• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021 NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Rabbim güzel haberlerinizi arttirsin kizlar. Ben 13ünde ikinci aşilamami oldum, bugün daha 10.gün ama adet oldum :KK43: tutunmadir diye düşünmek istiyordum ama kanamam artti ver rengi kirmiziya döndü :KK43: bir ay ara verip tüp bebeğe gideceğim.. bu kadar erken beklemiyordum.
Kuzum sen yine de emin olmak için test yap derim. Bugün yazdım grupta arkadaşım geçen ay foşur foşur adet gördü gününde aynı süre boyunca. Bu ay gebe kaldı 3 haftalık bekliyorduk 8 haftaymış. Olmayadabilir umut vermek için demiyorum. Kafandan olmadığını kesin olarak çıkar diye söylüyorum eğer yoksa.

Allah razı olsun canım🤲🌹 bende ilk yazdığın günden itibaren kardeş gördüm seni. Ablacim cok ciddiyim ne canın isterse izmirde bulmak kolay oluyor ondan dedim. Bulunduğun yerin kargo şubesine yollayabilirim aklında olsun🌹🌹 bebişi oksa benim için 👶👶❤❤🧿
Yaa kurban olurum rabbim ayağına tas degdirmesin 🥰🥰

I love you senin imzani yerim ya gördükçe mutlu oluyorum rabbim bizlere de nasip etsin 🤲💫💫
Amin amin rabbim bu mübarek ayların yüzü suyu hürmetine isteyen herkesin kucağını bir an evvel doldursun isteyen herkesin olsun istiyorum ama nedense bu grupta yer alan kişilerin hepsi aile gibi herkes birbirine destek oluyor bu çok güzel birşey bu yüzden bu gruptakilerin bebisleri olsun daha çok istiyorum ve inanıyorum olucak 🤲🤲🥰🥰

Ne kadar iyi niyetli bir arkadaşsın maşallah ya düşüncenin güzelliğine bakarmısın 😊 Rabbim en kısa zamanda hayırlısı ile sana ve bizlere anne olmayı nasip etsin inşallah Allah senden razı olsun arkadaşım 🤲🤲😍😍🌹🌹
Allahim senden de razı olsun canım.ne mutlu sizin gibi iyi insanların olmasi🧿🌹🙏🙏 inşallah hepimiz anne olup bu günlerimizi hatırlayıp şükürler edeceğiz Allah hepimizin gönlünün muradini versin inşallah 🤲🤲🤲

Kuzum sen yine de emin olmak için test yap derim. Bugün yazdım grupta arkadaşım geçen ay foşur foşur adet gördü gününde aynı süre boyunca. Bu ay gebe kaldı 3 haftalık bekliyorduk 8 haftaymış. Olmayadabilir umut vermek için demiyorum. Kafandan olmadığını kesin olarak çıkar diye söylüyorum eğer yoksa.
Yaptircam canim ama umudum yok cünkü iki gun evvelden progesteron tahlili istemişti doktor, 1,57 cikmis. Okudugum kadariyla yumurtlama sonrasi bile otomatikman 5in uzerine cikiyomus, erken gebelikte de 11üzerinde oluyomus. 1e yakinsa da adet oluyormuşsun zaten. Yine de belli olmaz dediğin gibi, bakarim illaki.

Eklentiler

• Screenshot_2021-04-23-11-12-25-667_tr.com.happydigital.happymom.jpg
    Screenshot_2021-04-23-11-12-25-667_tr.com.happydigital.happymom.jpg
    60,2 KB · Görüntüleme: 32
Yaptircam canim ama umudum yok cünkü iki gun evvelden progesteron tahlili istemişti doktor, 1,57 cikmis. Okudugum kadariyla yumurtlama sonrasi bile otomatikman 5in uzerine cikiyomus, erken gebelikte de 11üzerinde oluyomus. 1e yakinsa da adet oluyormuşsun zaten. Yine de belli olmaz dediğin gibi, bakarim illaki.
Rahim tabakası incelip sökülmüş o halde. Progesteron da öyle çıkmışsa nettir canım. Üzülme canının canı sağ olsun yine denemeye devam edeceğiz 🙏🙏

