• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021 NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İyi akşamlar herkese ben dayanamadım kan testi verdim silik çizgiyi görünce ama maalesef negatif çıktı çok üzgünüm. 😔
Canim çoğumuz yaşadık aynı duyguyu.ben de cok ümitliyim ama nasip iste😞Nolursun ümidini kaybetme. Bu yola çıktık birkere Allah nasip ederse anne olana kadar pes etmek yok.

Kızlar tutmazsa yada aşılaması tutmayanlar tüp bebek düşünen var mı ve nerde düşünüyorsunuz ?
Canim benim asilamam tutmadı bu ay.özelde olmuştum. Ve çılgın param gitti.devleti düşünüyorum ama eşim de ailem de pandemiden dolayı yine ayni yerde olmamı istiyorlar. Yanlis anlaşılmasın annem böbrek hastası ve birçok hastalığı daha var eşim tansiyon hastası babam yaşlı.sadece o sebepten.sadece doktor tedavisi için evden cikiyorduk.zaten hepimiz aynı evde kalıyoruz gidip gelmek de olmasın diye😊

Canim benim asilamam tutmadı bu ay.özelde olmuştum. Ve çılgın param gitti.devleti düşünüyorum ama eşim de ailem de pandemiden dolayı yine ayni yerde olmamı istiyorlar. Yanlis anlaşılmasın annem böbrek hastası ve birçok hastalığı daha var eşim tansiyon hastası babam yaşlı.sadece o sebepten.sadece doktor tedavisi için evden cikiyorduk.zaten hepimiz aynı evde kalıyoruz gidip gelmek de olmasın diye😊
Kuzum irenbe de tüp bebek fiyatlarını ne biliyor musun

Bende aşılamamı Ankara bahçeci de oldum tutmazs aynı klinikte tüp bebek istiyorum zaten Yarım tüp bebek parasına mal oldu il dışından git gel covit dönemi benim de gözüm devleti kesmiyor 😒

Bugün de kayinvalideme gitmisti eşim ihtiyaçları için.bundan sonra bizimle yasamaya karar vermiş artık bizle kalacakmış oyle soylemis beni sizin eve taşıyacaksin demiş.esim geldi soyledi hemen ara dedim gidelim alalım.esim telefon etti anne geliyoruz senı toplayalım gidelim bize diye. Bu arada eşim asla annemle yaşamam memleketi terkederim diyo😊 mikrofon açık kayinvalidem karin kabul ettimi dedi.evet dedi eşim.ben az sizi birbirinize karıştırayım diye dedim gelmeyin dedi kapatti🤣🤣🤣🤣 3 4 defa aradık telefonu açmıyo. Ben nelerle uğraşıyorum millet neler düşünüyo el insaf ya

Ben direk tüp niyetine girmiştim doğal gebeliğim olduğu için tek aşılama denemek mantıklı geldiği için denedim ama hiç bişey hissetmiyorum sanki tutmayacak gibi

Bugün de kayinvalideme gitmisti eşim ihtiyaçları için.bundan sonra bizimle yasamaya karar vermiş artık bizle kalacakmış oyle soylemis beni sizin eve taşıyacaksin demiş.esim geldi soyledi hemen ara dedim gidelim alalım.esim telefon etti anne geliyoruz senı toplayalım gidelim bize diye. Bu arada eşim asla annemle yaşamam memleketi terkederim diyo😊 mikrofon açık kayinvalidem karin kabul ettimi dedi.evet dedi eşim.ben az sizi birbirinize karıştırayım diye dedim gelmeyin dedi kapatti🤣🤣🤣🤣 3 4 defa aradık telefonu açmıyo. Ben nelerle uğraşıyorum millet neler düşünüyo el insaf ya
İnsan değil ya bence çok afedersinn kuzum da ben böyle birine insan diyemem Allah merhamet versin o kadının gönlüne

Kız allah aşkına kaynananın canı sıkılıyor herhalde. Durmuş durmuş tuz kavurmuş yani o da. Te allaam ya

İnsan değil ya bence çok afedersinn kuzum da ben böyle birine insan diyemem Allah merhamet versin o kadının gönlüne
Valla canim biz çocukken sır kapısı vardı anneannemle bakardık o günleri anımsıyorum gercekten.ben evlat derdindeyim oglu benden beter yanıp tutuşuyo.ilk evlendiğimizde de torununa aratip ninem öldü deditmişti eşim o panikle kaza yapmıştı. Allah ömür versin yaşasın ama eger ölürse günaha girip hiç üzülmeyecegim😞

Bende de öyle fiziksel veya ruhsal hiçbirşey hissetmiyorum
Düşükten sonra ilk defa ciddi anlamda bi tedaviye Giriştim hap tedavilerini saymıyorum çünkü hiç büyüme yumurtalarım onlarla onda da defalarca deneyip yıpranmak istemiyordum zaten doktorum da sağolsun çok tatlı kadın başka denemeyeceğiz aşılama böyle umutsuz konuşuyorum da aşılama da tutarsa çok sevinirim 😅

Back