• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021 NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bebeğim düşüyor nasip değilmiş ama yine de çok şükür 2 günde olsa bana bu sevinci yaşatan bebeğime teşekkür ediyorum ❤️
Canım hakkında hayırlısı Rabbim sabır versin inşallah hayırlısı ile tez vakitte kavuşursun bebeğine yola devem pes etmek yok 💐💐

4,5 yıllık evliyim, 32 yaşındayım, 2 seneye kadar pcos olduğumu hiçbir doktor söylemedi muayneye gitmeme rağmen. Yoğun olan bir işte çalışıyoruz eşimle, ilk aşılamam da eşim hiç yanımda yoktu muaynelerde bile işten vakit bulup tek başıma gittim. Aşılamanın olacağı gün bile o hemen erkenden kendi üzerinde olanı yaptı ve gitmek zorunda kaldı. 14 gün sonra tutmadığını gene kendim öğrendim. Birde yumurta çatlamamış kist olmuş. Aynı zamanda göğsümde bi sertlik vardı. Onu söyledim ultrasyon vs sonuç tedaviyi bırakıp ona yönelmemiz gerektiği söylendi. Başka şehirlere biyopsi için gittim. 7,5 santimlik iyi huylu tümör saptandı. Ameliyat için bile başka şehre gitmek zorunda kaldık. 5 ay sonra 2. Aşılama ve ardından 3. Aşılama oldu hiçbiri olmadı ☺️ Bence umutsuzluğa düşmemelisin.. ben senden daha ilerdeyim ama biliyorum ki benden de ilerde olanlar var. İlk başta denilenler boş geliyor insana sende yaşayıp görücen 🍀
Inşallah çok sağolun iyi ki varsınız 🥰

Bebeğim düşüyor nasip değilmiş ama yine de çok şükür 2 günde olsa bana bu sevinci yaşatan bebeğime teşekkür ediyorum ❤️
Canım benim sağlıklı olsaydı ne yaparsan yap düşmezdi demek ki sağlıklı değilmiş üzülme yinede çok şükür bebeğin oluyor demek ki sağlıkla denemeye devam❤️

Progesteronu bırakma demişti canım bana, adet olursan bırakırsın ama adet olmazsan gebelik testin pozitif çıkarsa keseyi görünceye kadar devam demişti progestana
Xanim evet doktoruma konustum yeni kutu al dedi sonucu görene kadar devam dedi

KelebekkB KelebekkB bugün daha iyi misin canım? Herşey yolunda mı?
Canim evet cok sukur bugun daha iyiyim esim neyse ki ilk gunun şaşkınlık öfkesi gecti düşününce cok uzuldu bana hak verdi ve annesiyle yalnız kalmayayım diye uğraşıyor ve dedi bak ona da terapi aldiracagiz belki düzelir. Cunku sadece bana değil etrafındaki gücü yettigi herkese bu sekilde yapiyor

Baksana teyzesi insAllah doğrudur ve insAllah pazartesi gorebiliriz
Anooommm teyzesinin kuzusu mercimek kadar olmuş oy oy oy🧿🧿❤❤❤🧿🧿🧿 ablam mutlaka video cekin hatıra olsun canım. O heyecanla eşin çekebilecek mi bilmiyorum ama🙈🤗🤗🧿

Canim evet cok sukur bugun daha iyiyim esim neyse ki ilk gunun şaşkınlık öfkesi gecti düşününce cok uzuldu bana hak verdi ve annesiyle yalnız kalmayayım diye uğraşıyor ve dedi bak ona da terapi aldiracagiz belki düzelir. Cunku sadece bana değil etrafındaki gücü yettigi herkese bu sekilde yapiyor
Tedaviyi kabul edeceğini sanmıyorum ama iyi olur onun için. Boşver kuzum sen kendine odaklan. Bugün kaçıncı gün oldu senin

