• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021 NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende gelebilir miyim aranıza 😊 19 nisanda adet oldum 20 nisanda dr gttim cuma gunu klomen baslicam snra insallh kontroller ve devami bn cok basindayim ve mayısa sarkıyorum nisana yetismez:))
Hoşgeldin canımm elbette Nisan ayı uğurlu başlasın senin için 🤩 İnş pozitif sonuç alırsın ❤️❤️

V

Çok okudum araştırdım herkes belirtisi olduğunu yazmıştı bende hiçbir belirti yok tutmadı diye düşündüm ne kasık ağrısı ne bel ağrısı ne göğüs sizlamasi kendimi dinledim yok yok bende niye belirti yok 😂😂 tutmadı derken tutmuş megersem 😂
Yaa ne güzel sürpriz olmuşşş 🤩🤩 belirti araya araya Bi hal olduk yani

kızlar ari sütü kullanan var mi yumurta kalitesini artririp dollenmeyi kolaylastiriyormus 2 gundur kullaniyorum duydunuz mu hic bosa mi kürek cekiyorum acaba

kızlar ari sütü kullanan var mi yumurta kalitesini artririp dollenmeyi kolaylastiriyormus 2 gundur kullaniyorum duydunuz mu hic bosa mi kürek cekiyorum acaba
Canım ben 2 ay önce kullanmıştım böyle hap şeklinde o ay bide soğan kürü yapmıştım hangisi etti bilmiyorum ama o ay bende döllenme oldu ilk defa ama kimyasal geçirdim en azından döllenme oldu ona seviniyorum

Çok garip bir kadın gerçekten bu insanlara bu gereksiz özgüven nerden geliyor acaba laflara bak ya kuzum sen önce bu sorununu çöz tanımıyorum ama seni bu sorun hayatında öncelikli olsun ve bunu da çözecek olan eşin sana sus diyeceğine annesine desin ne çirkin beddua bunlar ya şu sürecinde içimden üzüldüm sana benim kayınvalidem şu süreçte bende çekindiğine ne yaptınız diye bile sorarken çekiniyor düşük yaptığımda evin temizledi yemeğimi yaptı çok garipsedim o yüzden lütfen kendini ezdirme
Canim benim coook tesekkur ederim, Allah razi olsun galiba esim konustu ya da pisman oldu bugun baya farkliydi cok iyi ve sefkatli davrandi..
V

Çok okudum araştırdım herkes belirtisi olduğunu yazmıştı bende hiçbir belirti yok tutmadı diye düşündüm ne kasık ağrısı ne bel ağrısı ne göğüs sizlamasi kendimi dinledim yok yok bende niye belirti yok 😂😂 tutmadı derken tutmuş megersem 😂

ilk defa benimde hic belirtim yok meraktan cildiriyirum 5 gunum kaldi 😍😍

Canim benim coook tesekkur ederim, Allah razi olsun galiba esim konustu ya da pisman oldu bugun baya farkliydi cok iyi ve sefkatli davrandi..

ilk defa benimde hic belirtim yok meraktan cildiriyirum 5 gunum kaldi 😍😍
Sanırım Yeni umutu okuyunca benimde tüm belirtilerim gitti 😁😁🤭 Benimde son 4😆

Evet duydum canım bana kayınvalidem önermişti, eşimin ablası var ondan önce düşük yapmış birkaç kez. Hatta ilk bebeğine tek açık tüple hamile kalmış arı sütü kullanarak. Bende kullandım 1ay sonra düzensiz kullandım. Yumurta sayım çok azdı ben faydası olmuştur diye düşünüyorum 3 yumurtayla aşılama yaptırdım çok hızlı gelişti yumurtalarım. Ancak alırken cok iyi yerden alman lazım bana abim alma ben bulucam sana demişti şu mevsimdeki taze değil nisanı bekle demişti işte benim canım durmadı. Kimseyede söylemeden aldım. Saolsun sadece eşim tamam al demişti ☺️. Reklam olarak algılanmasını istemiyorum o yüzden tam marka söylemeyeceğim ama bu arı ürünlerini ve propoliside istanbul teknik üniversitesinin markası var ordan alıyorum ve çok memnunum. Şimdi bitti sayılır elimdeki arı sütü ilk aşılamamı oldugum için bekliyorum 4 mayısı. Eğer tutmazsa bu sefer abimden isteyeceğim

bende gelebilir miyim aranıza 😊 19 nisanda adet oldum 20 nisanda dr gttim cuma gunu klomen baslicam snra insallh kontroller ve devami bn cok basindayim ve mayısa sarkıyorum nisana yetismez:))
Tabiikki gel hosgeldin canim 🤗 inşallah bebek haberini alırız seninde bu topicte :)

Back