- 28 Ekim 2020
- 2.643
- 1.738
- 53
adet ağrısı gibi mi ve kaç gündür var canımEvet var kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor karın ağrım var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adet ağrısı gibi mi ve kaç gündür var canımEvet var kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor karın ağrım var
O zaman tabloya kocaman bir emoji ekliyorum Tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun bizlere de dua lütfen65.37 çıktı
Proxeed plus saşe. Yazın çıkar. Pahalı ama inanın değer. Bizde hareketliliği etkiledi zaten istediğimiz oydu. Sayı sorunu yoktuIlacın ismini yazar mısınız veya resmini atar misiniz
Inşallah canim Allah razı olsun çok teşekkür ederim ❤Demetçimmm güzel haberler gelecek senden de
Teşekkür ederimProxeed plus saşe. Yazın çıkar. Pahalı ama inanın değer. Bizde hareketliliği etkiledi zaten istediğimiz oydu. Sayı sorunu yoktu
Üniversitenin bazı şartları var, o şartları sağladığında devlet yarısını karşılıyor. Sana rapor çıkartıyorlar rapor sayesinde aşılama 1000 lirayı tüp Bebek ise 6000 kadar tutuyor. Üniversite 2 aşılama yapıyor arkasından tüp bebeğe geçiyor. Hemde tüp Bebek merkezi doktorları prof veya doç oluyor. Siz hangi şehirdesiniz. İsterseniz size yardımcı olmayı çok isterimB
Bizim aşılamamız 10 bini gecti canim soyledigin de cok mantıklı geldi. Kendime nasıl bir yol çizeceğim şuan hiç bilmiyorum ama keşke o raporlar vs tamamlayabilsem o prosedürleri de yapabilsek orada
Aminnnnn inşallahMerhaba benimde 9 Nisan'da asilamam yapıldı hepimiz için şu mübarek ayda kalben ne istiyorsak onu nasip etsin rabbim inşallah
Cok sevindim ne olur bizler icin dua et ne olurAmin insAllah
Ya gerçekten doktor tedavi arayışına girdim. Çünkü doktoruma cok güvendim olmaması için hiç bir sebep yok dedi. Vazgeçmedim kendinden ama umudum kırıldı cok mutlu olurum yardim ederseniz. Ben izmirdeyimÜniversitenin bazı şartları var, o şartları sağladığında devlet yarısını karşılıyor. Sana rapor çıkartıyorlar rapor sayesinde aşılama 1000 lirayı tüp Bebek ise 6000 kadar tutuyor. Üniversite 2 aşılama yapıyor arkasından tüp bebeğe geçiyor. Hemde tüp Bebek merkezi doktorları prof veya doç oluyor. Siz hangi şehirdesiniz. İsterseniz size yardımcı olmayı çok isterim
Bende kistler vardı kullanmadan önce doktora gittim ve ilaç verdi bende ilaç yerine macunu aldım , kullandıktan sonra doktora tekrar gittim bütün kistlerim gitmişti. Ve kullandığım aylar yumurtlamami çok iyi hissediyorum. Dolabımda hep var çok sancılı adetlerimde yiyorum ağrımida kesiyor.Yumurta sayısı veya büyüklüğünü kullandığınız ay doktor kontrolünde öğrenme şansınız oldumu peki?ençok onu merak ediyorum
Sonucum çıktı 65.37
Çok tatlılar gerçekten bende kaç aydır eşime dil döküyorum evcil hayvan için sürekli geçiştiriyor bide bağ kurarım üzülürüm diye korkuyorAblaları aslında bu güzel iki tane kız benim kızlarım. Biri 12 biri de 6 yaşında. anne kızlar
onlara annem abla bebek alsin mi dediklerinde havalara zıplıyorlar :) onlarla vakit geçirip herseyi unutuyorum
Amin amin inşallahCanımmmm tebrik ederim gün ve gün artsın o sayılar açılışı seninle yaptık Umarım sağlıkla kucağına alırsın
Tabiki asla unutmicam bu gece namaz kılıcam hepimiz duamda olacaksınızO zaman tabloya kocaman bir emoji ekliyorum Tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun bizlere de dua lütfen
Bu akşam namaz kilacagim hepiniz duamda olacaksınızCok sevindim ne olur bizler icin dua et ne olur
Bende İzmir'liyim ama Diyarbakır'da yaşıyorum tayinci olduğumuz için. Büyük şehirdesin bu yüzden şanslısın 2 üniversiteninde tüp Bebek merkezleri var ikisinide araştır ara görüş kafana yatan üniversiteye git. Eğer olmazsa çok tanıdığım kişi var İzmir'de özelde tüp Bebek yaptıran, sana doktor isimlerini verirm.Ya gerçekten doktor tedavi arayışına girdim. Çünkü doktoruma cok güvendim olmaması için hiç bir sebep yok dedi. Vazgeçmedim kendinden ama umudum kırıldı cok mutlu olurum yardim ederseniz. Ben izmirdeyim
Bende kist olmadı ama yumurta kalitesi için kullanıyorum. İyi geldiğini ben de düşünüyorumBende kistler vardı kullanmadan önce doktora gittim ve ilaç verdi bende ilaç yerine macunu aldım , kullandıktan sonra doktora tekrar gittim bütün kistlerim gitmişti. Ve kullandığım aylar yumurtlamami çok iyi hissediyorum. Dolabımda hep var çok sancılı adetlerimde yiyorum ağrımida kesiyor.
Ya coooook sevindim Rabbim sonuna kadar gelmeyi, sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahSonucum çıktı 65.37
İnşallah pozitifleri görürüz böyle şeylerle uğraşmamiza gerek kalmaz bu ağrıları çektiğimize değsin inşallahBende kist olmadı ama yumurta kalitesi için kullanıyorum. İyi geldiğini ben de düşünüyorum