Benide listeye alırmısınız benimde sonucum maalesef 0.2 çıktı ve dün adet oldum ilk aşılamamdı yaşım 25 3 yıllık evliyim ve pko var bende 😐 doktorum yarın gel tekrar görüşelim dedi eğer uygun görürse 2. Aşılamaya başlıcam inşallah Bi bigün hepimiz pozitif sonucu alırız normalde kendimi yalnız hissediyordum ama tek değilmişim en azından insan biraz moral oluyo burda 😊🤗

Benide listeye alırmısınız benimde sonucum maalesef 0.2 çıktı ve dün adet oldum ilk aşılamamdı yaşım 25 3 yıllık evliyim ve pko var bende 😐 doktorum yarın gel tekrar görüşelim dedi eğer uygun görürse 2. Aşılamaya başlıcam inşallah Bi bigün hepimiz pozitif sonucu alırız normalde kendimi yalnız hissediyordum ama tek değilmişim en azından insan biraz moral oluyo burda 😊🤗
Canim hosgeldin❤❤🌹 hiç üzülme lütfen. Bende ayın 16sinda negatif sonuç aldım. Ve ayni günlerde parmağımda cok ağrılı sancılı bir enfeksiyon çıktı.dolama ama sanırım en ağır agri bu olsa gerek. Ciddi ilac tedavisi antibiyotikler agri kesiciler bile acımı kesmiyor. Diyorum ki hamile kalsaydım eger ne yapardım diye. Enfeksiyon tedavi edilmezse parmağımdan bile olurmuşumm. Beni örnek al o güzel canını hiç sıkma. Doğru zamanda rabbim anne olmani nasip edecek inşallah O bizden daha iyisini bilendir 🤲🙏🙏

İyi akşamlar herkese ben dayanamadım kan testi verdim silik çizgiyi görünce ama maalesef negatif çıktı çok üzgünüm. 😔

Benide listeye alırmısınız benimde sonucum maalesef 0.2 çıktı ve dün adet oldum ilk aşılamamdı yaşım 25 3 yıllık evliyim ve pko var bende 😐 doktorum yarın gel tekrar görüşelim dedi eğer uygun görürse 2. Aşılamaya başlıcam inşallah Bi bigün hepimiz pozitif sonucu alırız normalde kendimi yalnız hissediyordum ama tek değilmişim en azından insan biraz moral oluyo

İyi akşamlar herkese ben dayanamadım kan testi verdim silik çizgiyi görünce ama maalesef negatif çıktı çok üzgün

Canim hosgeldin❤❤🌹 hiç üzülme lütfen. Bende ayın 16sinda negatif sonuç aldım. Ve ayni günlerde parmağımda cok ağrılı sancılı bir enfeksiyon çıktı.dolama ama sanırım en ağır agri bu olsa gerek. Ciddi ilac tedavisi antibiyotikler agri kesiciler bile acımı kesmiyor. Diyorum ki hamile kalsaydım eger ne yapardım diye. Enfeksiyon tedavi edilmezse parmağımdan bile olurmuşumm. Beni örnek al o güzel canını hiç sıkma. Doğru zamanda rabbim anne olmani nasip edecek inşallah O bizden daha iyisini bilendir 🤲🙏🙏
Ayy bak görüyormusun ya herşey de vardır Bi hayır demek ki bazen üzülüyoruz ama Rabbim aslında en iyisini biliyor bizler için 🤗 Cok gecmiş olsun inşallah en kısa zamanda hayırlı Bi şekilde evlatlarımızı kucağımıza alırız💓💓

Ayy bak görüyormusun ya herşey de vardır Bi hayır demek ki bazen üzülüyoruz ama Rabbim aslında en iyisini biliyor bizler için 🤗 Cok gecmiş olsun inşallah en kısa zamanda hayırlı Bi şekilde evlatlarımızı kucağımıza alırız💓💓
Cok sağol canimbenim. Gercekten Rabbim bizler için en iyisini düşünüyor. İnşallah vakti zamanı geldiğinde cok güzel anneler olacağız 🤲🤲🌹🌹

Back