• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021 NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar sizin kayinvalidelerinizin beyni baya baya yanmış okurken sinir oldum Allah sabır versin sizlere. Uzak durun mesafeli olun kendinizi yıprattığınıza değmez bunlar cidden. Bence böylelerine de alaycı bi tavırla cevap vermeniz lazım ve asla onların yanında eşinizle kavga etmeyin aksine daha da mutlu olun. Bunlar anca ondan anlar. Eşiniz onların yanında size daha da fazla değer verdiğinde içten içe çıldırır bunlar
Keske herkes senin gibi anlayışlı olsa canim. Kandilde ben gidelim deyince eşim sen akılanmayacaksın galiba dedi.o zaman anladım hiç gerek yok. Hasta falan olursa görevimi yaparım bana düşen neyse ama Allah iki dünyada da denk getirmesin bizi. 🤗

İlk çocuğumda geç kendini belli etti ama onda daha belirgin de yani kusmalarının vardı şu an bunda sadece sol kasıkta ağrı bel ağrısı uyuklama var içimden geçen hissiyat da bence bir haftaya kadar belli olur diyor ama bekleyelim,
Vakit geçirmeye bak sen hiç odaklanma ağrıya uykuya vs. Kafan rahat bir şekilde geçsin günler. Du bakalım Allah büyüktür dilerim vardır ve seninledir 😊❤️❤️

Kızlar yazıp yazmama konusun da kararsız kaldım sizi üzermiyim yoksa hamileliğim devam eder mi bilmediğim için. İnşallah sağlıkla tutunur bebeğim daha çok küçük. Yani kısaca bende hamileyim kızlar. Siz siz olun adet kanaması görür gibi olsanız da bi kan testi yaptırın benim 1 gün gelir gibi oldu sonra hiç bişey kalmadı. İdarar testim hep pozitif çıkt

Arkadasim hayirli olsun gözünüz aydın inşallah bizde mucizemize tanıklık ederiz Ramazan in yüzü suyu hürmetine bizleride sevindirir Rabbimiz inşallah dua et nolursun bende yarın hastaneye kan vermeye gideceğim bendinde pembe bir lekeleme geldi adet olacağım sandım tedirgin oldum ama sonra gelmedi yani hiç kan şeklinde olmadı şimdi senin yazını okuyunca bir heyecan bastı kalbimi

Arkadasim hayirli olsun gözünüz aydın inşallah bizde mucizemize tanıklık ederiz Ramazan in yüzü suyu hürmetine bizleride sevindirir Rabbimiz inşallah dua et nolursun bende yarın hastaneye kan vermeye gideceğim bendinde pembe bir lekeleme geldi adet olacağım sandım tedirgin oldum ama sonra gelmedi yani hiç kan şeklinde olmadı şimdi senin yazını okuyunca bir heyecan bastı kalbimi
Canım benim o zaman senin de yarın güzel haberlerini bekliyoruz ☺️☺️❤️❤️

Doktorra gittim beta arttı mı iki katı diye artmamış çok üzüldüm doktor bazen sabit kalabiliyor takip edelim dedi ama sadece teselli gibi geldi bu bana. Yani iş pozitifi almakla da bitmiyor her adımı imtihan Allahım 😢
En azından bizden yüksek 1.4 çıktı benim

Doktorra gittim beta arttı mı iki katı diye artmamış çok üzüldüm doktor bazen sabit kalabiliyor takip edelim dedi ama sadece teselli gibi geldi bu bana. Yani iş pozitifi almakla da bitmiyor her adımı imtihan Allahım 😢
Gönlümüzün muradiyla çıkmayı nasip etsin rabbim bu imtihandan hepimizi inşallah artar bu endişenin yerini sevinç kaplar dilerim 🤲

Gönlümüzün muradiyla çıkmayı nasip etsin rabbim bu imtihandan hepimizi inşallah artar bu endişenin yerini sevinç kaplar dilerim 🤲
İnşallah gerçekten çok yorucu hep hayırlısını istiyoruz ama insan üzülüyor yine de ne kadar sevinçle elime aldım kan testimi ama sonucu görünce bitti bütün umutlar hevesler hayaller

Üzülmeyin sizin için hayırlısı ne ise o olsun inşallah artar kurban olduğum Allahım büyük 🤲

Back