Bende de buna benzer durum oldu canım. Doğum kontrol hapını bırakınca yumurtlama zamanlarımda ilişkiye girdik, ben kendimden çok emindim aslında çünkü ilk çocuğumda da hapı bıraktığım ayda hamile kalmıştım
Neyse adet zamanım geldiğinde ben adet oldum, daha denemeye başlayalı ilk ay diye kafama çok takmadım olur dedim. Ben doktordan randevu aldım gebelik düşünüyorum bi sorun varmı yada hormonlarıma bakılsın fln diye genel kontrol için. Adetim bitmişti, ama iştahım nasıl açıldı herseyin kokusunu alıyorum, sürekli uyku halindeydim. Arkadaşlar test yap dedi, o gün işden eve gidince test yaptım veee pozitif çıktı ben şok. Çok sevindik eşimle birlikte, ertesi günü akşamı da Dr kontrolümüz var, ertesi günü gittik doktora son adet tarihine göre 6 haftalık olması gerek ama kese görünmüyor dedi, bi sorun var dedi kan testi istedi değere göre konuşalım dedi,kan testini yaptırdım 2400 lerde falandı, ertesi gün bi daha yaptır dedi değer 1390 oldu, kanamam başladı zaten sancılı bir şekilde kan testlerini 2’şer 3’er gün arayla yeniledik ve maalesef bebeğim düştü. Çok üzüldüm halada aklıma geldikçe gözlerim dolar
,Rabbim kimsenin başına vermesin
Neyse diyeceğim o ki gebe kaldıktan sonrada adet görülebiliyor
Rabbim isteyen herkese sağlıklı gebelik versin