Aşılama 2021 NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Ayy nasil mutlu oldum Pandora Allahim.kolayca saglikla kucağına almayı nasip etsin o kadar net cikmiski Ben de gece rüyamda gördüm test pozitif çıkıyordu o kadar çok korkuyorum ki bugün 13. Gunum ....
Kızlar bende sabah test yaptım bugün aşılamanın 13. Günü ve tek çizgi yarın kan testi günüm umudum kırıldı açıkçası bu ikinci aşılamamdı.
Canim benimde 13. Gunum cok korkuyorum oyuzden test yapmadım belirtin var mi ? Allahtan umut kesilmez idrara gec çıkabiliyor sakin umutsuzlanma dicem ama ben daha kendimde test yapmadan cok korku ve umutsuzluk içindeyim...
Amin amin her iftarda sahurda burdaki herkese dua ediyorum Allah hepimizin yüzünü güldürsün evlatlarımızın kokusunu alınca acılarımız dinsin kötü olan herşeyi unutalım
Canim asilamadan sonra igne olmussun 2 gun sonra ki testinin böyle çıkması cok normal çünkü normalde 10. Gunde test bu kadar koyu çıkacağını hic sanmıyorum Allahim.insallah gercek pozitifini almayi nasip etsin
Akintin seffaf mi yoksa krem gibi ve beyaz mı ?

Kizlar bugün 13. Gün kan versem cikar mi ? Dayanamayacağım galiba gece mi versem acaba

Bizim de 15 Mayıs hem evlilik yıldönümümüz hemde eşimin doğum günü. Öyle bir günde mutlu haber vermeyi bende çok istemiştim ama şuan umutsuz vaka gibiyim adet tarihimi bekliyorum

Kesinlikle kimyasal gebelik sonrası hamile kalma olasılığı çok artıyor canım. Bende bazen diyorum kimyasal Bile olsa kan da pozitif görsem bi kere inancım çoğalır o yüzden sen modunu asla düşürme

kuvvet ve muhtemel ovitrelleden canım hakkımızda hayırlısı olsun

13.gun de çıkar ama en başında ne zaman test vereceğini söylediysen kendine o gün yap sabrının mükafatını al inşallaaaahh
Canim hep 27 si dedim doktorum oyle soyledi 14.gun oluyor.. cok korkuyorum zaten goguslerim cok ağrıyor çünkü regl belirtisi olabilir

Bizim de 15 Mayıs hem evlilik yıldönümümüz hemde eşimin doğum günü. Öyle bir günde mutlu haber vermeyi bende çok istemiştim ama şuan umutsuz vaka gibiyim adet tarihimi bekliyorum
Aa ne güzel ❤❤ biz maalesef pandemiye denk gelince düğünümüz ertelendi. Nikah yaptık 15 mayısta. 9 Ağustosta da düğünümüz oldu dur bakalım canım kanda negatif görmedikçe hep umut vardır. Hatta kanda negatif gören 1 hafta sonra da pozitif olduğunu öğrenen annelerimiz var Allah büyük cifte bayram cifte kutlama yaparsınız insallah❤❤

Bizim de nikah 15 Mayıs 2019 düğün 7 Haziran da oldu nikahı doğum gününe denk gelsin diye ayarladık. Mayıs ayında müjde vermeyi gerçekten çok isterim bide anneler günü biliyorsunuz hepimiz için çok özel

Kızlar aşılamadan sonra böyle sarımsı uzayan akıntısı olan oldu mu? Bugün 7. Günün yoğun akıntım oldu anlam veremedim

Çıktı evet 360 çıktı şükürler olsun inşallah sizlere sevinelim
Ya cok cok çok sevindim sağlıkla beraber ilk önce göbüşünde geçireceğiniz sağlıklı ayları

sonra da kucağında ve bir ömür yanında geçireceginiz yılları olsun inşallah sağlıkla gelsin hosgeldin şimdiden bebiş

Sana mesaj yazarken adetimin başlaması peki hemde üç gün önceden hiç bu kadar çabuk hayallerim suya düşmemişti doğrusu neyse Rabbim büyük artık 2.aşılama da deneriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…