Aşılama 2021 NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Çok garip bir kadın gerçekten bu insanlara bu gereksiz özgüven nerden geliyor acaba laflara bak ya kuzum sen önce bu sorununu çöz tanımıyorum ama seni bu sorun hayatında öncelikli olsun ve bunu da çözecek olan eşin sana sus diyeceğine annesine desin ne çirkin beddua bunlar ya şu sürecinde içimden üzüldüm sana benim kayınvalidem şu süreçte bende çekindiğine ne yaptınız diye bile sorarken çekiniyor düşük yaptığımda evin temizledi yemeğimi yaptı çok garipsedim o yüzden lütfen kendini ezdirme

Evet canim doğru. 33 yaşındayım ben böyle bir laf duymadım.birde yemeğimle gidince misafirin enayisi ev sahibini ağırlar demişti. ben bana bunu dediğinden cok nasil böyle lafları bulabiliyorlar ona şaşırıyorum. ailemde etrafımda böyle laflar üretebilen insan görmedim. Oglu evlendiği için düşmanı. Hatta annesini bırakıp evlendiği için Allah onu hiç affetmeyecekmis oyle diyo.en güzelini yaptık gitmiyorum telefonla görüşmüyorum cok iyiyim.yegeni soyledi bana da ananem böyle diyo sana diye.ben de ananen kim tanımıyorum dedim

Tam klinik bir vaka desene

Rabbim Rabbim salglikla kucağına almayı da nasip etsin insAllah

70 yaşına kadar böyle yaşamış bu yaştan sonra da değişemez iste.ruhu kalbi varoluşundan kötü Allah ıslah etsin

Bende bugün aşılama oldum kendi yumurtam vardı doktor çok güzel gelişmiş bu ayı boş geçmeyelim ona aşılama yapalım dedi yaptırdım. Ayağa kalkınca aşılamadan sonra hafif sıvı geldi enjekte edilen sperm mi aktı dedim sizde nasıl oldu?

Çatlama akıntınız da olabilir. Benim de geçen ay ilk aşılamam da olmuştu varan varmıştır dedi doktorum

Kalkarken hemşireye biraz akıntı geldi dedim oda bana normal dedi ama içime kurt düştü işte engel olamıyorum
Yok yok hiç merak etme bende çok üzülmüştüm. Kendimi suçlamıştım neden eğildim, ayakkkabımı bağladım yada eve gelince tuvalete gittim vs vs ama hiç sorun olmuyor. Birliklik olduğunda da ne kadar yatarsanız yatın kalkınca bir miktar çıkıyor yada ertesi gün çamaşır da görüyoruz. Hiç merak etmeyin. Dilerim olumlu sonuç elde edersiniz Hayırlı olsun bu arada tabloya ekleyelim mi sizi? Yaş, beklenilen adet tarihi ve kaçıncı aşılamanız? Bize öykünüzden bahseder misiniz

Tabiki ekleyebilirsiniz 2,5 yıllık evliyim bir süre olmayınca doktora gittik klomen ve çatlatma iğnesi verdi o ay hemen hamile kaldım sonrasında boş gebelik olduğunu öğrendim ve kürtaj oldum 2 ay bol geçti sonra tekrar klomen ve çatlatma kullandım olmadı tüp bebek doktoruna gittim rezervlerin azalmaya başlamış dedi tüp bebek yapalım dedi tamam dedi ama bu ay zamanı geçmişti baktıki kendiliğinden oluşan yumurtam çok güzel boyutlarda bu ayı boş geçmeyelim aşılama yapalım dedi kabul ettim 30 yaşındayım ilk aşılamam beklenilen adet tarihim 5 mayıs

V
Peki özellikle mi belirti aramadınız yoksa aradığınız halde mi bulamadınız kafamda deli sorular orayı biraz daha açarmısınız
Çok okudum araştırdım herkes belirtisi olduğunu yazmıştı bende hiçbir belirti yok tutmadı diye düşündüm ne kasık ağrısı ne bel ağrısı ne göğüs sizlamasi kendimi dinledim yok yok bende niye belirti yok tutmadı derken tutmuş megersem

Hadi bakalım inş tüp bebeğe gerek kalmaz da tutar canım benim

Allah büyük
Benim kayınvelideminde aklı fikri evlendiririm bidaha diyor eşim kızsada yaşlı diye laf geçmiyor ama ben konuşturmuyorum çok kızıyorum gerçekten neden böyle yapıyorlar bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…