• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021 NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayy nasil mutlu oldum Pandora Allahim.kolayca saglikla kucağına almayı nasip etsin o kadar net cikmiski 😍😍 Ben de gece rüyamda gördüm test pozitif çıkıyordu o kadar çok korkuyorum ki bugün 13. Gunum ....

Canim benimde 13. Gunum cok korkuyorum oyuzden test yapmadım belirtin var mi ? Allahtan umut kesilmez idrara gec çıkabiliyor sakin umutsuzlanma dicem ama ben daha kendimde test yapmadan cok korku ve umutsuzluk içindeyim...

Canim asilamadan sonra igne olmussun 2 gun sonra ki testinin böyle çıkması cok normal çünkü normalde 10. Gunde test bu kadar koyu çıkacağını hic sanmıyorum:KK43: Allahim.insallah gercek pozitifini almayi nasip etsin

Akintin seffaf mi yoksa krem gibi ve beyaz mı ?
Canım su gibi bir akıntı peçeteye sildiğimde çok az şeffaf bir şey geldi çok az ama benim akıntım su gibi oldu zaten son bir haftadır da oluyordu az az bugünde üst üste iki kere oldu hissedince hamilelik belirtisi mi acaba dedim

Benim doktorum adetin gecikince test ver dedi canım beklenen tarih de 29 nisandı. Yerleşme kanaması değil kesinlikle yani baya akıyor başladı adet. Bir sonraki sefere inşallah 🙏
Hayirlisi olsun canım benim rabbim kalbine sabır tez zamanda da mucizeni versin benimde test tarihim yarin . Korkuyla bekliyorum.

Canım su gibi bir akıntı peçeteye sildiğimde çok az şeffaf bir şey geldi çok az ama benim akıntım su gibi oldu zaten son bir haftadır da oluyordu az az bugünde üst üste iki kere oldu hissedince hamilelik belirtisi mi acaba dedim
Krem gibi beyaz olsaydı belirti değil dicektim canim her regl öncesi vucut akintiyi koyulastiriyormus sperm geçmesin diye yumurta yok diye bu tarz bisey demişti doktorlar. Ama seffaf su gibi akinti hakkında bilgim yok. Bende de geldi bugün peçeteye silince onun haricinde fitil kullandığım için progesteron akintimi anlayamıyorum o aktığı için.

Benim doktorum adetin gecikince test ver dedi canım beklenen tarih de 29 nisandı. Yerleşme kanaması değil kesinlikle yani baya akıyor başladı adet. Bir sonraki sefere inşallah 🙏
Canım bende adetin 20 günü 3 günlük bir lekelenme oldu normalde ayın 1 de adet olacaktım ama galıba erken oldum çünkü adetin 25. Günü yani dün kaset test yaptım negatif ama kasık ağrım ara ara var bel ağrım var göğüslerin şiş bakalım bende yerleşme kanaması diye sevindim ama bakalım hayırlısı.

Krem gibi beyaz olsaydı belirti değil dicektim canim her regl öncesi vucut akintiyi koyulastiriyormus sperm geçmesin diye yumurta yok diye bu tarz bisey demişti doktorlar. Ama seffaf su gibi akinti hakkında bilgim yok. Bende de geldi bugün peçeteye silince onun haricinde fitil kullandığım için progesteron akintimi anlayamıyorum o aktığı için.
Evet kuzum adet öncesi gelen akıntıyı biliyorum ona benzemiyordu. Bide fitil geliyor akıntı gibi ama artık onu anlıyorum fitil olduğunu 😂 tecrübe edindik valla.. işllah güzel haberle veririz bizde🙏 Yarın senin de test günün değil mi? İdrar testi yapsana bugün. Ben sabah yaptım öğlen yine yaptım negatif evde testim var yine mi yapsam diyorum sinir oldum tek çizgileri görünce 😂

Hayırlı sonuçlarla inşallah 🙏
Evet canım bana Dr direk tüp bebek demesine rağmen ben aşılama denemek istedim. 1. Tutmadı ama araştırdığım kadarıyla 2. De şans daha artıyormuş hemen vitamin gıda takviyeleriyle 2. Aşılamamıda yaptırdım. Yarın kan testinde kesin sonuç çıkacak nasipse

Bugün aradim illa adetin ikinci günü gelmeniz lazım diyorlar. Bayram önü olduğu için de yeni hasta almıyorlarmış tedavi yarim kalmasın diye. Ben mecbur 1 ay ara veriyorum:KK43:
Geç olsun güç olmasın, sende bu süreçte biraz dinlen 🙏

600 lira muayene ücreti yanında bana bedava geldi valla canım.insallah Allahim hepimizin gönlünün muradini verir.senin sayende cesaretlenip aradım Allah razı olsun 🤲🙏🤲🙏❤❤ insallah bu ay güzel haberini alırız şuan en büyük dileğim o🌹
Bende çok kararsız kaldım git gel yaptırırlar mı zaman yorar mı paranın yoracağı kesin vs. Nerden bileceğiz nasibimizi nerede ve ne zaman çıkacağı. En azından durumunu değerlendirsin baksın ne olacak. Önümüzdeki ay kazasız belasız güzel sonuçlar alırız İnş 🙏

