• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021 NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar bisey soracagim progestron fitil ve estrfem ilacim bitecek yarin ama daha 3 gun kalmis bat olacak yenisini alayim mi acaba siz doktorunuza sormusmuydunuz?
Progesteronu bırakma demişti canım bana, adet olursan bırakırsın ama adet olmazsan gebelik testin pozitif çıkarsa keseyi görünceye kadar devam demişti progestana

Haklisiniz ama artk çok yoruldum
Biliyorum canım yoruldun seni çok iyi anlıyorum ama zaman çabuk geçiyor benm etrafımda bebek dolu kız kardeşim bile 3 aylık hamile sevinemedim de üzülemedim de karışık duygularım ama herşeye rağmen biz sonuna kadar savaşalım

Biliyorum canım yoruldun seni çok iyi anlıyorum ama zaman çabuk geçiyor benm etrafımda bebek dolu kız kardeşim bile 3 aylık hamile sevinemedim de üzülemedim de karışık duygularım ama herşeye rağmen biz sonuna kadar savaşalım
Evet ama artk biraksam mi diye düşünüyorum bir süre en azından bu süreçte eşimim yanımda olamayışı da beni yipratiyor

Evet ama artk biraksam mi diye düşünüyorum bir süre en azından bu süreçte eşimim yanımda olamayışı da beni yipratiyor
Benim eşimde çok sorumsuz bu konuda.. Olursa olur deyip geçiştirdi. Ben onun yüzünden de çok yıprandım ama iş inada binmişti bizde. Hakkında hayırlısı oldun biraz ara ver toparla kendini en iyisi Rabbim hayırlıdını versin 🤲

@inslhcanmya
N Nilbera19
L Leyla1993 kızlar durumlar ne sizde var mı birşeyler? Nedense içinimden birses en az ikinizin gebe olduğunu söylüyor 🤩
Kızlar ben 30 31 günde düzenli olarak adet oluyorum beklenen adet tarihim de 29 nisan o yüzden biraz daha beklemeyi düşünüyorum 26 sında falan test yaparım büyük ihtimalle ☺️

Burası nasıl bir yer kimse birbirini tanımıyor ama herkes birbirine dua ediyor Rabbim hepinizden razı olsun inşallah hayırlısı ile kısa zamanda hepimiz evlatlarımıza kavuşuruz birbirimizin sevincine ortak oluruz benim duam kim bilir burda kimin hamile kalmasına vesile olucak hepiniz duamdasınız güzel yürekli kardeşlerim Allahım bu mübarek günlerde kimin ne dileği varsa kabul etsin biz çabalayan annr adaylarının emeklerini boşa çıkarmasın inşallah 🤲🤲⚘⚘🌼🌼☺☺🤗🤗😍😍
Amin inşallah biz çok güzel yol arkadaşız birbirimizi anlayıp destekleyen inşallah hepimiz ayrılmadan bebeklerimizlede buralarda konuşmalara devam ederiz hepiniz çok değerlisiniz 🙏

