Peki üniversite de tüp bebek prosedürü olarak devlette aşılama şartı var mıBende İzmir'liyim ama Diyarbakır'da yaşıyorum tayinci olduğumuz için. Büyük şehirdesin bu yüzden şanslısın 2 üniversiteninde tüp Bebek merkezleri var ikisinide araştır ara görüş kafana yatan üniversiteye git. Eğer olmazsa çok tanıdığım kişi var İzmir'de özelde tüp Bebek yaptıran, sana doktor isimlerini verirm.
Erken gebelik testinde çıkar diye düşünüyorumKizlar adetime 2 gün kaldi catlatma ignesinin 12 günü bugun erken gelebik testi yapsam doğru sonuc verirmi sizce
Ya da bekleyebileceksen yarın sabah yap. Hem 1 gün daha geçmiş olurKizlar adetime 2 gün kaldi catlatma ignesinin 12 günü bugun erken gelebik testi yapsam doğru sonuc verirmi sizce
Yarın sabah yapicam zaten kuzum erkenmi alayim yoksa normal testmi alayim o zamanYa da bekleyebileceksen yarın sabah yap. Hem 1 gün daha geçmiş olur
Normal testte çıkar bence de, hadi senden de pozitif görelim, grubumuzun ikinci bebişi olsunYarın sabah yapicam zaten kuzum erkenmi alayim yoksa normal testmi alayim o zaman
Allahimmm ne olur ne olurrrrrNormal testte çıkar bence de, hadi senden de pozitif görelim, grubumuzun ikinci bebişi olsun
Canımm benim çok mutlu oldum çook Allah'ım sağlıkla kucağına vermeyide nasip etsinSonucum çıktı 65.37
Kuzum sen naptın bugün bida yeniledin mi testiniAllahimmm ne olur ne olurrrrrtestte ciktida benim genelde catlatma ignesinin etkisini vucudum cok geç atıyor o yuzden onun etkisidir diye düşünüyorum
Allah razı olsun bu gece hepiniz benim dualarimda olacaksınızCanımm benim çok mutlu oldum çook Allah'ım sağlıkla kucağına vermeyide nasip etsinBizede dualarını eksik etme
Amin amin Allah razı olsun çok teşekkür ederimYa coooook sevindimRabbim sonuna kadar gelmeyi, sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
10. Günden beri varadet ağrısı gibi mi ve kaç gündür var canım
Yeniledim kuzum çıktı ama siliklesiyor sanırım gittikceKuzum sen naptın bugün bida yeniledin mi testini
benimde önümüzdeki ay aşılama olucak ama bu ay hsg çekildi ertesi günü ilişki oldu yumurtlamadan dolayı bat 19 u ama adet ağrılarım normalde 3 gün falan önce gelirdi şimdi ilşkiden bir hafta sonra başladı ağrılar hala ara ara olan bel ve kasık ağrım var belirti olarak görmedim çünkü resmen adt ağrısı gibi umut işte10. Günden beri var
Vardır inşallah yarında yaparsın bakalımYeniledim kuzum çıktı ama siliklesiyor sanırım gittikce
Devlette yaptırmanı hiç istememPeki üniversite de tüp bebek prosedürü olarak devlette aşılama şartı var mı
Aşılama şartı var fakat özelde yapılan aşılamada sayılıyor.Peki üniversite de tüp bebek prosedürü olarak devlette aşılama şartı var mı
Sanırım en büyüğüde benimTopigin en küçüğü de benim
Ve devletten çıkarttığın tüp bebek raporuyla özeldede yaptirabiliyosun. Ben Eskişehir'deyim bi tanıdık devletten çıkardığı raporla Acı bademde tüp bebeğe başladı 13binmis raporlu olduğu için.Peki üniversite de tüp bebek prosedürü olarak devlette aşılama şartı var mı
Devlette rapor sartlari neler canım hicbir sorun olmayanada veriliyormu 3 senelik evli olcam yakında bir ozelde asilama denedim ama ikimizdede sorun yok yinede verirlermiVe devletten çıkarttığın tüp bebek raporuyla özeldede yaptirabiliyosun. Ben Eskişehir'deyim bi tanıdık devletten çıkardığı raporla Acı bademde tüp bebeğe başladı 13binmis raporlu olduğu için.
Ben üniversite hastanesinde hep tedavime başladım Bolu İzzet Baysal üniversitesi. Şuan ilk aşılama klomen ile oldu zaten maddi olarak zorlamadı. Ve tüp bebek hemşiresi ile konuştum. Normalde 2 tüpü tıkalı olanlarda 3yıl evlilik şartı aranmıyor ama benim tek tüp tıkalı o yüzden sorun sayılmıyormuş. Veya eşinizde azosperm(sperm yokluğu) vb tanılar varsa da 3 yıl şartı aranmıyor. Üstelik tüp bebek aşamasına geçmek içinde en az iki kere gonal f iğne ile aşılama denemek gerekiyormuş.Devlette rapor sartlari neler canım hicbir sorun olmayanada veriliyormu 3 senelik evli olcam yakında bir ozelde asilama denedim ama ikimizdede sorun yok yinede verirlermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?