Can sağlığı olsun be kuzum. Planınız ne ne yapacaksınız? Aynı yaştayız 2.denemem benim de. Olumsuz olursa 3 e mi gidilmeli tüp e mi bilemiyorum. Sen ne düşünüyorsun?Testlerim negatif adeti bekliyorum bugun yarin olurum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Can sağlığı olsun be kuzum. Planınız ne ne yapacaksınız? Aynı yaştayız 2.denemem benim de. Olumsuz olursa 3 e mi gidilmeli tüp e mi bilemiyorum. Sen ne düşünüyorsun?Testlerim negatif adeti bekliyorum bugun yarin olurum
Şimdiden hayırlısı olsun insallahKızlar bende geldim inşallahh en kısa zamanda hamile kalırızz gonalf kullanıyorum cumartesı kontrol var bakalım nolcak?aşılama diye cıktık yola hayırlısı olsun hakkımızda..bilmem gerekenler neler hıc yaptırmadım yaş 25 ilk çocuk olcak inşalllah rabbim nasip ederse
Amin inşallahŞimdiden hayırlısı olsun insallah
Ben doktorumu dinledim 3.ye gittim. Olmadı . İçinden ne geçiyorsa onu yap tabi doktorununda fikrini almalısın bence..Can sağlığı olsun be kuzum. Planınız ne ne yapacaksınız? Aynı yaştayız 2.denemem benim de. Olumsuz olursa 3 e mi gidilmeli tüp e mi bilemiyorum. Sen ne düşünüyorsun?
Benim doktorum 2 de de olmuyorsa yönümüzü taramalara çevirip laparoskopi ile tüplere bakalım sonra konuşuruz dedi ne yapacağımızaBen doktorumu dinledim 3.ye gittim. Olmadı . İçinden ne geçiyorsa onu yap tabi doktorununda fikrini almalısın bence..
İlk sayfaya git canım tablomuz var orayı inceleyebilirsiniz Dilerim pozitif sonuç alırsınızSelam kizlar. 12 nisanda asilama olmustum 11, 10 nisanda olanlar varmi ne durumdaniz bana yakın tarihte olanlar
İnşallah canm. Ben asilamadan beri asiri halsizim yorgunum hiç boyle olmamıştım anlam veremiyorum oructan boyle olmaz ama. Yasadin mi sen daha once bu durumu?İlk sayfaya git canım tablomuz var orayı inceleyebilirsiniz Dilerim pozitif sonuç alırsınız
Valla ilk aşılamam da psikolojik olarak herşeyi gebeliğe yordum, halsizlik bitkinlik, göğüslere dolgunluk, kasık ağrısı, akıntı adette 5 gün gecikme Ama sonuç 0.01. Şimdi 2.aşılamamda kendimi sıkıca tembihledim odaklanmıyprum. Ve hiçbir belirti yok şuanİnşallah canm. Ben asilamadan beri asiri halsizim yorgunum hiç boyle olmamıştım anlam veremiyorum oructan boyle olmaz ama. Yasadin mi sen daha once bu durumu?
Benim belirtim sadece göğüs ucum acıyor dokumamıyorum başka bir belirtim yok. Test konusunda da acele etmek istemiyorum açıkçası çünkü benim beklenen adet tarihim 29 unda biraz daha beklicem. Bide internetten 10lu test aldım onları bekliyorum
Belirti aramıyorum ve yok zaten. Sadece bu yorgunluk beni düşündürüyor fazlasiyla halsizlik varValla ilk aşılamam da psikolojik olarak herşeyi gebeliğe yordum, halsizlik bitkinlik, göğüslere dolgunluk, kasık ağrısı, akıntı adette 5 gün gecikme Ama sonuç 0.01. Şimdi 2.aşılamamda kendimi sıkıca tembihledim odaklanmıyprum. Ve hiçbir belirti yok şuan
Canımm öncelikle covit için geçmiş olsun umarım negatif çıkar. Aşılama için ise bugün 9.gün. Çatlatma iğnesi olmuşmuydun? Eğer değilse hcg nin kana geçme süresi için henüz erken ve 2.10 da az diyemem ihtimal var derim.Arkadaşlar ben bugün yoğun grip oldum covid testi yaptırdım, sonucum henüz çıkmadı, doktor gebelik şüphesi var mı diye sordu, 14 Nisan'da aşılama yaptırdım dedim, o zaman betaya bakalım, covid pozitif çıkarsa ve beta değerin biraz yüksek çıkarsa vereceğimiz ilaçları kullanma, düşük çıkarsa kullan dedi, beta 2.10 çıktı, halbuki bütün belirtileri yaşıyordum, çok umutluydum, 4 ve üzeri yumurta gelişmişti, çoğul gebelik bile olabilir demişti doktorum, sağlık olsun, hayırlısı olsun demekten başka bir şey gelmiyor elimden, sadece üzgünüm...
Bizde 26 da gidip test yapcaz. Hayirlisi olsun hakimizda ☺Benim belirtim sadece göğüs ucum acıyor dokumamıyorum başka bir belirtim yok. Test konusunda da acele etmek istemiyorum açıkçası çünkü benim beklenen adet tarihim 29 unda biraz daha beklicem. Bide internetten 10lu test aldım onları bekliyorum
Erken gebelik testi mi aldın canım kaset miBenim belirtim sadece göğüs ucum acıyor dokumamıyorum başka bir belirtim yok. Test konusunda da acele etmek istemiyorum açıkçası çünkü benim beklenen adet tarihim 29 unda biraz daha beklicem. Bide internetten 10lu test aldım onları bekliyorum
Canım merhaba sence de beta bakmak için erken değil mi embriyo transferinde tüp bebek de bile kan vermek için bir süre beklemek gerekiyor tutmuş olsa bile şuan bence kanda gözükmemesi çok normal daha 9. Gün bugünArkadaşlar ben bugün yoğun grip oldum covid testi yaptırdım, sonucum henüz çıkmadı, doktor gebelik şüphesi var mı diye sordu, 14 Nisan'da aşılama yaptırdım dedim, o zaman betaya bakalım, covid pozitif çıkarsa ve beta değerin biraz yüksek çıkarsa vereceğimiz ilaçları kullanma, düşük çıkarsa kullan dedi, beta 2.10 çıktı, halbuki bütün belirtileri yaşıyordum, çok umutluydum, 4 ve üzeri yumurta gelişmişti, çoğul gebelik bile olabilir demişti doktorum, sağlık olsun, hayırlısı olsun demekten başka bir şey gelmiyor elimden, sadece üzgünüm...
9. Gündesin ve halen ignenin etkisi gecmemis. Simdiden karalar baglamak icjn erken. Cok erken.Arkadaşlar ben bugün yoğun grip oldum covid testi yaptırdım, sonucum henüz çıkmadı, doktor gebelik şüphesi var mı diye sordu, 14 Nisan'da aşılama yaptırdım dedim, o zaman betaya bakalım, covid pozitif çıkarsa ve beta değerin biraz yüksek çıkarsa vereceğimiz ilaçları kullanma, düşük çıkarsa kullan dedi, beta 2.10 çıktı, halbuki bütün belirtileri yaşıyordum, çok umutluydum, 4 ve üzeri yumurta gelişmişti, çoğul gebelik bile olabilir demişti doktorum, sağlık olsun, hayırlısı olsun demekten başka bir şey gelmiyor elimden, sadece üzgünüm...
Progestan ya da dupbaston kullanıyor musun ilaçlar yapabilirBelirti aramıyorum ve yok zaten. Sadece bu yorgunluk beni düşündürüyor fazlasiyla halsizlik var