Sabah 10 gibi verdim ben canım, akşam üzeri 4 gibi çıkar dediler heyecanla bekliyorum Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallahÇok teşekkür ederim senin kan sonucu çıktı mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah 10 gibi verdim ben canım, akşam üzeri 4 gibi çıkar dediler heyecanla bekliyorum Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallahÇok teşekkür ederim senin kan sonucu çıktı mı?
Üzülme canım bende regl oldum az önceKızlar bende test vermiştim sonuç cıktı 1.20 yani negatif hamile olan arkadaşlar inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız. Diğer arkadaşlarımda en kısa zamanda pozitifi görürler insallah
Değerin gerçekten çok güzel ben bu zamana kadar maksimum 6 yı görmüştüm rabbim bize de nasip eder inşallah
Çok teşekkür ederim inşallah en yakın zamanda sizlerin güzel haberlerini bekliyorumYa cok cok çok sevindim sağlıkla beraber ilk önce göbüşünde geçireceğiniz sağlıklı ayları
sonra da kucağında ve bir ömür yanında geçireceginiz yılları olsun inşallah sağlıkla gelsin hosgeldin şimdiden bebiş❤❤❤
Yaaa çok çok çok sevindim inanki canım hadi bakalım şimdi sırada keseyi görmek varÇıktı evet 360 çıktı şükürler olsun inşallah sizlere sevinelim
duygularım çok karışık. Doktoruma girecem birazdan sıra bana gelmesini bekliyorumÜzülme canım bende regl oldum az önce
İnşallah sağlıkla gelişir daha önce bir kaybım var tekrar yaşamayayım o şeyleri Allah'ım korusunYaaa çok çok çok sevindim inanki canım hadi bakalım şimdi sırada keseyi görmek var
İnşallah canım inşallah 2 günde olsa biz çok mutlu olduk inşallah devamı gelir mutluluğumuzun her beraber burda daha güzel haberler verelimKesinlikle kimyasal gebelik sonrası hamile kalma olasılığı çok artıyor canım. Bende bazen diyorum kimyasal Bile olsa kan da pozitif görsem bi kere inancım çoğalır o yüzden sen modunu asla düşürme
Ayyy maşallah çok sevindim çok güzel bi değer gözün aydın canımÇıktı evet 360 çıktı şükürler olsun inşallah sizlere sevinelim
Çok teşekkür ederim senin de yükselse de kutlasak yaaAyyy maşallah çok sevindim çok güzel bi değer gözün aydın canım
Canim erken mi basladi adetin ? Yerlesme olamaz mi ??Sana mesaj yazarken adetimin başlaması peki hemde üç gün önceden hiç bu kadar çabuk hayallerim suya düşmemişti doğrusu neyse Rabbim büyük artık 2.aşılama da deneriz
Mesajını görmeden daha benimde yerleşme kanaması ile ilgili gruba soru sormam peki valla hiç sanmıyorum yerleşme kanaması olduğunu adetin başlangıcı gibi canım. Erken yumurtlama olduğu için erken adet oldum sanırımCanim erken mi basladi adetin ? Yerlesme olamaz mi ??
Ben yaşamadım ama bir arkadaşım yaşadıHamilelik haberi almış olan canım kızlar hepinize sorum olacak yerleşme kanaması diye tabir edilen durumu yaşadınız mı merak ettim ?
Olsun canım bebeğin seninle zaten çok şükür Topiklere de bakıyorum kimse tam net şeyler yazmıyor bu konuda o yüzden bizden yaşayan varsa anlatır diye sordumBen yaşamadım ama bir arkadaşım yaşadı
Benim yerleşmemi mi bilmiyorum ama bi kanama oldu kahverengi baya baya geldi ama sonra çok çok azaldı sabaha hiç bişey kalmamıştıHamilelik haberi almış olan canım kızlar hepinize sorum olacak yerleşme kanaması diye tabir edilen durumu yaşadınız mı merak ettim ?
Hülyacım hakkın da hayırlısı olsun ara vermek bi bakıma iyi ama bi bakıma zor ama belki ummadığın anda aşılamaya gerek kalmadan bize hamilelik haberini verirsinSelam kizlar nasılsınız ben şimdi doktorumdan çıktım 2 inci aşılama için biraz dinlenin dedi Ağustos ayında tekrar basliycaz hayırlısı Allah'tan dilerim herkes dilediği sevince kavuşur yeni hamilelik haberleri var gurubumuzda rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin hepiniz Allah'a emanet olsun ben yine buralardayım inşallah sayfamız kapanmaz hepiniz çok çok öpüyor sevgi ile kucaklıyorum
Amin güzel arkadaşım inşallah hepimize nasip olsun bu haber canim benimHülyacım hakkın da hayırlısı olsun ara vermek bi bakıma iyi ama bi bakıma zor ama belki ummadığın anda aşılamaya gerek kalmadan bize hamilelik haberini verirsin
Sonrasında pozitif gördün canım sonuçta bence kesin yerleşmeydi kıvamı nasıldı kan gibi mi daha koyu akıntıya dönük müydü ?Benim yerleşmemi mi bilmiyorum ama bi kanama oldu kahverengi baya baya geldi ama sonra çok çok azaldı sabaha hiç bişey kalmamıştı