Bende de buna benzer durum oldu canım. Doğum kontrol hapını bırakınca yumurtlama zamanlarımda ilişkiye girdik, ben kendimden çok emindim aslında çünkü ilk çocuğumda da hapı bıraktığım ayda hamile kalmıştım☺️ Neyse adet zamanım geldiğinde ben adet oldum, daha denemeye başlayalı ilk ay diye kafama çok takmadım olur dedim. Ben doktordan randevu aldım gebelik düşünüyorum bi sorun varmı yada hormonlarıma bakılsın fln diye genel kontrol için. Adetim bitmişti, ama iştahım nasıl açıldı herseyin kokusunu alıyorum, sürekli uyku halindeydim. Arkadaşlar test yap dedi, o gün işden eve gidince test yaptım veee pozitif çıktı ben şok. Çok sevindik eşimle birlikte, ertesi günü akşamı da Dr kontrolümüz var, ertesi günü gittik doktora son adet tarihine göre 6 haftalık olması gerek ama kese görünmüyor dedi, bi sorun var dedi kan testi istedi değere göre konuşalım dedi,kan testini yaptırdım 2400 lerde falandı, ertesi gün bi daha yaptır dedi değer 1390 oldu, kanamam başladı zaten sancılı bir şekilde kan testlerini 2’şer 3’er gün arayla yeniledik ve maalesef bebeğim düştü. Çok üzüldüm halada aklıma geldikçe gözlerim dolar😔,Rabbim kimsenin başına vermesin🙏🏻 Neyse diyeceğim o ki gebe kaldıktan sonrada adet görülebiliyor😉 Rabbim isteyen herkese sağlıklı gebelik versin💕
Dilerim sağlıklı bir gebelik elde edersin canım ❤️❤️ evet demekki olabiliyormuş hakikaten
Bugün asilama günüyle birlikte 13.gün. ama ben artk gerçekten hic bir zaman hamile kalabilecigime inanmiyorum🥺🥺
Niçin inanmayasın kuzum. Ortalama aynı yaşlara ve evlilik süresine sahibiz. Umut her daim var bak görüyoruz arkadaşları. Neden birgün o haberi biz de vermeyelim. Devam etmeli. Şartların imkanın el verdiğince devammm
Bebeğim düşüyor nasip değilmiş ama yine de çok şükür 2 günde olsa bana bu sevinci yaşatan bebeğime teşekkür ediyorum ❤️
Canım yaaa. Çok üzüldüm. Ama şöyle bakalım tutmadıysa sağlıklı bir embriyo değilmiş. Dilerim sağlıklı bir gebelik elde edersin. ❤️❤️ İlk defa mı gebelik elde etmiştin? Bu bir yandan iyi yeniden tutabilir demek ki. Üzülme 🙏🙏

Bebeğim düşüyor nasip değilmiş ama yine de çok şükür 2 günde olsa bana bu sevinci yaşatan bebeğime teşekkür ediyorum ❤️
Üzme kendini ben hep kendimi şimdi olmuyorsa daha iyisi olacağı için olmuyordur diye temkinliyorum dua ediyorum şükür ve sabırla bekliyorum sende öyle yap unutma önce sen ve sağlığın gerisi gelicek sakın unutma rabbim kalbinin muradını versin canım benim 🤲🌹

2yil 8 aydır evliyim. 28 yaşına girdim 30martta. Bende 3ay önce pco cıktı. Ama âdetlerim düzenlidir. Hemde zayıf bir insanım. Fakat seker hastasiyim ınsulin kullanıyorum. Esimin sperm sayısi ve hareketliliği düşük. Henüz hiç hamilelik elde edemedik. Ben artk çok yoruldum. Zaten esimin mesleğinden dolayı eşim pekte yanımda yok. Ilk asilamamdi. Önümüzdeki ay ikinci asilamami yaptırayım desem eşim yanımda yok ve ne zaman geleceği de hiç belli degil🥺 ben artk umudumu kaybettim. Ama rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın insallah🤲
4,5 yıllık evliyim, 32 yaşındayım, 2 seneye kadar pcos olduğumu hiçbir doktor söylemedi muayneye gitmeme rağmen. Yoğun olan bir işte çalışıyoruz eşimle, ilk aşılamam da eşim hiç yanımda yoktu muaynelerde bile işten vakit bulup tek başıma gittim. Aşılamanın olacağı gün bile o hemen erkenden kendi üzerinde olanı yaptı ve gitmek zorunda kaldı. 14 gün sonra tutmadığını gene kendim öğrendim. Birde yumurta çatlamamış kist olmuş. Aynı zamanda göğsümde bi sertlik vardı. Onu söyledim ultrasyon vs sonuç tedaviyi bırakıp ona yönelmemiz gerektiği söylendi. Başka şehirlere biyopsi için gittim. 7,5 santimlik iyi huylu tümör saptandı. Ameliyat için bile başka şehre gitmek zorunda kaldık. 5 ay sonra 2. Aşılama ve ardından 3. Aşılama oldu hiçbiri olmadı ☺️ Bence umutsuzluğa düşmemelisin.. ben senden daha ilerdeyim ama biliyorum ki benden de ilerde olanlar var. İlk başta denilenler boş geliyor insana sende yaşayıp görücen 🍀

