Aşılama 2021 NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
D demet7688 bebeğim sana güncel haberlerim var. Bugün 2 yerle görüştüm.
1) 9 Eylül Tüp bebek merkezi yaşımı ve kaç aşılama yaptığımı sordu. Dedi ki bayramdan sonraki ay başlayalım çünkü ovulasyonunuz bayrama denk gelir. Bu arada kapanma ihtimali de var dedi. Suya gitsem su kurur neyse dedi ki 3.aşılama yapılmadan tüp e geçilmez 3.yü olursunuz rapor hakkınız olur öyle tüpe geçersiniz. Tamam dedim
2) Smyrna Tüp bebek merkezi ; 70 TL sadece muayene. 200 tl muayene+kan+spermiyogram. Raporsuz tüp bebek 10-15 bin ilaçlar dahil. Ayrıca ek işlem ne varsa hepsi dahil. Biz ayrı ayrı almıyoruz birşeyi dedi. Rapor olursa 8-9 bin olur. Yani arada 6 bin fark var. İrenbe ile yüz yüze görüşmeye gideceğiz eşimle. En son ne yapacağımıza karar vereceğiz. Durumlar şimdilik bu kuzum haber vereyim dedim. Benim olumsuz olursa muhtemelen ben de bu ay dinlenir önümüzdeki ay başlarım

Benim aşılamadan sonra hiç düşmedi hep yükseldi ben kanda negatif görünce kovit oluyorum herhalde hastaneye git gel kaptık sonunda dedim kendi kendime ateş yüksek seyredi
Sız normal asılama ıcın ne kadar ucret odedınız?

Kızlar kan testi sonucum negatif ne yazık ki biliyordum ama yinede bi umut bekliyor insan çok çok üzgünüm
Doktorla görüştüm tüp bebeğe başlıcaz rapor için kuruldan randevu aldım şimdi yetişirse bu adete yetismezse diğer adette başlıcaz nasip olursa

Son düzenleme:
Canim eline emeğine sağlık çok bilgilendirici oldu biz başka bir doktorda özele gideceğimize ya bizi bilen doktorumuza yada 9 eylüle gidelim en mantıklısı bu.ama memnun olan arkadaşlar da var. Ben 9 eylulu düşünüyorum açıkçası bana da iletişim numarası verirsen çok sevinirim

Kendi doktorumla devam etmek istiyorum aam egepol tüp bebek yapmıyor ayrıca adet olursan laparoskopi yaparız demişti fiyat sormaya gittik 3.500 lira 1/3 özel tüp bebek fiyatı. Açıkçası fiyatı çok ve gerekli gelmedi bana çünkü bir bulgusu yoktu. İhtimali elemek için sırf yapıldı demek için yapalım dedi. Yapmak istemiyorum. Kafalar Bi milyon anlayacağın (0232)4123181 9 Eylül Tüp bebek merkezi bu canım. Sen de sor bilgi al. En azından diğer aşılamaların daha az maaliyetlr olur en azından

Canim cok paralar bunlar. Sanki sokaktan topluyo gözüyle mi bakıyorlar bize ne düşünüyorlarsa. Benim işlemim İrenbe de yapıldı. Sikayetvar.com da okumuştum girişteki gorevliler kaba diye.birebir şahit de oldum.anneme kaymakamliktan izin aldık gittik haftasonu diye.Icerisi kalabalık olmamasına rağmen anneme kaç kere çıkın dediler.1 refakatci hakki var dediler bende eşimin dışarıda beklediğini onun yerine annemin yanimda olmasini istediğimi söyledim. sağlık için olsa da kabalar. Lavaboya her girişimde gözümün içine baktılar.ben hassas duygusal insanım oraya gitmek istemiyorum birdaha.insallah şartlar elverişli olur da 9 eylüle gidebilirim

Peki sana doktorun verdiği tarih neydi canim test için ?

Çok çok sağol canim seninde bilgi vermen sayesinde perşembe gününe randevu aldım . İnşallah hayırlısı olur.perşembe günü gidip gelince neler oldu yazarım.simdiden kalbim pır pır atıyor Insallah olumlu haberlerle dönerim

İnş canım benimm haber ver mutlaka merak ediyorum ben de süreçleri ne. Ne yapıyorlar diye. Senin adetli olmanın avantajı var bu ay işlem yetişir hadi inş güzel şeyler olsun

Arkadaşlar şimdi benim aşılamama 5 gün oldu bugün benim sağda 2 yumurtam vardi solda yoktu ama aşılama oldugu gün den beri ufak ufak hep solda agrim oldu sağda pek olmadı hani agrisi birazda bacagıma vuruyo gibi bunu yasayan varmi? Bide ben 20 yaşındayım 9 aylık evliyim ilk aşılamam sizce aşılama tutmazsa 2.ciyi hemen yapmalimiyim yoksa erken mi beklemelimiyim nolursunuz hem heycan hem stres bana yardimci olun

İnş canım benimm haber ver mutlaka merak ediyorum ben de süreçleri ne. Ne yapıyorlar diye. Senin adetli olmanın avantajı var bu ay işlem yetişir hadi inş güzel şeyler olsun
Canim adetim bitti. Konuştuğum bayana da adetli mi gelmem gerekir dedim ama gerek yok dedi. Sanirim önceki testlerime bakacaklar. Ona göre bir yol çizecekler. 3 Kere aşılama şartını söyledi. 122lira muayene ücreti dedi.

Kızlar benim cumartesi kan testi sonucum ne yazık ki negatifti bugün bat tarihim ve dün akşam pembe kahve karışık lekelenme yaşadım bugün bu saat oldu gelen giden yok ilk defa böyle birşey yaşıyorum progestan kullandığım için mi sökülemedi acaba yoksa kist oluşmuş olabilir mi aşılaması negatif olup adet gören arkadaşlarım her zaman ki gibi mi oldunuz yoksa sizinde bu sefer farklı mı oldu?

Bence bekle cmm yasın cok genc

Ücreti bilmiyordum ama yine iyiymiş özelde verdiklerimizin yanında ne ki . Evraklarını götür bakalım muayene edip ne diyecek .

Ücreti bilmiyordum ama yine iyiymiş özelde verdiklerimizin yanında ne ki . Evraklarını götür bakalım muayene edip ne diyecek .
600 lira muayene ücreti yanında bana bedava geldi valla canım.insallah Allahim hepimizin gönlünün muradini verir.senin sayende cesaretlenip aradım Allah razı olsun ❤❤ insallah bu ay güzel haberini alırız şuan en büyük dileğim o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…