere klomenle yumurta takibi yapıldım klomene çok cevap vermedi yumurtalıklarım sonra başka bi hastaneye geçtim Ankara’da orda femara ya başladılar femarayı 6 aydır kullanıyorum yumurtalıklarım da cevap Veriyor çatlatma iğnesi oluyorum ama hamilelik olmuyor . Rahim filmi çekildim herşey normal çıktı . Bu ay 6 Nisan da ilk defa aşılama oldum 5. Nisan da 20 mm olmuştu yumurtam çatlatma iğnesi vuruldum ve 6 nisan da aşılama oldum . Yarım saat hastanede yattım sonra eve geldim evdede 2.5 saat yattım biraz karnımda ağrı vardı ama çok değildi 7 nisan da karnım çok ağrıyordu ve lavaboya gittiğimde çok akıntım oldu karnım ve kasıklarım 2 gün ağrıdı sizde de oldu mu böyle şeyler
Ayni şeyler bana da oldu inşallah hayırlısıdır dedim olanları hayra yoralım umut olsun bize

Bazal vücut ısısı takibi yapaniniz var mı? Ben biraz ateşim yüksek seyrediyor 3 gündür siz de de var mı böyle bir durum

Hic sorun yokken olmuyor sorun olsa dicem sorun var ondan olmuyor tedavime bakarım ama sorun yok eee niye olmuyor bu isyan etmek istemiyorum ama bıktım bittim tükendim akşama kadar ağlamak istiyorum artık cocukta istemiyorum demek imtihanimiz buymus ben geçemedim başaramadim Allahim sizin yolunuzu açık etsin inşallah
Bana da aynı duygular geldi iki ay önce güya bırakmıştım ama insan dayanamıyor yine çabalamaya başlıyorsun. Bir ay ara verip kendini toplayabilirsin evde incir havuç kürü yapabilirsin vücut ısısı ölçümü deneyebilirsin doktora gitmeden kendi gönlünce daha çok umutla sevgiyle olan bir aylık tedavi. İnşallahhhh gerek kalmaz adet çıkmadıkça umut kesilmez ama sen toparlanmaya bak bu ay seni hepimiz çok iyi anlıyoruz kendine iyi bak..

Hayırlısı olsun canım, aşılaman inşallah tutar bebişine kavuşursun🙏🏻 Bende aşılama tedavisine ilk önce femera ile başlayıp Gonal-f iğne ile devam ederek uyarıldı yumurtalarım😊 çatlatma iğnesi ile aşılama olduğun saat arasında kaç saat vardı, belki sonradan çatlamıştır yumurtan, kasık ağrın ondan olabilir. Benim ilk aşılamamda olmuştu aşılama sonrası kasık bel ağrısı ama 2. De hiç bir şey hissetmedim halada hissetmiyorum🙃
Sağol inş hepimiz kavuşuruz canm 30 saat sonra aşılama oldum

Merhaba, burada gidilecek en iyi yer üniversite prof. Mehmet Sıddık evsen var tüp Bebek merkezinde bize ilaçlarla birlikte 1500 yakın oldu. Ben ilk diyarlife hastanesine gittim hakan çoksuer var hiç memnun kalmadım, galiba aynı gün yaptırdık aşılamamizi durumunuz nasıl
Peki randevuyu nerden almak lazım o doktora kusura bakmayın çok soru soruyorum 😑 evet aynı gündü asilamamiz. Benim ara ara sol tarafımda ağrı oluyor onun dışında hiç bir değişiklik yok genel durumumda. Sizin durumunuz nasil

Merhaba kızlar asilama sonrasindaki gunlerde rahimde hafif agrilar hissettinz mi yani agri dedigim oyle sanci degil hani rahimde biseyler oluyor hissedebiliyorsun. Bide bel agrisi yasayan varmi ,?

Merhaba kızlar asilama sonrasindaki gunlerde rahimde hafif agrilar hissettinz mi yani agri dedigim oyle sanci degil hani rahimde biseyler oluyor hissedebiliyorsun. Bide bel agrisi yasayan varmi ,?
Evet evet benimde oluyor ilk aşılamam da daha çoktu bunda seğirme gibi bir hareketlilik var

Evet evet benimde oluyor ilk aşılamam da daha çoktu bunda seğirme gibi bir hareketlilik var
Benim ilk asilama 12 nisanda oldu. Bel agrim var sürekli halsizim tani oruc da etkiliyor ama rahimdeki bu baski agri hissini anlamadim

Benim ilk asilama 12 nisanda oldu. Bel agrim var sürekli halsizim tani oruc da etkiliyor ama rahimdeki bu baski agri hissini anlamadim
Bende 5 nisan da oldum ilk günler daha fazla gibiydi ama şimdi açıkcası hiç belirtim yok ama hiç ilk aşılamam da daha çok belirtim vardı göğüs ağrısı falan filan bunda hiç birşey yok bu da beni azıcık korkutmuyor değil 😮😏ilaçlae bizi yanıltıyor yani biz ne düşünürsek düşünelim test günümüzü beklicez 😔

