• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021 NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Denizlide olanlar aşılama ve tüp bebek için ne düşünüyorlar. Ben hem devlette hem özelde tüp bebek oldunim ikisi de aynı şeydi hemen hemen birine 300 lira harcadım birine 2000 lirayı geçmiştir muane hariç
ben devlete hiç gitmedim canım zaten denizlide evlendiğimden beri yaşıyorum. Devlet doktorlarını hiç bilmiyorum. Özelde başladım bu yola Özel sağlıkta orada da devam ederim doktorumdan çok memnunum çünkü.

ben devlete hiç gitmedim canım zaten denizlide evlendiğimden beri yaşıyorum. Devlet doktorlarını hiç bilmiyorum. Özelde başladım bu yola Özel sağlıkta orada da devam ederim doktorumdan çok memnunum çünkü.
Ben 3 yıldır inanılmaz derece de doktor değiştirdim hem zorlu hem ben yoruldum. Devlet iyi ama özel gibi istediğin saatte güne randevu almak çok zor. Özel sağlıkta ki doktoru herkes övüyor ama bana çok pahalı geldi benim şimdi ki doktorum 10 günde 1 120 lira sizin doktorunuz 280 lira dimi. Rahim film falannsilan hepsini yaptırdım bi genetik test ve pıhtılaşmayı araştırmadım

Ya gerçekten bu fiyatları duyunca şaşırıyorum canim.tamam yine az paralar değil ama benim ödediklerime göre daha iyi.tavmergenle de gercekten cok iyi bir merkezmis ilgililermis orası da aklımda bilgi için çok teşekkür ederim ❤🌹🌹
Sen nerde yaptın canım tüp kdar para harcamışsın
rica ederim ne demek.🤗

Ben 3 yıldır inanılmaz derece de doktor değiştirdim hem zorlu hem ben yoruldum. Devlet iyi ama özel gibi istediğin saatte güne randevu almak çok zor. Özel sağlıkta ki doktoru herkes övüyor ama bana çok pahalı geldi benim şimdi ki doktorum 10 günde 1 120 lira sizin doktorunuz 280 lira dimi. Rahim film falannsilan hepsini yaptırdım bi genetik test ve pıhtılaşmayı araştırmadım
Evet 1 aylık muayene ücretreti 280 canım ama başka gidişinde ödemiyorsun. Nerede oturuyorsunuz Denizliye yakınsınız sanırım?
aslında 10 bine mal olan aşılamar okudum buradaki yorumlarda onların yanında çok az ödemişiz dedim ben benim sadece ilaçlarım ilave masraftı onun dışında 1500 tl aşılama ödedim aslında durust olmak gerekirse ilaçları maksimum 500 tl biterebilirdim ben doktorun önerdiği folik asit multivitamin desteğine 300 lira verdim dolayısıyla ilaçlar 700 tl tuttu

Sen nerde yaptın canım tüp kdar para harcamışsın
rica ederim ne demek.🤗
Testler hep özelde yapıldı. Hsg Lh sperm testi ilaçlar hepsi birde muayene ücreti acikcasi baya maddi yönden yıprandık canimm keske tutsaydı😞

Evet kuzum adet öncesi gelen akıntıyı biliyorum ona benzemiyordu. Bide fitil geliyor akıntı gibi ama artık onu anlıyorum fitil olduğunu 😂 tecrübe edindik valla.. işllah güzel haberle veririz bizde🙏 Yarın senin de test günün değil mi? İdrar testi yapsana bugün. Ben sabah yaptım öğlen yine yaptım negatif evde testim var yine mi yapsam diyorum sinir oldum tek çizgileri görünce 😂
Canim ben de büyük travma yapti test yapamıyorum resmen korkudan saka gibi hahhaa 😂 aslinda dun sahurda bi an gozum karardi gidip yapicam dedim bi baktim test yok :( simdi kurbanlık koyun gibi bekliyorum gece gidip kan testi yaptırsam mi diyorum kafam çok karışık anlik değişiyor 😂

Aahh kizlar ahh Allah'tan umut kesilmezmiş ben bu sabah bunu anladım kandaki negatiften bir hafta sonra idrar testim pozitif.. iki defa yaptım inanamadim ama var o ikinci çizgi inşallah inşallah hepimizin yüzünü güldürür Allah'ım çok içten istiyorum bütün kalbimle diliyorum hepimizin kucağını doldursun rabbim sağlıklı bebişlerle. Sizlere çok teşekkür ederim herkes birbirine müthiş destek oldu ben varlığınızı beni anladığınızı hissettim eksik olmayın
Ay InshAllah hamilesiniz şu an cok sevindim sanki kendim test yapmış gibi oldum benim de adet gunum bu cuma o gune kadar da ne test ne de kan tahlili yapmayacağım

Arkadaşlar şimdi benim aşılamama 5 gün oldu bugün benim sağda 2 yumurtam vardi solda yoktu ama aşılama oldugu gün den beri ufak ufak hep solda agrim oldu sağda pek olmadı hani agrisi birazda bacagıma vuruyo gibi bunu yasayan varmi? Bide ben 20 yaşındayım 9 aylık evliyim ilk aşılamam sizce aşılama tutmazsa 2.ciyi hemen yapmalimiyim yoksa erken mi beklemelimiyim nolursunuz hem heycan hem stres bana yardimci olun 😓 msjimi görmediniz arkadaşlar birşeyler söyleyin lütfenn

