• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021 NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ya sen ne kadar temiz kalpli bir insansın ya bir kere daha neden sana kanım kaynadı anladım gerçekten böyle insanları gördükçe seviniyorum düşünmen bile çok güzel gerçekten 🥰🥰🥰
I love you senin imzani yerim ya gördükçe mutlu oluyorum rabbim bizlere de nasip etsin 🤲💫💫

Canim bizlere Allah bu süreçte daha önce olmadığımız kadar sabır verdi sanıyorum 😞 daha önce fazla tepki vereceğim şeylere bile veremez oldum bende. Bizler cok olgunlaştık işte karşınızdakini hoş görüyoruz🤗 her isteyen anne olsun.bizde olalım en çok emek yani verenler bizler hakediyoruz.
Amiiin , hep aklımdasın demet az kaldi seninde kavuşacaksın mucizene kalpten inanıyorum 💕💫
Çok teşekkür ediyorum Allahım bu mübarek ayda isteyen herkese versin ben bu zamana kadar silik çizgi bile görmedim o yüzden çok değişik duygular içine girdim.. Allahım isteyen herkese versin dualarımızı kabuş etsin 🤗🤲
Canim gogus agrin oldu mu ? Şişme harici göğüs hassasiyeti ve hassasiyet sen de reglden önce de olur muydu ?

Kizlar bisey soracagim progestron fitil ve estrfem ilacim bitecek yarin ama daha 3 gun kalmis bat olacak yenisini alayim mi acaba siz doktorunuza sormusmuydunuz?

Aşılama sonrası baş ağrısı yaşayan var mı ya başım çatlıyor iki fondötenle parol almakta istemiyorum 😔
ben baş ağrısı yaşamadım belki vucudunuz susuz kalmıştır o yüzden olmuştur bol su için ve türk kahvesini yapın içmeden önce bardağın için 4-5 damla limon damlatın ağrınızı kesecektir. Bir an önce geçsin inşallah🙏🏻

Kızlar ilginç birşey anlatacağım. Bugün bir arkadaşım ile telefonda görüştüm. Yaşı 27 ve 2 aydır deniyordular Yumurta tembelliği var demiş doktoru ilaçsız zor gebe kalırsın demiş. Bizimkide geçen ay salya sümük ağlayarak anlattı. 1 ay toparla kendini Başak doktora git dedim. Evet belki durum gerçekten de böyle olabilir ama en azından seni kırmayan güveneceğin biriyle devam edersin dedim.neyse adeti bekliyordu. 3 gün geçti (düzensizliği de vardı) test al dedim ve gebe çıktı. (Buraya kadar herşey normal). İdrar testi çok çok koyu idi ve dedim demekki sen adetten sonra yumurtlamışsın enaz 3 4 haftalık bile olabilir dedim. Neyseeem gitti kan vermeye. Sonuç :11.590 🤯 Geçen ay adet gördü test yaptı muayeneye gitti vs kesin bildiğimiz için. Dedim ki tek ihtimal var o da ikiz gebelik 😅 Dün doktora gitti kandan sonra doktor tek kese görmüş ve demişki sen 8 haftalık gebesin 😲 Biz şok. Foşur Foşur adet gördü test yaptı negatif çıktı doktor muayene etmişti herşey negatif. Olabilir demiş yeni doktoru. Bazı kadınlar 9 ay boyunca her ay adet gören de var demiş. Ben ilk defa duydum şok oldum. Ha bu arada arkadaşım geçen ay adet olduğunu görünce detox metox ne varsa limon maydanoz bilmem ne Bi sürü şey kullandı (kilosu da var. Doktor kilo vermeye başla demişti). Paylaşayım dedim sizlerle şaşkınım. Siz ne düşünürsünüz?
Allahım ol deyince oluveriyor🙏🏻 Ne kadar dikkatte etsek olmayınca olmuyor ama olacağı varsa ne yaparsan yap oluyor. Nasıl büyük şaşkınlık ve sevinç inanılır gibi değil muayenede ve testlerde çıkmaması mucize gibi☺️

Amiiin , hep aklımdasın demet az kaldi seninde kavuşacaksın mucizene kalpten inanıyorum 💕💫

Canim gogus agrin oldu mu ? Şişme harici göğüs hassasiyeti ve hassasiyet sen de reglden önce de olur muydu ?
Olurdu regl zamanı yaklaşınca dokunamıyordum ama bu öyle değil ağrım var ama şişti baya dokununca acıyor dikkat ediyorum südyen takmıyorum bnm dikkatimi çeken sol kadığımdaki batma vr brl ağrım canım

Östrojen falan baya yükselmişti benim değerlerin yükselmesine bağlıdır belki gün içerisinde 1-2 saat vurup geçiyor baş ağrısı bugün hiç bişey yok dün biraz iş yerimde gerildim ondan da olmuş olabilir gerçi😅