Kızlar ilginç birşey anlatacağım. Bugün bir arkadaşım ile telefonda görüştüm. Yaşı 27 ve 2 aydır deniyordular Yumurta tembelliği var demiş doktoru ilaçsız zor gebe kalırsın demiş. Bizimkide geçen ay salya sümük ağlayarak anlattı. 1 ay toparla kendini Başak doktora git dedim. Evet belki durum gerçekten de böyle olabilir ama en azından seni kırmayan güveneceğin biriyle devam edersin dedim.neyse adeti bekliyordu. 3 gün geçti (düzensizliği de vardı) test al dedim ve gebe çıktı. (Buraya kadar herşey normal). İdrar testi çok çok koyu idi ve dedim demekki sen adetten sonra yumurtlamışsın enaz 3 4 haftalık bile olabilir dedim. Neyseeem gitti kan vermeye. Sonuç :11.590 🤯 Geçen ay adet gördü test yaptı muayeneye gitti vs kesin bildiğimiz için. Dedim ki tek ihtimal var o da ikiz gebelik 😅 Dün doktora gitti kandan sonra doktor tek kese görmüş ve demişki sen 8 haftalık gebesin 😲 Biz şok. Foşur Foşur adet gördü test yaptı negatif çıktı doktor muayene etmişti herşey negatif. Olabilir demiş yeni doktoru. Bazı kadınlar 9 ay boyunca her ay adet gören de var demiş. Ben ilk defa duydum şok oldum. Ha bu arada arkadaşım geçen ay adet olduğunu görünce detox metox ne varsa limon maydanoz bilmem ne Bi sürü şey kullandı (kilosu da var. Doktor kilo vermeye başla demişti). Paylaşayım dedim sizlerle şaşkınım. Siz ne düşünürsünüz?
Bende de buna benzer durum oldu canım. Doğum kontrol hapını bırakınca yumurtlama zamanlarımda ilişkiye girdik, ben kendimden çok emindim aslında çünkü ilk çocuğumda da hapı bıraktığım ayda hamile kalmıştım☺️ Neyse adet zamanım geldiğinde ben adet oldum, daha denemeye başlayalı ilk ay diye kafama çok takmadım olur dedim. Ben doktordan randevu aldım gebelik düşünüyorum bi sorun varmı yada hormonlarıma bakılsın fln diye genel kontrol için. Adetim bitmişti, ama iştahım nasıl açıldı herseyin kokusunu alıyorum, sürekli uyku halindeydim. Arkadaşlar test yap dedi, o gün işden eve gidince test yaptım veee pozitif çıktı ben şok. Çok sevindik eşimle birlikte, ertesi günü akşamı da Dr kontrolümüz var, ertesi günü gittik doktora son adet tarihine göre 6 haftalık olması gerek ama kese görünmüyor dedi, bi sorun var dedi kan testi istedi değere göre konuşalım dedi,kan testini yaptırdım 2400 lerde falandı, ertesi gün bi daha yaptır dedi değer 1390 oldu, kanamam başladı zaten sancılı bir şekilde kan testlerini 2’şer 3’er gün arayla yeniledik ve maalesef bebeğim düştü. Çok üzüldüm halada aklıma geldikçe gözlerim dolar😔,Rabbim kimsenin başına vermesin🙏🏻 Neyse diyeceğim o ki gebe kaldıktan sonrada adet görülebiliyor😉 Rabbim isteyen herkese sağlıklı gebelik versin💕

Rahim tabakası incelip sökülmüş o halde. Progesteron da öyle çıkmışsa nettir canım. Üzülme canının canı sağ olsun yine denemeye devam edeceğiz 🙏🙏
Allah razi olsun cani Yikilmak var ama yilmak yok diyorum ben. Allah büyük. Rabbim tüm bekleyenlerin sonuçlarını hayirlisiyla pozitif göndersin🙏🙏

Bugün asilama günüyle birlikte 13.gün. ama ben artk gerçekten hic bir zaman hamile kalabilecigime inanmiyorum🥺🥺
Böyle düşünmen çok normal o moral bozukluğuyla ama geçicek her şey daha güzel olucak 🍀🍀🍀 Kaç yaşındasın, ne kadarlık evlisin herhangi bir sorunun var mı? Umutsuzluğa düşüren ne seni?

Bugün asilama günüyle birlikte 13.gün. ama ben artk gerçekten hic bir zaman hamile kalabilecigime inanmiyorum🥺🥺
Pes etme hemen öyle deme iyi düşün ki iyi olsun canım ben çok uğraştım hep umut ettim tam 5 yıldır uğraşıyorum hiç pes etmedim sabred canım olacağına inan

Böyle düşünmen çok normal o moral bozukluğuyla ama geçicek her şey daha güzel olucak 🍀🍀🍀 Kaç yaşındasın, ne kadarlık evlisin herhangi bir sorunun var mı? Umutsuzluğa düşüren ne seni?
2yil 8 aydır evliyim. 28 yaşına girdim 30martta. Bende 3ay önce pco cıktı. Ama âdetlerim düzenlidir. Hemde zayıf bir insanım. Fakat seker hastasiyim ınsulin kullanıyorum. Esimin sperm sayısi ve hareketliliği düşük. Henüz hiç hamilelik elde edemedik. Ben artk çok yoruldum. Zaten esimin mesleğinden dolayı eşim pekte yanımda yok. Ilk asilamamdi. Önümüzdeki ay ikinci asilamami yaptırayım desem eşim yanımda yok ve ne zaman geleceği de hiç belli degil🥺 ben artk umudumu kaybettim. Ama rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın insallah🤲

Back