Aşılama 2021 NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Değerin gerçekten çok güzel ben bu zamana kadar maksimum 6 yı görmüştüm rabbim bize de nasip eder inşallah

Çok teşekkür ederim inşallah en yakın zamanda sizlerin güzel haberlerini bekliyorum

Kesinlikle kimyasal gebelik sonrası hamile kalma olasılığı çok artıyor canım. Bende bazen diyorum kimyasal Bile olsa kan da pozitif görsem bi kere inancım çoğalır o yüzden sen modunu asla düşürme
İnşallah canım inşallah 2 günde olsa biz çok mutlu olduk inşallah devamı gelir mutluluğumuzun her beraber burda daha güzel haberler verelim

Sana mesaj yazarken adetimin başlaması peki hemde üç gün önceden hiç bu kadar çabuk hayallerim suya düşmemişti doğrusu neyse Rabbim büyük artık 2.aşılama da deneriz
Canim erken mi basladi adetin ? Yerlesme olamaz mi ??

Hamilelik haberi almış olan canım kızlar hepinize sorum olacak yerleşme kanaması diye tabir edilen durumu yaşadınız mı merak ettim ?

Canim erken mi basladi adetin ? Yerlesme olamaz mi ??
Mesajını görmeden daha benimde yerleşme kanaması ile ilgili gruba soru sormam peki valla hiç sanmıyorum yerleşme kanaması olduğunu adetin başlangıcı gibi canım. Erken yumurtlama olduğu için erken adet oldum sanırım

Selam kizlar nasılsınız ben şimdi doktorumdan çıktım 2 inci aşılama için biraz dinlenin dedi Ağustos ayında tekrar basliycaz hayırlısı Allah'tan dilerim herkes dilediği sevince kavuşur yeni hamilelik haberleri var gurubumuzda rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin hepiniz Allah'a emanet olsun ben yine buralardayım inşallah sayfamız kapanmaz hepiniz çok çok öpüyor sevgi ile kucaklıyorum

Hamilelik haberi almış olan canım kızlar hepinize sorum olacak yerleşme kanaması diye tabir edilen durumu yaşadınız mı merak ettim ?
Benim yerleşmemi mi bilmiyorum ama bi kanama oldu kahverengi baya baya geldi ama sonra çok çok azaldı sabaha hiç bişey kalmamıştı

Hülyacım hakkın da hayırlısı olsun ara vermek bi bakıma iyi ama bi bakıma zor ama belki ummadığın anda aşılamaya gerek kalmadan bize hamilelik haberini verirsin

Benim yerleşmemi mi bilmiyorum ama bi kanama oldu kahverengi baya baya geldi ama sonra çok çok azaldı sabaha hiç bişey kalmamıştı
Sonrasında pozitif gördün canım sonuçta bence kesin yerleşmeydi kıvamı nasıldı kan gibi mi daha koyu akıntıya dönük müydü ?

Arkadaşlar şimdi benim aşılamama 5 gün oldu bugün benim sağda 2 yumurtam vardi solda yoktu ama aşılama oldugu gün den beri ufak ufak hep solda agrim oldu sağda pek olmadı hani agrisi birazda bacagıma vuruyo gibi bunu yasayan varmi? Bide ben 20 yaşındayım 9 aylık evliyim ilk aşılamam sizce aşılama tutmazsa 2.ciyi hemen yapmalimiyim yoksa erken mi beklemelimiyim nolursunuz hem heycan hem stres bana yardimci olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…