Bende 5 nisan da oldum ilk günler daha fazla gibiydi ama şimdi açıkcası hiç belirtim yok ama hiç ilk aşılamam da daha çok belirtim vardı göğüs ağrısı falan filan bunda hiç birşey yok bu da beni azıcık korkutmuyor değil 😮😏ilaçlae bizi yanıltıyor yani biz ne düşünürsek düşünelim test günümüzü beklicez 😔
Ben ilac kullanmadim. Yumurtam guzel büyüdüğü icin gerek duymadi doktor. Sadece asilamadan önceki gun verdigi saatte ovitrelle vurdum. Sonrasinda da ilac yazmadi sen kullandin mi ?

Günün az kalmis illa belirti verecek diye bisey yok canini sıkma inşallah bebegin seninledir🤲🏼

Ben de 14 Nisan'da aşılama oldum, kasıklarımda hafif ağrı var, belimde de ağrı ve belimden aşağı doğru tatlı tatlı kaşıntı var, inşallah güzel haberlerin belirtisidir 🙏

Ben de 14 Nisan'da aşılama oldum, kasıklarımda hafif ağrı var, belimde de ağrı ve belimden aşağı doğru tatlı tatlı kaşıntı var, inşallah güzel haberlerin belirtisidir 🙏
Ignenin etkisi de olabilir hani uzmek icin demiyorm daha cok erken seninki dollenme 7 yada 8. Gunden sonra başlar sabirla beklememiz gerekiyor rabbim yüzlerimizi güldürsün inşallah 🤲🏼 benim içinde erken

Ignenin etkisi de olabilir hani uzmek icin demiyorm daha cok erken seninki dollenme 7 yada 8. Gunden sonra başlar sabirla beklememiz gerekiyor rabbim yüzlerimizi güldürsün inşallah 🤲🏼
Haklısın iğne etkisidir büyük ihtimalle ama yine de olumlu düşünmek istiyorum test günüme kadar, amin hepimizin yüzü gülsün inşallah

Ben ilac kullanmadim. Yumurtam guzel büyüdüğü icin gerek duymadi doktor. Sadece asilamadan önceki gun verdigi saatte ovitrelle vurdum. Sonrasinda da ilac yazmadi sen kullandin mi ?
Benim iptal olan aşılamamdan elimde gonalf vardı 5 gün onu ve femerayı kullandım yanında aspirin glifor bide sulandırılan bi takviye aldım. 3 nisan da çatlatma iğnesi vuruldum 2 tane yumurtam vardı. Aspriine ve glifora hala devam ediyorum pazartesi kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum

Artık hicbirsey istemiyorum Allahin var bildigi vermiyor işte vermiyor yırtınıyorum sabahlara kadar nerde ne dua var okuyorum otlar mi denemedim neler neler yok vermiyor mevlam bu kadar uğraş cabaya rağmen vermiyorsa var bildiği o yuzden vermiyor bıraktım butun tedaviyi beni bu hallere sokan surekli psikolojik şiddet uygulayan herkesede hakkim haram olsun onceden dusunmuyorduk derdim ama artik olmuyor diyeceğim sizlere nasip etsin rabbim🤲
Canım lütfen bu kadar ümitsiz düşünme, anlıyorum bu süreç insanı gerçekten çok yıpratıyor. Bende senin gibi düşünüyorum, benimde aşılamam tutmazsa 2 ay falan ara verip biraz kendimi toparlamayı düşünüyorum. ama pes etmek yok. Verende alanda Allah,elbet kararladığı bi zaman vardır. Kadere inanırım ama asla kaderci olmam ve sonuna kadar mücadelemi devam ettiririm. sende lütfen pes etme, isyan etme ve bebiş hayalinden asla vazgeçme. eğer kendini çok kötü hissediyorsan psikolojik destek alabilirsin, başka bi formda okumuştum, uzun uğraşlar sonucu hamile kalan bi bayan tecrübelerini yazmış, en isyan ettiği olumsuzluğa kapıldığı ve vazgeçtiği zamanda psikolojik destek almış çok faydası oldu diyordu,aklında olsun. kendini yıpratma lütfen:)

Benim iptal olan aşılamamdan elimde gonalf vardı 5 gün onu ve femerayı kullandım yanında aspirin glifor bide sulandırılan bi takviye aldım. 3 nisan da çatlatma iğnesi vuruldum 2 tane yumurtam vardı. Aspriine ve glifora hala devam ediyorum pazartesi kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum
glifor'u doktorunuz mu verdi acaba? ne için kullanıyorsunuz onu

Back