Canim cok paralar bunlar. Sanki sokaktan topluyo gözüyle mi bakıyorlar bize ne düşünüyorlarsa. Benim işlemim İrenbe de yapıldı. Sikayetvar.com da okumuştum girişteki gorevliler kaba diye.birebir şahit de oldum.anneme kaymakamliktan izin aldık gittik haftasonu diye.Icerisi kalabalık olmamasına rağmen anneme kaç kere çıkın dediler.1 refakatci hakki var dediler bende eşimin dışarıda beklediğini onun yerine annemin yanimda olmasini istediğimi söyledim. sağlık için olsa da kabalar. Lavaboya her girişimde gözümün içine baktılar.ben hassas duygusal insanım oraya gitmek istemiyorum birdaha.insallah şartlar elverişli olur da 9 eylüle gidebilirim
Canım ben tavmergen de yaptırdım ben memnun kaldım onu da düşünebilirsiniz muaneyene 250 TL aşılama için ilaçlar hariç 1500 verdik

Sanki adet olacağım ben yarın kan verene kadar o his var üstümde karnım bi garip adet gelecekte gelemiyor gibi huzursuz vücut ısımda 37.2 lerden 36.8 lere düştü normalde adet olacağım zaman 36.4 falan olur ayy kafayı yiyeceğim az kaldı yarın olsunda kan vereyim artık. Biraz öncede arkadaşıma gittim 4 aylık hamile bebeğin çoğu şeyini almış hepsini gösterdi çok güzel bir duygu resmen boynum bükük kaldım onun adına çok seviniyorum ama kendime çok üzüldüm eve geldim yerimde duramıyorum of off

Bende çok kararsız kaldım git gel yaptırırlar mı zaman yorar mı paranın yoracağı kesin vs. Nerden bileceğiz nasibimizi nerede ve ne zaman çıkacağı. En azından durumunu değerlendirsin baksın ne olacak. Önümüzdeki ay kazasız belasız güzel sonuçlar alırız İnş 🙏
Birkere de devleti deneyelim canim. Belki nasibimiz oradadır 🤲🌹

Canım ben tavmergen de yaptırdım ben memnun kaldım onu da düşünebilirsiniz muaneyene 250 TL aşılama için ilaçlar hariç 1500 verdik
Ya gerçekten bu fiyatları duyunca şaşırıyorum canim.tamam yine az paralar değil ama benim ödediklerime göre daha iyi.tavmergenle de gercekten cok iyi bir merkezmis ilgililermis orası da aklımda bilgi için çok teşekkür ederim ❤🌹🌹

Sanki adet olacağım ben yarın kan verene kadar o his var üstümde karnım bi garip adet gelecekte gelemiyor gibi huzursuz vücut ısımda 37.2 lerden 36.8 lere düştü normalde adet olacağım zaman 36.4 falan olur ayy kafayı yiyeceğim az kaldı yarın olsunda kan vereyim artık. Biraz öncede arkadaşıma gittim 4 aylık hamile bebeğin çoğu şeyini almış hepsini gösterdi çok güzel bir duygu resmen boynum bükük kaldım onun adına çok seviniyorum ama kendime çok üzüldüm eve geldim yerimde duramıyorum of off
Canım bende hiç akinti olmadi adet öncesi gelen akıntım bile gelmedi.birde renkli olması beni ümitlendirdi 🧿🌹senin belirtiler inşallah ki bebişe işarettir. 🤗🤗

Kızlar benim cumartesi kan testi sonucum ne yazık ki negatifti bugün bat tarihim ve dün akşam pembe kahve karışık lekelenme yaşadım bugün bu saat oldu gelen giden yok ilk defa böyle birşey yaşıyorum progestan kullandığım için mi sökülemedi acaba yoksa kist oluşmuş olabilir mi aşılaması negatif olup adet gören arkadaşlarım her zaman ki gibi mi oldunuz yoksa sizinde bu sefer farklı mı oldu?
Evet canım benimde aynı oldu dün hafif hafif. Bugün öğlen itibariyle normale döndü..

Amaann senin ateşin baya yüksekmiş ben 35.8 de felan adet oluyorum şimdi de 36.6 yani yine seninkine göre düşük. Bazal vücut ısısı değil mi sabah yataktan kalkmadan ölçülen yani

Amaann senin ateşin baya yüksekmiş ben 35.8 de felan adet oluyorum şimdi de 36.6 yani yine seninkine göre düşük. Bazal vücut ısısı değil mi sabah yataktan kalkmadan ölçülen yani
Normal vücut ısım 36.6 falan canım adet olacağım zaman 36.4 36.3 falan düşüyor aşılamadan sonra 37.2 lere çıkmıştı ama dünden beri düştü 36.8 gösteriyor

Denizlide olanlar aşılama ve tüp bebek için ne düşünüyorlar. Ben hem devlette hem özelde tüp bebek oldunim ikisi de aynı şeydi hemen hemen birine 300 lira harcadım birine 2000 lirayı geçmiştir muane hariç

Back