- 29 Kasım 2020
- 192
- 151
- 23
- 32
Çıktı evet 360 çıktı şükürler olsun inşallah sizlere sevinelimCanım çıktımı kan sonucun ben şimdiden emojini bıraktım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çıktı evet 360 çıktı şükürler olsun inşallah sizlere sevinelimCanım çıktımı kan sonucun ben şimdiden emojini bıraktım
Merhaba kızlar. 3 yıllık evliyim en baştan beri bebek istiyoruz ilk defa 12 nisan pazartesi aşılama oldum. Bugün 9.günüm hiç bir belirti yok göğüs ağrısı hariç bu ger adet öncesi oluyo... sizler ne durumdasınız, bu ay aşılama yaptırıp belirtileri olanlar varmı ☺☺
Ayy nasil mutlu oldum Pandora Allahim.kolayca saglikla kucağına almayı nasip etsin o kadar net cikmiski Ben de gece rüyamda gördüm test pozitif çıkıyordu o kadar çok korkuyorum ki bugün 13. Gunum ....Aahh kizlar ahh Allah'tan umut kesilmezmiş ben bu sabah bunu anladım kandaki negatiften bir hafta sonra idrar testim pozitif.. iki defa yaptım inanamadim ama var o ikinci çizgi inşallah inşallah hepimizin yüzünü güldürür Allah'ım çok içten istiyorum bütün kalbimle diliyorum hepimizin kucağını doldursun rabbim sağlıklı bebişlerle. Sizlere çok teşekkür ederim herkes birbirine müthiş destek oldu ben varlığınızı beni anladığınızı hissettim eksik olmayın
Canim benimde 13. Gunum cok korkuyorum oyuzden test yapmadım belirtin var mi ? Allahtan umut kesilmez idrara gec çıkabiliyor sakin umutsuzlanma dicem ama ben daha kendimde test yapmadan cok korku ve umutsuzluk içindeyim...Kızlar bende sabah test yaptım bugün aşılamanın 13. Günü ve tek çizgi yarın kan testi günüm umudum kırıldı açıkçası bu ikinci aşılamamdı.
Canim asilamadan sonra igne olmussun 2 gun sonra ki testinin böyle çıkması cok normal çünkü normalde 10. Gunde test bu kadar koyu çıkacağını hic sanmıyorum Allahim.insallah gercek pozitifini almayi nasip etsinAmin amin her iftarda sahurda burdaki herkese dua ediyorum Allah hepimizin yüzünü güldürsün evlatlarımızın kokusunu alınca acılarımız dinsin kötü olan herşeyi unutalım
Akintin seffaf mi yoksa krem gibi ve beyaz mı ?Kızlar su gibi akıntım geldi biraz önce iki kere hissettim anammm adet oldum dedim sıcak sıcak sıvı bişey aktı tuvalete gittim bir korkuyla baktım sıvı akıntı bir sonra tekrar aynısı oldu daha fazla aktı kesin kan geldi bu sefer dedim adet sandım tuvalete gittim baktım yine sıvı akıntı peçeteyle sildim biraz şeffaf akıntı vardı sizce umutlansam mı ? Sabah negatifti biliyorsunuz. Pozitifi gören arkadaşlarım sizde böyle bir akıntı oldu mu ? Bilen anlayan arkadaşlarda yorum yapabilir mi? Lütfen yarın kan testinde gerçeklerle yüzleşeceğim de o Araf da kaldım
Çok teşekkür ederim senin kan sonucu çıktı mı?Canımmmm İnan çok sevindim inşallah kandada değerin yüksek çıkar, sağlıkla bebişini alırsın kucağına
Bizim de 15 Mayıs hem evlilik yıldönümümüz hemde eşimin doğum günü. Öyle bir günde mutlu haber vermeyi bende çok istemiştim ama şuan umutsuz vaka gibiyim adet tarihimi bekliyorumCanım esimin yaşı dolayısıyla birde çocukken geçirdiği kabakulak neticesinde biz acele ettik aslında 6.ayda doktora gittik kontroller tedavi derken 8ayda tamamladık karar verdik.iste nasipse mayısın 15inde 1 sene olacak.insallah arkadasim bende sizler de hepimiz anne olacağız kalpten inanıyorum Amin inşallah Allah razı olsun ❤❤❤
Kesinlikle kimyasal gebelik sonrası hamile kalma olasılığı çok artıyor canım. Bende bazen diyorum kimyasal Bile olsa kan da pozitif görsem bi kere inancım çoğalır o yüzden sen modunu asla düşürmeEvet Allahtab ümit kesilmez ama bu çok ihtimal dışı bişey canım karnımın içini kazıyorlar giib ağrıyor 3 gündür her an olabilirim regli. Ama modumu düşürüyorum inşallah bundan sonra daha kolay olacak
13.gun de çıkar ama en başında ne zaman test vereceğini söylediysen kendine o gün yap sabrının mükafatını al inşallaaaahhKizlar bugün 13. Gün kan versem cikar mi ? Dayanamayacağım galiba gece mi versem acaba
Canım şuan tam aşılama sonrası kaçıncı günün kan değeri bu maşallah çok güzelÇıktı evet 360 çıktı şükürler olsun inşallah sizlere sevinelim
kuvvet ve muhtemel ovitrelleden canım hakkımızda hayırlısı olsunAyy nasil mutlu oldum Pandora Allahim.kolayca saglikla kucağına almayı nasip etsin o kadar net cikmiski Ben de gece rüyamda gördüm test pozitif çıkıyordu o kadar çok korkuyorum ki bugün 13. Gunum ....
