Peki özellikle mi belirti aramadınız yoksa aradığınız halde mi bulamadınız kafamda deli sorular orayı biraz daha açarmısınız28 yaşındayım ilk asilamam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki özellikle mi belirti aramadınız yoksa aradığınız halde mi bulamadınız kafamda deli sorular orayı biraz daha açarmısınız28 yaşındayım ilk asilamam
Çok garip bir kadın gerçekten bu insanlara bu gereksiz özgüven nerden geliyor acaba laflara bak ya kuzum sen önce bu sorununu çöz tanımıyorum ama seni bu sorun hayatında öncelikli olsun ve bunu da çözecek olan eşin sana sus diyeceğine annesine desin ne çirkin beddua bunlar ya şu sürecinde içimden üzüldüm sana benim kayınvalidem şu süreçte bende çekindiğine ne yaptınız diye bile sorarken çekiniyor düşük yaptığımda evin temizledi yemeğimi yaptı çok garipsedim o yüzden lütfen kendini ezdirmeAmiiin amiiin amiiinn Allahimmm sen biliyorsun..
Biz yurtdisinda yaşıyoruz canim mecbur gelince burada kalmak zorunda kaldık inan gelirken kayinvalidemjn karakterini tanıdığım için tahmin ettim ama dedim yani tedavi olucaz herhalde biraz daha insafi olur. Ama olmadı. Bu kadarını beklemezdim herkese her şeye inanilmaz derecede gösterdiği ilanını ettiği Allaha olan korkusuna güvenmiştim ama yanılmışım. Gercekten Allahtan korkusu olan insan bunu baska bir anne babanın evladına ve Allahin yarattığı kula reva gormezdi.
Cok tesekkur ederim suan ne hissediyorum anlatamam inanilmaz üzgünüm.. Bir gün inşallah hakkımı arayabilirim kendimden de özür diliyorum en bastan beri çok sustum her şeye eyvallah dedim esimin annesidir büyüktür kotu niyeti yok beni sever herkes boyle dilli dedim dedim ve sonuç ortada. Hic bir duruma hic bir zamanda saygısı yok, sadece kendi egosu kibri var anladim bide demez mi dün esime duyuyorum ben konuşmaları ben dobrayim beni biliyorsun diye dobraymis. ALlah eminim bir gün öğretecek .
Malesef esim her ne kadar arka planda üzülüp beni sarıp sarmalasa da lutfen annem o benim benim hatrima sus diyor susmami ağzımı gözümü dilimi kapatmami bekliyor. Kuran da anne babaya of bile deme diyor biliyorsun diyor. (Allahin adaletine güveniyorum) Hala o cümlenin kotulugunu pisliğini hafifletmeye calisiyor, yumuşatmaya... cift terapistimiz var onunla seansimiz vardi bugun online oda benim bu cümleyi duymamam gerektiğini bu cümlenin acimasizca yanlis olduğunu söyledi neyse ki......
Amiiin insallah canim benim Allahima havale ettim...
Bebegim insallah benimledir o benim için her sey herkesten önemli ister kabul etsinler ister etmesinler...
Aynen bu dediğini yapacağım ben de insallah.. Esimle onların yanında kavga etmemek için elimden geleni yapacağım
Evet canim doğru. 33 yaşındayım ben böyle bir laf duymadım.birde yemeğimle gidince misafirin enayisi ev sahibini ağırlar demişti. ben bana bunu dediğinden cok nasil böyle lafları bulabiliyorlar ona şaşırıyorum. ailemde etrafımda böyle laflar üretebilen insan görmedim. Oglu evlendiği için düşmanı. Hatta annesini bırakıp evlendiği için Allah onu hiç affetmeyecekmis oyle diyo.en güzelini yaptık gitmiyorum telefonla görüşmüyorum cok iyiyim.yegeni soyledi bana da ananem böyle diyo sana diye.ben de ananen kim tanımıyorum dedimSen şaka mı yapıyorsun demet??? Allah karnına versin kucağına vermesin nasıl büyük bir beddua ya. İnsan düşmanına söylemez nasıl bir vicdansızlık. Kucağına almanı istemediği evlat onun oğlunun da oluyor unutmamıştır umarım
Tam klinik bir vaka deseneEvet canim doğru. 33 yaşındayım ben böyle bir laf duymadım.birde yemeğimle gidince misafirin enayisi ev sahibini ağırlar demişti. ben bana bunu dediğinden cok nasil böyle lafları bulabiliyorlar ona şaşırıyorum. ailemde etrafımda böyle laflar üretebilen insan görmedim. Oglu evlendiği için düşmanı. Hatta annesini bırakıp evlendiği için Allah onu hiç affetmeyecekmis oyle diyo.en güzelini yaptık gitmiyorum telefonla görüşmüyorum cok iyiyim.yegeni soyledi bana da ananem böyle diyo sana diye.ben de ananen kim tanımıyorum dedim
Rabbim salglikla kucağına almayı da nasip etsin insAllahMerhabalar kızlar 26 Mart'ta adet oldum 27 Mart'ta aşılama için iğneye başladım gonal f 450 75 ml kullandım aşılamadan 4 gün önce fitil verdi doktor rahim duvarı kalınlığı için 5 Nisan da çatlatma iğnesi vuruldum 6 Nisan da aşılama oldum. HİC BELİRTİM YOKTU KENDİMDE BELİRTİ ARIYORDUM AMA YOKTU 10. Gün idrar testi yaptım NEGATİF çıktı 13. Gün kan testi verdim değerimi görmek için tutarsa düşerse nedeni araştırılsın diye sonucum 49 çıktı 15. Gün tekrar kan verdim 116 çıktı Rabbim isteyen herkese nasip etsin sorunum ilk önce polikistikover dediler ama her ay düzenli adet oluyorum ilk aşılama denemem
Çatlama akıntınız da olabilir. Benim de geçen ay ilk aşılamam da olmuştu varan varmıştır dedi doktorumBende bugün aşılama oldum kendi yumurtam vardı doktor çok güzel gelişmiş bu ayı boş geçmeyelim ona aşılama yapalım dedi yaptırdım. Ayağa kalkınca aşılamadan sonra hafif sıvı geldi enjekte edilen sperm mi aktı dedim sizde nasıl oldu?