4,5 yıllık evliyim, 32 yaşındayım, 2 seneye kadar pcos olduğumu hiçbir doktor söylemedi muayneye gitmeme rağmen. Yoğun olan bir işte çalışıyoruz eşimle, ilk aşılamam da eşim hiç yanımda yoktu muaynelerde bile işten vakit bulup tek başıma gittim. Aşılamanın olacağı gün bile o hemen erkenden kendi üzerinde olanı yaptı ve gitmek zorunda kaldı. 14 gün sonra tutmadığını gene kendim öğrendim. Birde yumurta çatlamamış kist olmuş. Aynı zamanda göğsümde bi sertlik vardı. Onu söyledim ultrasyon vs sonuç tedaviyi bırakıp ona yönelmemiz gerektiği söylendi. Başka şehirlere biyopsi için gittim. 7,5 santimlik iyi huylu tümör saptandı. Ameliyat için bile başka şehre gitmek zorunda kaldık. 5 ay sonra 2. Aşılama ve ardından 3. Aşılama oldu hiçbiri olmadı ☺️ Bence umutsuzluğa düşmemelisin.. ben senden daha ilerdeyim ama biliyorum ki benden de ilerde olanlar var. İlk başta denilenler boş geliyor insana sende yaşayıp görücen 🍀
Azmin sabrın mücadelen örnek oldun bizlere 🌸 Dilerim tüm bu yaşadıklarını unutturacak olumlu sonuç elde edersin ❤️❤️ Senin için can-ı gönülden istiyorum bunu

Yaa canım benim. Hem sevindim hem üzüldüm. Ama covid negatif e sevindim ☺️☺️ canın sağolsun bebişin için denemeye devam 💪
Asla pes etmek yok, rabbim doğru zamanı biliyor hepimiz için, ben biraz ara verip tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum Allah'ın izniyle, dün eşimle konuştuk, tekrar aşılama istemediğimi, bir kez de tüp bebek denemek istediğimi söyledim, o da kabul etti sağolsun, hepimizin yolu açık olsun, burdan güzel haberleri okudukça mutlu oluyorum, inşallah bebek haberleriyle dolar burası 🥰

Bugün asilama günüyle birlikte 13.gün. ama ben artk gerçekten hic bir zaman hamile kalabilecigime inanmiyorum🥺🥺
Canım bende 13. Gün normal test yaptım negatif çıktı, bugün 15. Gün adet olmadım. Olurum diye kan vermeye de gitmedim. Belki vardır normal testte çıkmıyor ki

Asla pes etmek yok, rabbim doğru zamanı biliyor hepimiz için, ben biraz ara verip tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum Allah'ın izniyle, dün eşimle konuştuk, tekrar aşılama istemediğimi, bir kez de tüp bebek denemek istediğimi söyledim, o da kabul etti sağolsun, hepimizin yolu açık olsun, burdan güzel haberleri okudukça mutlu oluyorum, inşallah bebek haberleriyle dolar burası 🥰
Senin için de güzellikler diliyorum Allah eşinizle ağzınızın tadını bozmasın en önemlisi o. Bir de adet olsanız da muayeneye gitmenizi öneririm yanlış hatırlamıyorsam sizde ohss ihtimali var mı yok mu diye konuşmuştuk 4 ve üzeri yumurta gelişmişti. Adetle hepsinin atılıp atılmadığından emin olun. Dilerim tertemiz olur. Ve en kısa zamanda gebelik elde edersiniz 🙏🙏🙏

Back