Kızlar ilginç birşey anlatacağım. Bugün bir arkadaşım ile telefonda görüştüm. Yaşı 27 ve 2 aydır deniyordular Yumurta tembelliği var demiş doktoru ilaçsız zor gebe kalırsın demiş. Bizimkide geçen ay salya sümük ağlayarak anlattı. 1 ay toparla kendini Başak doktora git dedim. Evet belki durum gerçekten de böyle olabilir ama en azından seni kırmayan güveneceğin biriyle devam edersin dedim.neyse adeti bekliyordu. 3 gün geçti (düzensizliği de vardı) test al dedim ve gebe çıktı. (Buraya kadar herşey normal). İdrar testi çok çok koyu idi ve dedim demekki sen adetten sonra yumurtlamışsın enaz 3 4 haftalık bile olabilir dedim. Neyseeem gitti kan vermeye. Sonuç :11.590
Geçen ay adet gördü test yaptı muayeneye gitti vs kesin bildiğimiz için. Dedim ki tek ihtimal var o da ikiz gebelik
Dün doktora gitti kandan sonra doktor tek kese görmüş ve demişki sen 8 haftalık gebesin
Biz şok. Foşur Foşur adet gördü test yaptı negatif çıktı doktor muayene etmişti herşey negatif. Olabilir demiş yeni doktoru. Bazı kadınlar 9 ay boyunca her ay adet gören de var demiş. Ben ilk defa duydum şok oldum. Ha bu arada arkadaşım geçen ay adet olduğunu görünce detox metox ne varsa limon maydanoz bilmem ne Bi sürü şey kullandı (kilosu da var. Doktor kilo vermeye başla demişti). Paylaşayım dedim sizlerle şaşkınım. Siz ne düşünürsünüz?