Kalkarken hemşireye biraz akıntı geldi dedim oda bana normal dedi ama içime kurt düştü işte engel olamıyorumÇatlama akıntınız da olabilir. Benim de geçen ay ilk aşılamam da olmuştu varan varmıştır dedi doktorum
Yok yok hiç merak etme bende çok üzülmüştüm. Kendimi suçlamıştım neden eğildim, ayakkkabımı bağladım yada eve gelince tuvalete gittim vs vs ama hiç sorun olmuyor. Birliklik olduğunda da ne kadar yatarsanız yatın kalkınca bir miktar çıkıyor yada ertesi gün çamaşır da görüyoruz. Hiç merak etmeyin. Dilerim olumlu sonuç elde edersiniz Hayırlı olsun bu arada tabloya ekleyelim mi sizi? Yaş, beklenilen adet tarihi ve kaçıncı aşılamanız? Bize öykünüzden bahseder misinizKalkarken hemşireye biraz akıntı geldi dedim oda bana normal dedi ama içime kurt düştü işte engel olamıyorum
Tabiki ekleyebilirsiniz 2,5 yıllık evliyim bir süre olmayınca doktora gittik klomen ve çatlatma iğnesi verdi o ay hemen hamile kaldım sonrasında boş gebelik olduğunu öğrendim ve kürtaj oldum 2 ay bol geçti sonra tekrar klomen ve çatlatma kullandım olmadı tüp bebek doktoruna gittim rezervlerin azalmaya başlamış dedi tüp bebek yapalım dedi tamam dedi ama bu ay zamanı geçmişti baktıki kendiliğinden oluşan yumurtam çok güzel boyutlarda bu ayı boş geçmeyelim aşılama yapalım dedi kabul ettim 30 yaşındayım ilk aşılamam beklenilen adet tarihim 5 mayısYok yok hiç merak etme bende çok üzülmüştüm. Kendimi suçlamıştım neden eğildim, ayakkkabımı bağladım yada eve gelince tuvalete gittim vs vs ama hiç sorun olmuyor. Birliklik olduğunda da ne kadar yatarsanız yatın kalkınca bir miktar çıkıyor yada ertesi gün çamaşır da görüyoruz. Hiç merak etmeyin. Dilerim olumlu sonuç elde edersiniz Hayırlı olsun bu arada tabloya ekleyelim mi sizi? Yaş, beklenilen adet tarihi ve kaçıncı aşılamanız? Bize öykünüzden bahseder misiniz
Nasip bu işler canım benim 11. Günü yapıldı aşılamambende gelebilir miyim aranıza 19 nisanda adet oldum 20 nisanda dr gttim cuma gunu klomen baslicam snra insallh kontroller ve devami bn cok basindayim ve mayısa sarkıyorum nisana yetismez:))
nisana yetisirim yani:))Nasip bu işler canım benim 11. Günü yapıldı aşılamam
Peki özellikle mi belirti aramadınız yoksa aradığınız halde mi bulamadınız kafamda deli sorular orayı biraz daha açarmısınız
Çok okudum araştırdım herkes belirtisi olduğunu yazmıştı bende hiçbir belirti yok tutmadı diye düşündüm ne kasık ağrısı ne bel ağrısı ne göğüs sizlamasi kendimi dinledim yok yok bende niye belirti yok tutmadı derken tutmuş megersemPeki özellikle mi belirti aramadınız yoksa aradığınız halde mi bulamadınız kafamda deli sorular orayı biraz daha açarmısınız
Hadi bakalım inş tüp bebeğe gerek kalmaz da tutar canım benimTabiki ekleyebilirsiniz 2,5 yıllık evliyim bir süre olmayınca doktora gittik klomen ve çatlatma iğnesi verdi o ay hemen hamile kaldım sonrasında boş gebelik olduğunu öğrendim ve kürtaj oldum 2 ay bol geçti sonra tekrar klomen ve çatlatma kullandım olmadı tüp bebek doktoruna gittim rezervlerin azalmaya başlamış dedi tüp bebek yapalım dedi tamam dedi ama bu ay zamanı geçmişti baktıki kendiliğinden oluşan yumurtam çok güzel boyutlarda bu ayı boş geçmeyelim aşılama yapalım dedi kabul ettim 30 yaşındayım ilk aşılamam beklenilen adet tarihim 5 mayıs
Benim kayınvelideminde aklı fikri evlendiririm bidaha diyor eşim kızsada yaşlı diye laf geçmiyor ama ben konuşturmuyorum çok kızıyorum gerçekten neden böyle yapıyorlar bilmiyorumHemenn ayril ordan
Allah affetmesin bu güzel günlerin yüzü suyu hürmetine kalp kırmak Kabe yıkmaktır o bilmiyor mu bunu. Esimin ailesinden de bana Allah karnına versin kucağına vermesin dediler.Ogullarina aşık kayinvalidelrden nefret ediyorum Allah onları hiç affetmesin. SeNde birdaha gitme