Canim benimde 13. Gunum cok korkuyorum oyuzden test yapmadım belirtin var mi ? Allahtan umut kesilmez idrara gec çıkabiliyor sakin umutsuzlanma dicem ama ben daha kendimde test yapmadan cok korku ve umutsuzluk içindeyim...
Canim asilamadan sonra igne olmussun 2 gun sonra ki testinin böyle çıkması cok normal çünkü normalde 10. Gunde test bu kadar koyu çıkacağını hic sanmıyorum Allahim.insallah gercek pozitifini almayi nasip etsin
Akintin seffaf mi yoksa krem gibi ve beyaz mı ?
Canim hep 27 si dedim doktorum oyle soyledi 14.gun oluyor.. cok korkuyorum zaten goguslerim cok ağrıyor çünkü regl belirtisi olabilir13.gun de çıkar ama en başında ne zaman test vereceğini söylediysen kendine o gün yap sabrının mükafatını al inşallaaaahh
14. Gündeyim bugün 12 Nisanda oldum aşılamayıCanım şuan tam aşılama sonrası kaçıncı günün kan değeri bu maşallah çok güzel
Benim de göğüslerim ağrıyor bu belirti kötü değilCanim hep 27 si dedim doktorum oyle soyledi 14.gun oluyor.. cok korkuyorum zaten goguslerim cok ağrıyor çünkü regl belirtisi olabilir
Aa ne güzel ❤❤ biz maalesef pandemiye denk gelince düğünümüz ertelendi. Nikah yaptık 15 mayısta. 9 Ağustosta da düğünümüz oldu dur bakalım canım kanda negatif görmedikçe hep umut vardır. Hatta kanda negatif gören 1 hafta sonra da pozitif olduğunu öğrenen annelerimiz var Allah büyük cifte bayram cifte kutlama yaparsınız insallah❤❤Bizim de 15 Mayıs hem evlilik yıldönümümüz hemde eşimin doğum günü. Öyle bir günde mutlu haber vermeyi bende çok istemiştim ama şuan umutsuz vaka gibiyim adet tarihimi bekliyorum
Bizim de nikah 15 Mayıs 2019 düğün 7 Haziran da oldu nikahı doğum gününe denk gelsin diye ayarladık. Mayıs ayında müjde vermeyi gerçekten çok isterim bide anneler günü biliyorsunuz hepimiz için çok özelAa ne güzel ❤❤ biz maalesef pandemiye denk gelince düğünümüz ertelendi. Nikah yaptık 15 mayısta. 9 Ağustosta da düğünümüz oldu dur bakalım canım kanda negatif görmedikçe hep umut vardır. Hatta kanda negatif gören 1 hafta sonra da pozitif olduğunu öğrenen annelerimiz var Allah büyük cifte bayram cifte kutlama yaparsınız insallah❤❤
Değerin gerçekten çok güzel ben bu zamana kadar maksimum 6 yı görmüştüm rabbim bize de nasip eder inşallah14. Gündeyim bugün 12 Nisanda oldum aşılamayı
Ya cok cok çok sevindim sağlıkla beraber ilk önce göbüşünde geçireceğiniz sağlıklı aylarıÇıktı evet 360 çıktı şükürler olsun inşallah sizlere sevinelim
Amin amin inşallah Bir an önceAyyy çok sevindim canım gözün Aydın bizlerede nasip eder inşallahhh
Sana mesaj yazarken adetimin başlaması peki hemde üç gün önceden hiç bu kadar çabuk hayallerim suya düşmemişti doğrusu neyse Rabbim büyük artık 2.aşılama da denerizAa ne güzel ❤❤ biz maalesef pandemiye denk gelince düğünümüz ertelendi. Nikah yaptık 15 mayısta. 9 Ağustosta da düğünümüz oldu dur bakalım canım kanda negatif görmedikçe hep umut vardır. Hatta kanda negatif gören 1 hafta sonra da pozitif olduğunu öğrenen annelerimiz var Allah büyük cifte bayram cifte kutlama yaparsınız insallah❤❤