Ben beklemedeyim canım henüz 7. Günüm, dün kasıklarımda kramp şeklimde ağrı vardı hem sağda hem solda inşallah yerleşme ağrısıdır diye düşündüm, cumartesi- pazar tansiyonum yükseldi açıkcası insan umutlanıyor. Perşembeye kadar beklicem ben perşemce cuma erken gebelik testi denemek istiyorum. Umarım belirtiler adet için değildir🤲🏻🤲🏻
Valla benim de bugün 13üncü günüm cumaya kadar hic bir test falan yapmayacağım hic bir belirti de yok zaten eşime de söylüyorum tutmadi galiva diye yani kötüsüne hazır olsun diyorum eger İnshAllah tutuysa da sürpriz olur ama süt gibi akıntım var koku falan yok interenet baktım adet öncesi akıntı oyle oluyormuş:(

Arkadaşlar şimdi benim aşılamama 5 gün oldu bugün benim sağda 2 yumurtam vardi solda yoktu ama aşılama oldugu gün den beri ufak ufak hep solda agrim oldu sağda pek olmadı hani agrisi birazda bacagıma vuruyo gibi bunu yasayan varmi? Bide ben 20 yaşındayım 9 aylık evliyim ilk aşılamam sizce aşılama tutmazsa 2.ciyi hemen yapmalimiyim yoksa erken mi beklemelimiyim nolursunuz hem heycan hem stres bana yardimci olun 😓 msjimi görmediniz arkadaşlar birşeyler söyleyin lütfenn
Benim de oyle sol yumurtam ağrı yapmisti baya yürüyünce sanki düşecek gibi ve sol ayağıma dizime bile ağrı vurmuştu bir gün nerdeyse topal gibi yürüdüm hemen dojtora gittim gaz sıkışması olmuştur dedi

Canim ben de büyük travma yapti test yapamıyorum resmen korkudan saka gibi hahhaa 😂 aslinda dun sahurda bi an gozum karardi gidip yapicam dedim bi baktim test yok :KK43: simdi kurbanlık koyun gibi bekliyorum gece gidip kan testi yaptırsam mi diyorum kafam çok karışık anlik değişiyor 😂
Yaa kıyamam sürekli tek çizgide travma yaratıyor çift çizgiyi görsem inanmam bende gözlerim bozulmuş kesin derim 😂 Gece gece hiç uğraşma bence bu kadar beklemişsin sabahın hayrıyla kalk erkenden kan vermeye git tıpış tıpış 😊 ben yarını iple çekiyorum yaa 😂 senin göğüs ağrım devam ediyor mu ? Benim geçti iğnenin etkisiydi heralde uçları hafif sızlıyor elleyince

Valla benim de bugün 13üncü günüm cumaya kadar hic bir test falan yapmayacağım hic bir belirti de yok zaten eşime de söylüyorum tutmadi galiva diye yani kötüsüne hazır olsun diyorum eger İnshAllah tutuysa da sürpriz olur ama süt gibi akıntım var koku falan yok interenet baktım adet öncesi akıntı oyle oluyormuş:KK43:
Daha önce oluyor muydu adet öncesi o tarz bi akıntın benimde sıvı akıntım var daha önce olmuyordu

Bakalım benim ne zaman normale dönecek🤷🏼‍♀️ Bugün doktor sırası bekliyordun en son doktorun ne söyledi canım lekelenme için?
Böyle başlayabilir bazen normale döner dedi. Zaten öyle gibi normale dönmüştü. Bu ay ara vermemiz gerekiyormus. Bir sonraki adette başlayacak tekrar dedi. Bu ay da ilaçların etkisi devam eder dedi. Kendiniz deneyin. Hamile kalabilme ihtimalin var dedi

Benim de oyle sol yumurtam ağrı yapmisti baya yürüyünce sanki düşecek gibi ve sol ayağıma dizime bile ağrı vurmuştu bir gün nerdeyse topal gibi yürüdüm hemen dojtora gittim gaz sıkışması olmuştur dedi
Benimde bacagıma vuruyor ama dedigin gibi gaz durumu yok . Sizin kaçıncı aşılamanız sizce biraz beklemelimiyim 2.ci aşıya geçmelimiyim

Valla benim de bugün 13üncü günüm cumaya kadar hic bir test falan yapmayacağım hic bir belirti de yok zaten eşime de söylüyorum tutmadi galiva diye yani kötüsüne hazır olsun diyorum eger İnshAllah tutuysa da sürpriz olur ama süt gibi akıntım var koku falan yok interenet baktım adet öncesi akıntı oyle oluyormuş:KK43:
Kuzum bende de var o. Normalde adet öncesi de olur bende o yüzden geliyor gelmekte olan diye düşünüyorum 😔😔

Benimde bacagıma vuruyor ama dedigin gibi gaz durumu yok . Sizin kaçıncı aşılamanız sizce biraz beklemelimiyim 2.ci aşıya geçmelimiyim
Benim 2.aşılamam oldu. Doktorum arka arkaya yapmanın kümülatif etkiyi artırdığını söyledi. O yüzden hemen arkasından yaptık biz.

Back