Eşimde sınıra göreve gidecek tam tahlil günümde üst üste geldi hepsi inşallah güzel bir sonuç alırım da sürpriz olur hiç umudum yok gerçi de 😔

Arkadaşlar bu arada canınızın çektiği birsey olursa bulamazsanız falan mutlaka yazın elimden geldiğinin fazlasıyla yardimci olurum. Hamile olmayan arkadaşlarım için de geçerli 🌹
Ne kadar iyi niyetli bir arkadaşsın maşallah ya düşüncenin güzelliğine bakarmısın 😊 Rabbim en kısa zamanda hayırlısı ile sana ve bizlere anne olmayı nasip etsin inşallah Allah senden razı olsun arkadaşım 🤲🤲😍😍🌹🌹

Kızlar ilginç birşey anlatacağım. Bugün bir arkadaşım ile telefonda görüştüm. Yaşı 27 ve 2 aydır deniyordular Yumurta tembelliği var demiş doktoru ilaçsız zor gebe kalırsın demiş. Bizimkide geçen ay salya sümük ağlayarak anlattı. 1 ay toparla kendini Başak doktora git dedim. Evet belki durum gerçekten de böyle olabilir ama en azından seni kırmayan güveneceğin biriyle devam edersin dedim.neyse adeti bekliyordu. 3 gün geçti (düzensizliği de vardı) test al dedim ve gebe çıktı. (Buraya kadar herşey normal). İdrar testi çok çok koyu idi ve dedim demekki sen adetten sonra yumurtlamışsın enaz 3 4 haftalık bile olabilir dedim. Neyseeem gitti kan vermeye. Sonuç :11.590 🤯 Geçen ay adet gördü test yaptı muayeneye gitti vs kesin bildiğimiz için. Dedim ki tek ihtimal var o da ikiz gebelik 😅 Dün doktora gitti kandan sonra doktor tek kese görmüş ve demişki sen 8 haftalık gebesin 😲 Biz şok. Foşur Foşur adet gördü test yaptı negatif çıktı doktor muayene etmişti herşey negatif. Olabilir demiş yeni doktoru. Bazı kadınlar 9 ay boyunca her ay adet gören de var demiş. Ben ilk defa duydum şok oldum. Ha bu arada arkadaşım geçen ay adet olduğunu görünce detox metox ne varsa limon maydanoz bilmem ne Bi sürü şey kullandı (kilosu da var. Doktor kilo vermeye başla demişti). Paylaşayım dedim sizlerle şaşkınım. Siz ne düşünürsünüz?
Rabbim yeterki ol desin böyle mucizeler inşallah bizimde başımıza hepimiz hayırlısı ile anne olalım bu mübarek günlerde güzel haberler alalım inşallah 💕💕😊😊

Yazıcam canım yazıcam birazdan gideceğiz kan vermeye 2 saate alırım sanırım sonucu. Dün karnımın içi sökülüyor gibi ağrıdı hep bakalım Rabbim hayırlı tarafa çeksin dedim hep. Ama siz ümitle bekleyin elinizi karnınıza koyup dua edin hep gerçekten işe yarıyor ♥️❤️😍
Inşallah değerin artmıştır canım Hayırlı haberlerini bekliyoruz 🤲🤲😊😊

Burası nasıl bir yer kimse birbirini tanımıyor ama herkes birbirine dua ediyor Rabbim hepinizden razı olsun inşallah hayırlısı ile kısa zamanda hepimiz evlatlarımıza kavuşuruz birbirimizin sevincine ortak oluruz benim duam kim bilir burda kimin hamile kalmasına vesile olucak hepiniz duamdasınız güzel yürekli kardeşlerim Allahım bu mübarek günlerde kimin ne dileği varsa kabul etsin biz çabalayan annr adaylarının emeklerini boşa çıkarmasın inşallah 🤲🤲⚘⚘🌼🌼☺☺🤗🤗😍😍

Rabbim güzel haberlerinizi arttirsin kizlar. Ben 13ünde ikinci aşilamami oldum, bugün daha 10.gün ama adet oldum :( tutunmadir diye düşünmek istiyordum ama kanamam artti ver rengi kirmiziya döndü :( bir ay ara verip tüp bebeğe gideceğim.. bu kadar erken beklemiyordum.

Rabbim güzel haberlerinizi arttirsin kizlar. Ben 13ünde ikinci aşilamami oldum, bugün daha 10.gün ama adet oldum :KK43: tutunmadir diye düşünmek istiyordum ama kanamam artti ver rengi kirmiziya döndü :KK43: bir ay ara verip tüp bebeğe gideceğim.. bu kadar erken beklemiyordum.
Hiç üzülme hepimiz benzer durumlardayız.. inş en kısa ve uygun zamanda Allah gönlünüze göre verecektir 🍀

Back